Novaliis Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 Ja pila. Bilo je lepo Uh, ne sumnjam
Tomislav Sawyer Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 Jako dobro. Zimsko pice. Svi uz vatru, napolje sneg i udri
salebghouse Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 ja sinoc pila koka kolu i belo vino xD i zacudjujuce je lepo xD to je super za onog ko voli slatka pica.ali najveselije je kad padne takmicenje pod motom "cije pice je svetlije"
Sugar Overdose Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 ja volim slatka pica medovaca
Novaliis Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 Jako dobro. Zimsko pice. Svi uz vatru, napolje sneg i udri Ubo si sustinu
Tomislav Sawyer Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 Ma ja hocu da kazem da sam je pio vise puta u takvoj reziji, sto i tebi zelim
Novaliis Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 Ma ja hocu da kazem da sam je pio vise puta u takvoj reziji, sto i tebi zelim I ja se nadam.. hvala, hvala. Prvo da napravim to cudo, ne znam kakva je kupljena medovina..
Tomislav Sawyer Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 Mi smo pili domaju, drugaricin deda je bio velemajstor, tako da ne znam proizvodne detalje
Zagrivuk Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 Bio sam na rakija festu, bogme obogatih se
Tomislav Sawyer Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 Empirijski ili ti se kolekcija uvecala?
Rle Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 upravo napravih kvalitetan mix . chasha meleka pomeshana sa vinjakom mnogo je kul u svako doba dana jer je izuzetno pitko i zdravo .
Сталкер Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Orahovacu. Domaca, ledena iz podruma , pravi haos u mozgu ( i lomi noge ).
Генеральный Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 BELL TRIUMPH, SAE 15W-40 овако и није нешто, али је за тристаћа и пеглицу пенЕцилин.
Rle Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Orahovacu. Domaca, ledena iz podruma , pravi haos u mozgu ( i lomi noge ). orahovachu sam cirkao i to je jedina radza crne boje ali se koristi samo za nazdravljanje a ne za cirku tako sam chuo , mada je popih i ono dosta je kul ,slatka pa shecer radi i brzo hvata .
Ајлин Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 najpre voda + kafa. [pre podne] zatim pivo. ako mi dosadi voda+kafa. [ili prođe pre podne] pa džoni. kad se baš dobro i energično osećam njam njam za vino mora da se bude u emociji sokove ne pijem, za koka kolu mora stvarno umorna da budem da bih popila. od onih smeća energetskih dobijem tahikardiju mamu im seljačku trovačku.
Rle Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 (edited) guaranu pih i ono navlakusha je pa prestah . sok a tako da navlachi to je ono unkul dosta , kad ga pijesh prvi put onako kulji mi je uvek sok od breskve ili bilo koji vocni posle shto sam ga vishe kupovao sve ga brze pio , ima onako podmukli rad . nisam kul sa tim da se zene opijaju . Edited November 25, 2008 by Rle
Dark_Elf Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Ja sad izbegavam da pijem, osim ako nemam povoda. Mnogo sam preterivao poslednjih godina (u stvari od 18-te godina) i jednostavno ne znam da stanem kad pijem. Inače, najviše volim crno vino, iako ga najređe pijem. Volim domaću, a od kupovnih pijem Stomakliju i Manastirku, a pivo se redovno cirka.
Routasydän Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 korsantin, mada nije los ni permant po ovoj zimoci i snegu
salebghouse Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 drzim se saveta mog starijeg burazera:"samo nemoj vinjak,ko je umro od alkohola,umro je od vinjaka".rle,brate,oprezno
Rle Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 (edited) elf: manastirka , zvuchi ono dosta kul sale : vinjak je ono zestina koja je veoma teshka za cirku jer ima malo nezdrav shmek suprotan od neke domace , prepechenice , kleke , ustvari od mnogoh drugih pica sem grchke radze ona je ono slatka i chemerna . chitam kako je to rakija od grozdja koja se chuva u stoletnim buradima po specijalnoj tehnologiji rubina pa mi onako lakshe . Edited November 25, 2008 by Rle
Sisus Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 najpre voda + kafa. [pre podne] zatim pivo. ako mi dosadi voda+kafa. [ili prođe pre podne] pa džoni. kad se baš dobro i energično osećam njam njam za vino mora da se bude u emociji sokove ne pijem, za koka kolu mora stvarno umorna da budem da bih popila. od onih smeća energetskih dobijem tahikardiju mamu im seljačku trovačku. Ma samo se cuknes dobro po srcki kad krene da preskace. Tako i ja radim, samo ga dobro drmnem rukom i odmah se vrati u sinusoidu. nisam kul sa tim da se zene opijaju . Sto? Bolje tako funkcionisu.
Recommended Posts