Footog Qpoos Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 pivo lav,loza,spricer...i eventualno vinjak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 (edited) Danas sam od poslovnog drugara dobio na poklon litru domace rakije A kad sam isao s posla, sretnem drugog poslovnog drugara i sta cemo, svratimo u lokal i popijemo dva piva...bas mi prijalo pre rucka Veceras idem na neku zurku grcke muzike, videcemo na sta ce to izaci, nesto mi se javlja da ce biti zanimljivo Edited March 20, 2009 by Feniks . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Uzo, metaksa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Uzo, metaksa... Bice toga veceras, kazu da je pozeljno da se uklopim u taj ambijent...sta cu, sto se mora nije tesko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 To je zato sto ne znas da pijes. Od piva je najgori mamurluk. Ali je zato u pivu najbolje uživanje. Šta će mi rakija, kad me od dve čašice uhvati i usput mi izgori grlo. Pivo em duže traje, em osvežava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Ali je zato u pivu najbolje uživanje. Šta će mi rakija, kad me od dve čašice uhvati i usput mi izgori grlo. Pa gasiš se kiselom ili pivom. Da bi rakiju mogao da piješ čistu, bez gašenja treba da prođe malo vremena, a i treba da znaš kako se pije, ne da odmah gutaš, nego malo promućkaš u ustima, pa onda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 ja volim lozu da pijem...kafu i lozu u najblizoj birtiji...posle sljake,ispita i sl...bolje mi da popijem koju casu loze,nego da zgutam milion piva...em sto ides da pisas svakih 2 minuta,em se naduvas od tolike tecnosti...a pivo iz plastike organski ne mogu da podnesem...pivo iskljucivo iz stakla!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Ali je zato u pivu najbolje uživanje. Šta će mi rakija, kad me od dve čašice uhvati i usput mi izgori grlo. Pivo em duže traje, em osvežava. Jbg, nisam ja kriv sto si ti pipica. Pa gasiš se kiselom ili pivom. Da bi rakiju mogao da piješ čistu, bez gašenja treba da prođe malo vremena, a i treba da znaš kako se pije, ne da odmah gutaš, nego malo promućkaš u ustima, pa onda. Samo picke gase zestinu. To nije pijenje, to je zdrokanje. A rakija dobija pravi smek tek posle trece casice. em sto ides da pisas svakih 2 minuta,em se naduvas od tolike tecnosti...a pivo iz plastike organski ne mogu da podnesem...pivo iskljucivo iz stakla!!!!!!!!! Moj covek. Mada, moram da priznam da od svih alkoholnih pica, najvise konzumiram pivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 a pivo iz plastike organski ne mogu da podnesem...pivo iskljucivo iz stakla!!!!!!!!! To je samo trip. Pivo je pivo, bez obzira koju ambalažu punili njime. Razlika je samo u ceni i mogućnostima za konzumiranje. Ja najviše volim točeno pivo, pa mi kad sipam iz plastike u kriglu to dođe kao neka vrsta točenog. Dobro je i iz stakla, a najbolje Lav 7 iz limenke. Šteta što i Jelen ne pravi sedmicu, to bi tek bio zakon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 ne,nije trip...hladno pivo iz flase i hladno pivo iz plastike ne moze da se poredi!!!!to ti je kao za kokakolu...kada se pije iz stakla kao da se pije neki drugi sok...tako ti je i za pivo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Carlsberg i sve vrste sokova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Bogme, ja više nemam želju za alkoholom. Ne prija mi! Mada, mislim da to nije do mene, već do proizvođača. Sad pijem samo vodu i kafu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Ja najviše volim točeno pivo, pa mi kad sipam iz plastike u kriglu to dođe kao neka vrsta točenog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Ja mogu da se slozim da je pivo iz plastike,a bogami i toceno i ono iz staklene false neuporedivo u korist ovog drugoga Gde god sam pio toceno pivo vrlo slabo me 'vata alkohol i samo mi se pisa sto me navodi na pomisao da su sva ta tocena sranja razvodnjena A ovako kada sednem u birtiju i popijem dva Lava iz flajke odmah posle druge osecam kako alkohol radi a i brate pivo je nekako pitko i lepo za razliku od onih splacina iz plastikanera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Danas sam od poslovnog drugara dobio na poklon litru domace rakije A kad sam isao s posla, sretnem drugog poslovnog drugara i sta cemo, svratimo u lokal i popijemo dva piva...bas mi prijalo pre rucka Veceras idem na neku zurku grcke muzike, videcemo na sta ce to izaci, nesto mi se javlja da ce biti zanimljivo sresces Teshu Teshanovica.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 U poslednje vreme sam se navukao na "Two Fingers", fenomenalan je Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Ovih dana furam djus, happy day ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 U poslednje vreme sam se navukao na "Two Fingers", fenomenalan je Uf, tekila sa narandžom i cimetom, mmmmmm Ovih dana furam djus, happy day ! Ali sa pulpom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 bravo red grape. apsolutno navucen, nema boljeg soka. a kad se nalivam, pelinkovac-kolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Ja pelinkovac ne volim nikako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 (edited) To je samo trip. Pivo je pivo, bez obzira koju ambalažu punili njime. Problem je u tome sto to nije isto pivo. Jedno pune u staklo, drugo u plastiku. Oseti se i po ukusu i po mirisu da nije isto. Edited March 20, 2009 by Sisus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Nije nikako isto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Pivo iz plastike? Jadno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Ne znam da li je jadno, ali nije skupo, uglavnom. I ja ne primećujem nikakvu razliku, niti bih da se tripujem oko toga, ako sam već zadovoljan ukusom i efektom piva koje nije iz stakla. I da, samo poredite plastiku i staklo, a nikako da se osvrnete i na limenke, koje sam takođe pomenuo, konkretno na Lav 7. Eto, sad imate i vino u plastici i tetrapacima, pa možete i o tome. Ja čisto vino ne pijem, već mešam crno sa koka-kolom, belo sa Sprite. Mada ima nekoliko meseci kako nisam pio vino, ipak je pivo zakon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Uff, rashladjeni zeleni caj ili Rauch od limuna. Klasika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts