Јарослав Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Vole sad puštaj ovo http://www.youtube.com/watch?v=Rlyhsl6U1OM btw, Ivet objasnila, samo crna bez šećera, uz rakiju samo kisela ili eventualno pivo
Antikristina Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Mada ovih dana slabije rakijam, više kuvam vino I pravim limunadu u nenormalnim količinama, hipervitaminiraću bokte Doneli rođaci iz Crne Gore tone nekog limuna, šta da radim, pijem da se ne baci
Antikristina Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Ja sam ipak više za vino Rakija je kul, uz kafu, ujutru ili uveče za kafanu, a vino uvek i svuda
Kumodraski Vo Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Ja bas ne mogu, ne ide ne klizi : P
Antikristina Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Crno ili belo? Sa vodom/kiselom? Nemoguće da ne ide ništa od toga
Kumodraski Vo Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Belo aj i nekako, ugl. kasnije stize, nmg od pocetka. Sa vodom/kiselom? Sta za gasenje? Ma to pivom brt.
Antikristina Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Ma jok, nego belo+kisela (špricer) to kul ide leti uz roštilj A u crno se dodaje obična (bevanda), to kod mene u zav'čaju stavljaju žene i ljudi koji ne vole vino
Kumodraski Vo Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 A to, to zna da zajebe malo ako ne pazis xD Ne znam za tu bevandu mada ne verujem da bi mi se svidelo.
Antikristina Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Mene dosad nije zajebalo Ne znam, slabo ja volim da mećem išta u vino, ne treba kvariti
Night's Blood Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Dobro vino ne treba kvariti ni sa cim. 3 1
Face Of Melinda Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Ma jok, nego belo+kisela (špricer) to kul ide leti uz roštilj A u crno se dodaje obična (bevanda), to kod mene u zav'čaju stavljaju žene i ljudi koji ne vole vino Ne razumem mesanje vina i vode... furam samo cisto... jer ako ne volis vino (sto u mom slucaju nije slucaj ) bolje ga ne piti uopste
Antikristina Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 @đevojke Slažem se, i ja pijem čisto, al' tamo su pravili ta razblažena iz raznih razloga, npr. za žene i decu/ako je prejako, pogotovo zbog vrućine, 'oće da pozli/jer nema dovoljno vina pa da ga dopune A to Pajino nisam probala, a ni nemam želju ('oću samo Bogdanovu radžu )
Vuk Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Shta ja znam, podrazumeva se da necesh da razblazish flashu od 50-60 evra, ali "Zdrebac" i ostale gadosti koje se prodaju u flashama od litar, kartonima i balonima jednostavno moraju da trpe intervenciju.
perzekjušn menijak Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Ma samo kafa jaka i bez šečera i šljiva domaća I čaša kisele da mi dovede pritisak u red Kafa, rakija i kisela najbolji dugari.
Night's Blood Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Shta ja znam, podrazumeva se da necesh da razblazish flashu od 50-60 evra, ali "Zdrebac" i ostale gadosti koje se prodaju u flashama od litar, kartonima i balonima jednostavno moraju da trpe intervenciju. Ja ta sranja i ne pijem. Kad izadjem retko pijem vino jer u kaficima nabavljaju samo jeftine gluposti. 1 1
truliandedzombileš! Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 ne trubite, prvo probajte neko domaće vino iz tih zapadnih krajeva, čisto i na plus 35. to su bre vina puna ukusa i teške teksture, pa su i sa vodom bolja i punijeg ukusa od ovih domaćih flaširanih socijala. 1
Antikristina Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Ma aj me ti uči o jakom vinu Naravno da sam probala A i ta su domaća bre
Recommended Posts