SkullKrusheR Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 ^nije loshe. lakshe se pije od obichnog piva, dodje ko sok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NYX 218 Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 To pivo sam prvi put pila pred sam ulazak na Exit ove godine i bas mi je dobro leglo... Malo je sladunjavo i moram reci, odlicno ide uz tekilu, bas zbog limuna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Juche sam po prvi put probao zajecharsko. Em budi nostalgiju sa oldskul flashama, em ima prijatan ukus. Bash mi se dopalo Samo je shteta to shto je Zajechar predaleko od Beograda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Najjace vino. Ti ne lupetaj... jedno pivce te ubije XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Volim tamno pivo...u petak sam bio u Backoj palanci, imali su i Ginis...nisam mogao odoleti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 I ja volim, ali mi se posle 5 komada zatvori zeludac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Ja sam prestao da pijem tamno kada mi je stolica postala crna kao dubine pakla. A smrdi toliko gadno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 Ti ne lupetaj... jedno pivce te ubije XD A kad si ti mene videla da pijem?Bolje o sebi razmisli,posle jedne vodke te vode u hitnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 ne seri, nindža... ja ne pijem, a tebe sam videla .i. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 (edited) volim mleko , mleko iz sise Edited December 7, 2008 by Rle Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 :) Ja prestao da pijem, ima 10 dana. I do jaja mi je. Sad kad izadjem cepam borovnicu i breskvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted December 7, 2008 Report Share Posted December 7, 2008 A kad si ti mene videla da pijem?Bolje o sebi razmisli,posle jedne vodke te vode u hitnu. ne seri, nindža... ja ne pijem, a tebe sam videla .i. Ej, vas dvoje, svoje porodicne probleme resavajte na drugom mestu. volim mleko , mleko iz sise Tooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockdevil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel84 Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 Sad kad izadjem cepam borovnicu i breskvu. zakon sokovi,mogla bih uvek da ih pijem Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 ne seri, nindža... ja ne pijem, a tebe sam videla .i. Kad si me videla??? Ej, vas dvoje, svoje porodicne probleme resavajte na drugom mestu. : Nisam ja kriv,ona je.Cika Siske ona je prva pocela! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vozd Jovan Pogani Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Sve!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Sve!!! a omiljeno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 i ja sam prestao da pijem, eventualno 1 toceni jelen i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 "Vopi sada? Juuuuuu!" xD Ej, ne znam za vas. Al' meni sve manje prija pivo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bokee Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Ja ostajem veran pivu. Najmanje stetno, u manjim kolicinama i zdravo. Plus - necu otici na sokic sa drustvom, jelte, nego na pivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Pivo caruje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 "Vopi sada? Juuuuuu!" xD Ej, ne znam za vas. Al' meni sve manje prija pivo... I meni isto. Pogotovo Lav, a veliki sam fan Lava. Ne smeta mi kad ga pijem, ali sutradan sam mrtav covek. A to mi se do pre godinu dana nije desavalo. Pivo caruje... Biće da je to rakija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 I meni isto. Pogotovo Lav, a veliki sam fan Lava. Ne smeta mi kad ga pijem, ali sutradan sam mrtav covek. A to mi se do pre godinu dana nije desavalo. To, to. Kao da je postalo nekvalitetno. Pre sam cugao k'o svinja. Sad, makar samo dva popio, bolece me glava ujutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 To, to. Kao da je postalo nekvalitetno. Pre sam cugao k'o svinja. Sad, makar samo dva popio, bolece me glava ujutru. Mene ne boli od 2, ali ako popijem 4 boli. Pre sam znao da popijem i 8 piva za vece (6 je bilo minimum) i sutradan nista. Sad 4-5 piva i ubi glava, sve vise od toga, ne bude mi dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Pivo caruje... Biće da je to rakija. Ne, ne, to je ipak pivo. I to Jelen. Kako, bre, mozete da pijete rakiju, a pivo ne? Kad sam je ranije pila, budila bih se mrtva , a posle piva - nishta. I zato, ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Ne, ne, to je ipak pivo. I to Jelen. Kako, bre, mozete da pijete rakiju, a pivo ne? Ko kaze da ne pijemo pivo? Kad sam je ranije pila, budila bih se mrtva , a posle piva - nishta. I zato, ! To je zato sto ne znas da pijes. Od piva je najgori mamurluk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts