Demon Seed Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 ovde nastade diskusija ko je veći hipster kad je pivo u pitanju ulete brat obc, i mudro zbori 3
Vuk Posted July 7, 2015 Report Posted July 7, 2015 kozel je bljutav meni, jako pitak i lagan ali to je sve. @VUK kwak, tripel karmeliet, gulden draak, la chouffe, orval su belgijska koja su mi se dopala, a koja su već duže dostupna u srbiji... duvel i chimay kao masovnije proizvođena piva bih voleo probati negde preko, jer verujem da mi dobijamo smeće. doduše, nisu mi belgijska generalno prva stvar koju grabim. pre svega ipae i ostala gorka sranja. <3 Ne trpim IPA xD Sklon sam, pre svega, Lashkom koje se prodaje za, tipa, 60 dinara po limenci, ako i toliko, a glava super ujutro. Od ostalih lagera su tu Zajechar i Vajfert, a ostalo je u zavisnosti od raposlozenja - Nijemci su uvalili Oettinger, koje je u svojoj jachoj i heffenweisse inkarnaciji do jaja, a koshta dvocifreno u dinarima, a volim i poneko opskurno holandsko/shpansko/englesko/belgijsko koje zavrshi u Tempu. Probavao sam lagere iz Japana, Portugala, Kube, Kine, Laosa, Koreje, Australije, Italije, Amerike, Meksika,, Brazila itd. ali mislim da nasha nedunavska piva rade sasvim lepo.
Kumodraski Vo Posted July 7, 2015 Report Posted July 7, 2015 Zajecarac, Niksic, BG (kult).. Probace se to Lasko.. 1
Angelystor Posted July 7, 2015 Report Posted July 7, 2015 Ti beše ideš na MetalDays, taman, ja sam se tamo davio Laškim :] A još i ako ima onaj pub na festu još, na konju si, tu sam prvi put IPA probao, odma ljubav.
lemmy sixx Posted July 7, 2015 Report Posted July 7, 2015 Nema piva na svetu od kojeg mene ne boli glava. Jebes to, samo zestina.
Kumodraski Vo Posted July 7, 2015 Report Posted July 7, 2015 @Angelystor Brate samo da sredim pasos jebeni i obecavam ti da ocemo.
Јарослав Posted July 7, 2015 Report Posted July 7, 2015 popih par ovih večeras ao majko, najbolja stvar u istoriji univerzuma
kuruz Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 da pominjali ste jogurt Zapis Tare kod mene u kraju mogu da se kupe i jogurt i kiselo mleko ZT
serblackbeard Posted July 12, 2015 Report Posted July 12, 2015 Odličan je ZT ali bolji je u flašama od litar i pola litra nego u čašama
imaginos Posted July 18, 2015 Report Posted July 18, 2015 tooo, jameson zakon. od piva #1 mi je gulden draak.
Angelystor Posted July 18, 2015 Report Posted July 18, 2015 Cirkali ovo na Exitu, drugar doneo iz Irske P-r-e-l-e-p
kuruz Posted July 18, 2015 Report Posted July 18, 2015 ja sinoć pio koktele nije loše, odmor od piva i žestine al nekako su to ženska pića
Night's Blood Posted July 18, 2015 Report Posted July 18, 2015 al nekako su to ženska pića Nisi dovoljno popio.
kuruz Posted July 18, 2015 Report Posted July 18, 2015 moguće popio sam 4 različita, nisam primetio neku veliku razliku u odnosu na stanje pre prvog ali zaabvni su zbog tog razlikovanja od drugih pića
Night's Blood Posted July 18, 2015 Report Posted July 18, 2015 Ima bas ubitacnih. Zabavni su jer su ukusni, a to je ujedno i problem.
Recommended Posts