Sisus Posted July 19, 2015 Report Posted July 19, 2015 moguće popio sam 4 različita, nisam primetio neku veliku razliku u odnosu na stanje pre prvog ali zaabvni su zbog tog razlikovanja od drugih pića Jesi pio onaj što poližeš onako prste, pa ima ukus k'o da ližeš pičku? 1
bo88gdan Posted July 19, 2015 Report Posted July 19, 2015 ohladjen vraca veru u zivot na ovoj vrucini
Demon Seed Posted July 19, 2015 Report Posted July 19, 2015 Moguće da je istina ono što Vuk kaže za Grimbergen, uglavnom sam do sad pio po jedno, probao par puta vise komada odjednom i svaki put me bolela glava, i to ne sledeće jutro, nego odma' Možda je slučajnost, ali od Zaječarskog me ne boli! Volim i Amstel da pijem, koje je mišljenje hipstera i znalaca, je l' valja? A i uglavnom mi je veća razlika da l' je staklenac ili ne, nego koje je pivo xD
obsessed by cruelty Posted July 19, 2015 Report Posted July 19, 2015 Naravno, i najgori staklenac je bolji od najbolje limenke (a da ne spominjem krmace, to je nesto najgore ikad) Meni je Amstel kul skroz A ni mene od Zajecarca nikad ne boli glava
jelchica Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 (edited) Kad birate (domaće) pivo vodite se time gde se puni, a ne markom – je l' planinska voda ili vojvođanska žabokrečina Grimbergen fak jea za kod kuće kad nisam mnogo žedna (tad mi je 0,5 mnogo), ostale kućne prilike naravno Zaječar (ZA) Gulden Drak sjajan, daaa Isto i Šnajder tap5 (ali ne u nekim velikim količinama, previše mu je aroma napadna) Weihenstephaner pšenično žali bože para. Jako lepo pivo, ali nikako ne vredi toliko Edited July 24, 2015 by jelchica
Recommended Posts