Jump to content

Recommended Posts

Posted

Apsolutno ne. Zero kola nesto najgore sto me u zivotu zadesilo sto se tice pica. Uspeo sam sa njom da izgorim jezik i da dva dana posle toga ne mogu da pricam normalno zbog toga. Ne znam kako se to desilo. Onaj gas sto je grunuo iz flase nekako je uspeo da mi sprzi jezik. Mozes misliti koja je to otrovcina i hemijcina.

Posted

ja sam se davno odrekao koka kole i s tim kad jednom prekines nema vracanja, isto ko duvan. ne mozes ponovo zajebati svoj organizam kad je naucio sta je otrov.

• Upvote 1
Posted

vežbanje je bitno

jer se trudiš da ne jedeš sranja, da ne bi uništavao sopstveni rad

od kako nemam vremena za vežbanje, ishrana potpuno otišla u kurac

a sa njom i kondicija i sve ostalo

• Upvote 2
  • Downvote 2
Posted

vežbanje je bitno

jer se trudiš da ne jedeš sranja, da ne bi uništavao sopstveni rad

od kako nemam vremena za vežbanje, ishrana potpuno otišla u kurac

a sa njom i kondicija i sve ostalo

jedine 2 stvari koje zarad vezbanja nisam mogao nikad da se odreknem jesu koka kola i kafa.

Posted

ja sam se davno odrekao koka kole i s tim kad jednom prekines nema vracanja, isto ko duvan. ne mozes ponovo zajebati svoj organizam kad je naucio sta je otrov.

Naravno da mozes. Propusio sam bio 6 godina posto sam ih prvi put batalio. Pusio godinu dana pa opet batalio godinu. I tako dva-tri puta.

Ne znam samo kako sam stigao toliko puta da ih ostavim kad sam '95 godiste.

• Upvote 2
Posted

Jesam 8 (na kurac te nosam). A i kutiju i po-do dvije dnevno. Kad bih pio prosla bi i treca.

Mnogo volim cigarete, i da mogu da se ogranicim na 3-4 dnevno, nikad ih ne bih batalio.

Ima ljudi kojima traje paklo nekoliko dana, kao i onih vikend pusaca. Ja sad da zapalim jednu (a ne pusim od februara) za 10 dana bih se vratio na staro.

Posted

zašto 6 godina nije dovoljno?

reading comprehension tebra, 6 godina pauze

@itf

ok osam godina i deset se fakat ne razlikuju nesto. ima raznih ljudi, jbg bolje bi bilo da ti se ogadilo :bigblue:

Posted

Znam, jbg.

Ali ovo sto rece Kuruz, trening je spas za to. Dok god treniras (trebalo bi da) pazis kako se hranis i sta unosis u organizam.

A tek planiram da pocnem s treningom, tako da nema zime. :D

Posted

reading comprehension tebra, 6 godina pauze

Nemamo svi tako napredan comprehension tebra :/

Pušio 8 godina pa batalio na 6, pa se onda 3 puta vraćao na po godinu dana i po godinu bataljivao = 19-20 godina

chain-smoking-kid.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...