Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jedan ujak me je naucio da je leti bolje piti hladnu rakiju, nego hladno pivo. Od piva se brze dehidrira, nego od rakije.

Posted

Deni pomenu gore da ne voli Pelinkovac

Brate ja mogu da ga pijem u svako doba dana a i noci :)

Inace Gorki List je zakon(sto je i logicno jer je pravljen i za izvoz)dok su svi ovi ostali sranje,bar od domacih

Brat od ujaka mi je ukazao da po radnjama ima da se kupi ona rakija zvana Lincura-to su one flase u obliku tikve i kazu da ta rakija jebe sve po spisku i slicna je stomakliji,dakle ubacene travcice neke-moracu da probam,flajka kosta cini mi se 600kinti

Ona Manastirka sto ima da se kupi u unucicima :) mi je sranje ali Stomaklija je cool-ja i drustvo uvek zveknemo po jednu pred odlazak u grad :lol:

Posted
pa sve se razlikuje...najveca razlika je kod kokakole...uzeti litar u plastici i litar u flasi...neverovatna razlika...kao da nije to isto u pitanju...ja nisam neki posebni ljubitelj kokakole,ali ono je stvarno dobro...posle toga vise ne mozes piti iz plastike jer znas koji je pravi ukus...

Koka kolu iz staklene ambalaže pijem samo u kafiću, a kupujem u prodavnici u plastičnim flašama. Inače, otkako se pojavila koka kola zero, više ne pijem druge vrste, samo nju.

Ovo što kažu da od piva iz plastike boli glava je glupost. Od svakog alkohola boli glava kad te uhvati mamurluk i imam takvog iskustva sa svim vrstama ambalaže. Ako umem da sprečim mamurluk - glava me ne boli, bez obzira šta pijem.

Dakle, manite se tih tripova, pivo je pivo, sve zavisi od toga kako ga, koliko i u kojoj situaciji piješ, marka piva i ambalaža su sporedne. Uporediću to sa tripom da je navodno bolji zvuk Mp3-ke od 320 kbps, nego od 192 ili 128. U stvari, sve zavisi od toga koje ozvučenje imaš i kako namestiš equalizer, te u kakvom su stanju tvoje uši, koje to treba da čuju.

Posted
marka piva i ambalaža su sporedne.

So dumb and yet so alive. Dobro prijatelju znaš li ti šta pričaš?! Jesi li probao više od jedne vrste piva, i ako ambalaža nema nikakave veze koji kurac onda postoje plastika, limenka i staklo - zbog lepšeg izgleda ili dosade proizvođača? 'Ajde još reci da je vino u tetrapaku isto kao i u buteljci i da je svejedno koje je grožđe u pitanju :udri:

Posted

Jebeš mu mater, meni Nes kafa najviše prija, sa dosta mleka. Redovno taj bućkuriš mutim.

Zatim sok od jabuke, klaker ... često grlo znam ovlažiti ovim napitcima.

Odvikavam se od alkohola, koji će mi to kurac? Vodka više nikada! Samo vino u svečanim prilikama. Bogovsko piće.

Posted
Ovo što kažu da od piva iz plastike boli glava je glupost. Od svakog alkohola boli glava kad te uhvati mamurluk i imam takvog iskustva sa svim vrstama ambalaže. Ako umem da sprečim mamurluk - glava me ne boli, bez obzira šta pijem.

Dakle, manite se tih tripova, pivo je pivo, sve zavisi od toga kako ga, koliko i u kojoj situaciji piješ, marka piva i ambalaža su sporedne. Uporediću to sa tripom da je navodno bolji zvuk Mp3-ke od 320 kbps, nego od 192 ili 128. U stvari, sve zavisi od toga koje ozvučenje imaš i kako namestiš equalizer, te u kakvom su stanju tvoje uši, koje to treba da čuju.

to što ti ne umeš da osetiš razliku između različitih marki piva ili različite ambalaže ne znači da je nema...

i to što ne možeš da, usled nezadovoljavajućih slušnih aparata, zvučnika ili ekvilajzera osetiš razliku između 128 i 320, opet, ne znači da je nema... a možda ti je to i do izbora muzike...

Posted (edited)

Gde je bila ta radnja i jesi Teslas ili MG kolega :D ?

