kuruz Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 pre neki dan odem sa gospodinom Nocturnom na pivo posle posla našli se u 6, završilo se tako što sam u ponoć pešačio 3 kilometra od Železnika do Sremčice jer mi je pretio linč u poslednjem dnevnom busu jebena strana fensi piva 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Šta si radio, skakao po busu pa ustupao mesto trudnicama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 eh da je sreće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Kako si intrigantan, ispricaj nam sta se tacno zaista dogodilo? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted May 15, 2014 Report Share Posted May 15, 2014 Ajme mili bože propasti, čak tri kilometra Teška priča 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Da li ga ima kod nas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Od tih belgijskih sa visnjom ja sam samo na ovo nailazio kod nas: Drugacija samo ambalaza. Inace, Grimbergen trenutno kod nas u prodavnicama spao nekih 90ak dinara :| Ne znam u cemu je fora, ali odlican deal. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Ja sinoc u jednom zemunskom pabu izvalila Grimbergen pivo i moram priznati da mi se bas dopalo A nekako od tih vocnih varijanti tesko da mogu sta da smislim jer mi sve to ima ukus deterdzenta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veliko jaje Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Gde ima Valjevsko u Bg-u?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perzekjušn menijak Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 http://www.pttimenik...evska-pivara-ad Nemam pojma da li je u funkciji. A na sajtu pivare kažu Otvorena nova prodavnica na Banjici Novootvorena prodavnia pića Valjevske pivare na Banjici u ulici Crnotravska 13a. Telefon: 011/6664049 Posetite nas i uživajte u ukusu pravog piva! http://valjevskapivara.rs/novosti.php# Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Video sam Valjevsko u Visnjici preko puta Mekdonaldsa na Zelenom Vencu. @Angelystor, fala vi na preporuci, kusace se! A u kojim prodavnicama je spala cena? U Super Veru i dalje je oko 160 dinara... @Face Of Melinda, potpisujem. Mada me najvise kopkaju ove vrste koje nemaju da se nadju kod nas. I kada bih nekako nabavio onaj predivan pehar od case. Erdinger Draft bih isto preporucio, nije gorko, pitkog ukusa i vozi dobro na vrucini od 30+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 A u kojim prodavnicama je spala cena? U Super Veru i dalje je oko 160 dinara... Pa ja sam ga bas u Veru (na nbg) pre jedno 10ak-15 dana uzeo za tako neku cenu, i jos pre neki dan u onom marketu sto je prekoputa SKCa...Idea valjda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veliko jaje Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 (edited) Ja sam juce uzeo Grimbergen Blonde za 100 din u velikom Maxiju u Gospodar Jovanovoj. Al nesto kontam da su ostala piva njihove serije bolja, a tim i skuplja. Prekoputa SKCa je Merkator, dole ispod Beogradjanke se silazi, imaju stepenice koje vode nadole. To je neki ekskluzivan Merkator i imaju razne vrste pica, sta ti ja znam Edited June 9, 2014 by Veliko jaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 grimbergen je prosečan ejl... inače, ovde pominjani kwak stigao u srbiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 (edited) Inace, Grimbergen trenutno kod nas u prodavnicama spao nekih 90ak dinara :| Ne znam u cemu je fora, ali odlican deal. Jer, u principu, to pivo nije odlichan dil xD Jedine gore glavobolje sam imao od "Jelena". Ne da edit sad - ovo deluje malo socijalno, duplo je jeftinije od ostalih pshenichnih koja se daju naci po Bg-u, a vrlo pristojno. Toche ga u bloku 22. Edited June 11, 2014 by Vuk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 meni najlepše nemačko pšenično što sam pio u srbiji je krombaher... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 (edited) Pio sam pre neki dan, zvanično najstarija pivara na svetu, iz 1040 god. Pivo ništa posebno. Edited June 12, 2014 by Dead Man Walking Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Pio sam ga i nije lose, ali sto kazes nista posebno. Jel pio neko ovo devicansko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Pio sam pre neki dan, zvanično najstarija pivara na svetu, iz 1040 god. Pivo ništa posebno. Ti si beše u Finskoj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 To je nemacko pivo, ali ima ga u radnjama sirom Skandinavije. Tamo sam ga i probao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Od tih belgijskih sa visnjom ja sam samo na ovo nailazio kod nas: Drugacija samo ambalaza. Inace, Grimbergen trenutno kod nas u prodavnicama spao nekih 90ak dinara :| Ne znam u cemu je fora, ali odlican deal. i ti slušaš metal...a piješ ova govna.poserem ti se u ovo što piješ.pčićko. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Ti si beše u Finskoj? Da, ima ovde dobrih pivnica. Ovo sam pio u jednoj koja ima preko sigurno 50-100 vrsta piva, uglavnom skandinavskih i nemačkih. Finci su poznati alkosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Da, ima ovde dobrih pivnica. Ovo sam pio u jednoj koja ima preko sigurno 50-100 vrsta piva, uglavnom skandinavskih i nemačkih. Finci su poznati alkosi. Fin dećko iz Aleksinac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Da, ima ovde dobrih pivnica. Ovo sam pio u jednoj koja ima preko sigurno 50-100 vrsta piva, uglavnom skandinavskih i nemačkih. Finci su poznati alkosi. Jesi pio Lapin Kulta? To sam pio kad sam bio u Švedskoj, dobro pivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Morao sam da ga izguglam sad, poznato mi je po izgledu, mislim da jesam ali ga nisam nešto upamtio. Najviše pijem Sandels i Karhu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts