Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Danas sam od poslovnog drugara dobio na poklon litru domace rakije :zeleni:

A kad sam isao s posla, sretnem drugog poslovnog drugara i sta cemo, svratimo u lokal i popijemo dva piva...bas mi prijalo pre rucka :da:

Veceras idem na neku zurku grcke muzike, videcemo na sta ce to izaci, nesto mi se javlja da ce biti zanimljivo :D

Edited by Feniks .
Posted
To je zato sto ne znas da pijes. Od piva je najgori mamurluk.

Ali je zato u pivu najbolje uživanje. Šta će mi rakija, kad me od dve čašice uhvati i usput mi izgori grlo. Pivo em duže traje, em osvežava.

Posted
Ali je zato u pivu najbolje uživanje. Šta će mi rakija, kad me od dve čašice uhvati i usput mi izgori grlo.

Pa gasiš se kiselom ili pivom. Da bi rakiju mogao da piješ čistu, bez gašenja treba da prođe malo vremena, a i treba da znaš kako se pije, ne da odmah gutaš, nego malo promućkaš u ustima, pa onda. ;)

Posted

ja volim lozu da pijem...kafu i lozu u najblizoj birtiji...posle sljake,ispita i sl...bolje mi da popijem koju casu loze,nego da zgutam milion piva...em sto ides da pisas svakih 2 minuta,em se naduvas od tolike tecnosti...a pivo iz plastike organski ne mogu da podnesem...pivo iskljucivo iz stakla!!!!!!!!!

Posted
Ali je zato u pivu najbolje uživanje. Šta će mi rakija, kad me od dve čašice uhvati i usput mi izgori grlo. Pivo em duže traje, em osvežava.

Jbg, nisam ja kriv sto si ti pipica. :P

Pa gasiš se kiselom ili pivom. Da bi rakiju mogao da piješ čistu, bez gašenja treba da prođe malo vremena, a i treba da znaš kako se pije, ne da odmah gutaš, nego malo promućkaš u ustima, pa onda. ;)

Samo picke gase zestinu. To nije pijenje, to je zdrokanje. A rakija dobija pravi smek tek posle trece casice.

em sto ides da pisas svakih 2 minuta,em se naduvas od tolike tecnosti...a pivo iz plastike organski ne mogu da podnesem...pivo iskljucivo iz stakla!!!!!!!!!

Moj covek. :pivopije:

Mada, moram da priznam da od svih alkoholnih pica, najvise konzumiram pivo.

Posted
a pivo iz plastike organski ne mogu da podnesem...pivo iskljucivo iz stakla!!!!!!!!!

To je samo trip. Pivo je pivo, bez obzira koju ambalažu punili njime. Razlika je samo u ceni i mogućnostima za konzumiranje. Ja najviše volim točeno pivo, pa mi kad sipam iz plastike u kriglu to dođe kao neka vrsta točenog. Dobro je i iz stakla, a najbolje Lav 7 iz limenke. Šteta što i Jelen ne pravi sedmicu, to bi tek bio zakon.

Posted

ne,nije trip...hladno pivo iz flase i hladno pivo iz plastike ne moze da se poredi!!!!to ti je kao za kokakolu...kada se pije iz stakla kao da se pije neki drugi sok...tako ti je i za pivo...

Posted

Ja mogu da se slozim da je pivo iz plastike,a bogami i toceno i ono iz staklene false neuporedivo u korist ovog drugoga

Gde god sam pio toceno pivo vrlo slabo me 'vata alkohol i samo mi se pisa sto me navodi na pomisao da su sva ta tocena sranja razvodnjena

A ovako kada sednem u birtiju i popijem dva Lava iz flajke odmah posle druge osecam kako alkohol radi a i brate pivo je nekako pitko i lepo za razliku od onih splacina iz plastikanera

Posted
Danas sam od poslovnog drugara dobio na poklon litru domace rakije :zeleni:

A kad sam isao s posla, sretnem drugog poslovnog drugara i sta cemo, svratimo u lokal i popijemo dva piva...bas mi prijalo pre rucka :da:

Veceras idem na neku zurku grcke muzike, videcemo na sta ce to izaci, nesto mi se javlja da ce biti zanimljivo :D

sresces Teshu Teshanovica..

Posted
U poslednje vreme sam se navukao na "Two Fingers", fenomenalan je

Uf, tekila sa narandžom i cimetom, mmmmmm :rockdevil:

Ovih dana furam djus, happy day !

Ali sa pulpom :da:

Posted (edited)
To je samo trip. Pivo je pivo, bez obzira koju ambalažu punili njime.

Problem je u tome sto to nije isto pivo. Jedno pune u staklo, drugo u plastiku. Oseti se i po ukusu i po mirisu da nije isto.

Edited by Sisus
Posted

Ne znam da li je jadno, ali nije skupo, uglavnom. I ja ne primećujem nikakvu razliku, niti bih da se tripujem oko toga, ako sam već zadovoljan ukusom i efektom piva koje nije iz stakla. I da, samo poredite plastiku i staklo, a nikako da se osvrnete i na limenke, koje sam takođe pomenuo, konkretno na Lav 7.

Eto, sad imate i vino u plastici i tetrapacima, pa možete i o tome. Ja čisto vino ne pijem, već mešam crno sa koka-kolom, belo sa Sprite. Mada ima nekoliko meseci kako nisam pio vino, ipak je pivo zakon.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...