Kolega, otkad se u MG uce Kirhofovi zakoni :ph34r:? Ziv bio :pivopije:. Kad bih ti pricao sta sve nisam radio, cim se nisam sladio, rekao bi mi 'ala laaazes' :rockdevil: .

Evo ja se slazem sa tobom (verovatno po prvi put).

Ah, laskas mi :pivopije:.

Edited by Kalifa nad kalifama
Posted
Koka kolu iz staklene ambalaže pijem samo u kafiću, a kupujem u prodavnici u plastičnim flašama. Inače, otkako se pojavila koka kola zero, više ne pijem druge vrste, samo nju.

Glup si. Vec sam rekao, a ti ako ne verujes, idi u pivaru pa proveri, ne puni se ISTO pivo u plastiku, staklo i limenku. Ako ti je to tesko da shvatis, onda ja nemam sta drugo da kazem osim da ti je inteligencija ispod proseka za jednog majmuna.

So dumb and yet so alive. Dobro prijatelju znaš li ti šta pričaš?!

Naravno da ne zna sta prica. On zna samo da sere, pa kad ga isprozivaju po forumu, onda place kako je na yumu moda da ga svi zajebavaju. Pre 2 godine je poceo da slusa metal, ne bi me cudilo da je pre 2 meseca poceo da pije pivo, pa sad nama soli pamet sta je true heavy metal i sta je pivo.

Ah, laskas mi :pivopije:.

Nisam ti laskao. Imam dovoljno iskustva (a bogami i staza) sa pivom, jednostavno, ono sto si rekao, stoji. Nisam kao neki sto su juce poceli da piju pivo, pa sad drugima sole pamet.

Posted
So dumb and yet so alive. Dobro prijatelju znaš li ti šta pričaš?! Jesi li probao više od jedne vrste piva, i ako ambalaža nema nikakave veze koji kurac onda postoje plastika, limenka i staklo - zbog lepšeg izgleda ili dosade proizvođača? 'Ajde još reci da je vino u tetrapaku isto kao i u buteljci i da je svejedno koje je grožđe u pitanju :udri:

Pa ako imaš istančan ukus za te stvari i ako ti je stalo da osetiš razliku, ti je osećaj. Meni je bitno samo da se pije i ne opterećuje sitnicama. Inače, kad si već postavio pitanje zašto postoji plastika - pa iz jednostavnog razloga što je plastična ambalaža praktičnija za punjenje velikih količina pića, pa su proizvođači skontali da njenim puštanjem u prodaju mogu mnogo više da zarade. Ujedno je za nas potrošače to dobro, jer možemo da kupimo veće količine odjednom, a ne da teglimo staklene flaše i vraćamo ih u prodavnicu.

Posted

Vezano za ona piva u plastici... Juce sam pio, mozda ukupno neke dve dvolitre, i sad me jebe glava jako i ustao sam malopre. Ceo dan sam izgubio!

Posted
Ja kad bih se toga najeo, smrdila bi i na jos nesto. :)

Nisam nikad pio crno Niksicko, ali jesam svetlo toceno u NS-u na SpenIsu.

Beli luk je ubio sve drugo :)

Jesi pila točeno u Pabisu? :)

Crno nikšićko je ovdje jedino dobro flaširano, točeno tu i tamo, zavisi od paba/kafane/... (mada mi se u Magic Garden-u konkretno nije svidjelo), dok je u Nikšiću svako nikšićko izvrsno :)

U pubisu onako, nije loše. U queensu mi je dobro, kada je sveže. Ali dzaba, uvek mi bude muka.

Znači, nikšićko se ipak pravi u Nikšiću? Sećam se pre nekoliko (ili malo više...) godina, da je bila priča da su premestili fabriku, a i tada se osetila razlika u ukusu piva... nisam u toku.

Posted

Миленке никшићког се пуне у Угарској, чини ми се. Последњи пут кад сам пазарио миленку, тако је писало на истој.

Posted
Vezano za ona piva u plastici... Juce sam pio, mozda ukupno neke dve dvolitre, i sad me jebe glava jako i ustao sam malopre. Ceo dan sam izgubio!

Pa što piješ kad ti škodi? Ako tebe boli glava, ima koga ne boli.

