truliandedzombileš! Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 1800???Ili je greska ili nasi jedu govna sa cenom. jebem vam majku. flasa je 1400 http://www.majstorza...r-weisse-tap-x/ 1800 je brewdog neki, kačio sam slike pre neku stranu...
lemmy sixx Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 dobio sam pre par godina za rođendan flašu tog Mocarta, izdržao par meseci i popio je sam, naravno U jebote, koliko mozes popiti! Bravo majstore! A onaj sto ti to po klonio se pretrgao do moga...to sranje kosta 2-3 eura. 1 1
imas_pljugu? Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 danas pijemo Bravo za izbor. Kada budes u prilici probaj Ardberg. Isto Islay malt ali meni dosta bolji. Ako ti je mnogo jak ukus, razblazi sa destilovanom vodom.
Јарослав Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 (edited) U jebote, koliko mozes popiti! Bravo majstore! poenta je da je toliko dobro da nisam hteo da delim ni sa kim Edited January 6, 2015 by Јарослав
Demon Seed Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Napravio ga kao verziju konjaka za siromašni srbski živalj. A onaj sto ti to po klonio se pretrgao do moga...to sranje kosta 2-3 eura. Kod cige što prodaje krađene parfeme na autobuskoj?
Night's Blood Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Google kaze 250 kuna litra. Isto tako kaze da je to oko 4000 dinara.
Demon Seed Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Mrzi roma na stanici da tegli, navikao da radi sa flašicama do 100 ml, pa daje ispod cene da se otarasi.
truliandedzombileš! Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 za četiri somića mož se kupi umjetnost u flaši, ne neka bućkuriš čokolade i jeftinog alkohol. nego, alkohol + kafa je radost. dimone samo cepaj
sale 3sm Larry Flynt Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Za novu sam izmedju ostalog pio i homemade liker od cokoladnih bananica, ortak pravio.Prvo sam hteo da ga zakoljem zbog bananica, al kad sam probao...lepo u picku materinu, a vozi samo tako. 1
Demon Seed Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 nego, alkohol + kafa je radost. dimone samo cepaj Hvala na podrški!
Face Of Melinda Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Hvataj Ranisan Dimone! Za taj kombo koji pijes trebace ti
Demon Seed Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 damezaebeš i imam probleme sa želucem, ručkao sam Controloc, nikako da odradim prokletu analizu na H. Pylori
Face Of Melinda Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 A htedoh da ti napisem Omeprol kad vidi Dimon vec na PPI-u... Oba stimulisu lucenje zel.kiseline, zato ne valja ni kafa+mleko jer isto rade, samo sto je alkohol sto jaci to je I agresivniji za zel.sluznicu. Imas test u apoteci iskakis se na njega I kaze ti ako imas H. Pylori
Antikristina Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Ma samo kafa jaka i bez šečera i šljiva domaća I čaša kisele da mi dovede pritisak u red Viski je previše fensi, to baš u specijalnim prilikama 1
kuruz Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Bravo za izbor. Kada budes u prilici probaj Ardberg. Isto Islay malt ali meni dosta bolji. Ako ti je mnogo jak ukus, razblazi sa destilovanom vodom. hvala na preporuci, biće i to
truliandedzombileš! Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 воле лепо кажи себи признај да си алкос после је лакше са мном ил са сретом у кафану да идеш
Antikristina Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Izgleda da je već išao sa Simonom 2
Kumodraski Vo Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Simon covek ne posustaje. Svi sta ga najebali. 1
truliandedzombileš! Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 ја мислио симон стрејтер неки сурови од порока само рукоблуд да фура кад оно...
Recommended Posts