Posted (edited)

Neka deni ide kod Princa na obuku, da mu Princ pokaze kako se pije, pa ga posle nece boleti glava...

Naravno, za obuku treba da se plati, recimo u tom pivu, nema nista besplatno, svako znanje se placa :D

I svima lepo, Deni ce nauciti piti da ga glava ne boli, Princ ce dobiti besplatne dvolitre plus ce biti zadovoljan jer je naucio nekoga tehnci pijenja...to je posao, kad su obe strane zadovoljne!

Edited by Feniks .
Posted
Jebeš mu mater, meni Nes kafa najviše prija, sa dosta mleka. Redovno taj bućkuriš mutim.

Zatim sok od jabuke, klaker ... često grlo znam ovlažiti ovim napitcima.

Odvikavam se od alkohola, koji će mi to kurac? Vodka više nikada! Samo vino u svečanim prilikama. Bogovsko piće.

pa da..

dodjem odnekud,pristavim Nes,on onako mlak,taman da ne izgoris jezik..citam novine,cerovka izduvava toplotu..ja sam srecan covek..

Posted
Neka deni ide kod Princa na obuku, da mu Princ pokaze kako se pije, pa ga posle nece boleti glava...

Naravno, za obuku treba da se plati, recimo u tom pivu, nema nista besplatno, svako znanje se placa :D

I svima lepo, Deni ce nauciti piti da ga glava ne boli, Princ ce dobiti besplatne dvolitre plus ce biti zadovoljan jer je naucio nekoga tehnci pijenja...to je posao, kad su obe strane zadovoljne!

Mudro, nema šta. :D

Ja sam poslednji pu preterao sa alkoholom u septembru prošle godine. To je zato što sam pomešao priličnu količinu piva i špricera (koji mi je bio ogavan, pošto kiselu vodu ne podnosim, ali hajde kad me je ortak već nudio). Sutradan mi se ceo dan povraćalo i rekao sam sebi da više nikad tako neću mešati. Za sada mi samokontrola ide sasvim solidno, nadam se da će tako biti i ubuduće.

Inače, što se tiče ozbiljnijih "obeznanjivanja", tj. gubitka pamćenja od preteranog pića (retko kad samo od piva, najčešće je mešanje pića bilo posredi), imao sam ih svega nekoliko - u maju 2001, novembru 2003, julu 2006. i aprilu 2007 (dvaput). Nadam se da mi se ni to neće ponoviti, a i ne znam zašto bi, kad sam u poslednje vreme utreniraniji nego ikad i ne samo da se ne obeznanjujem, nego me sve ređe i mamurluk hvata. Jedan od "hintova" je da izbegavam da pijem kasno noću i da ležem pripit u krevet. Uvek gledam da se dobro istreznim, ispraznim fizičkom aktivnošću i neutrališem alkohol vodom, bezalkoholnim pićima i hranom, pre nego što odem na spavanje.

Posted
Mudro, nema šta. :D

Ja sam poslednji pu preterao sa alkoholom u septembru prošle godine. To je zato što sam pomešao priličnu količinu piva i špricera (koji mi je bio ogavan, pošto kiselu vodu ne podnosim, ali hajde kad me je ortak već nudio). Sutradan mi se ceo dan povraćalo i rekao sam sebi da više nikad tako neću mešati. Za sada mi samokontrola ide sasvim solidno, nadam se da će tako biti i ubuduće.

Inače, što se tiče ozbiljnijih "obeznanjivanja", tj. gubitka pamćenja od preteranog pića (retko kad samo od piva, najčešće je mešanje pića bilo posredi), imao sam ih svega nekoliko - u maju 2001, novembru 2003, julu 2006. i aprilu 2007 (dvaput). Nadam se da mi se ni to neće ponoviti, a i ne znam zašto bi, kad sam u poslednje vreme utreniraniji nego ikad i ne samo da se ne obeznanjujem, nego me sve ređe i mamurluk hvata. Jedan od "hintova" je da izbegavam da pijem kasno noću i da ležem pripit u krevet. Uvek gledam da se dobro istreznim, ispraznim fizičkom aktivnošću i neutrališem alkohol vodom, bezalkoholnim pićima i hranom, pre nego što odem na spavanje.

ja sam se za novu godinu treznio tako sto sam sa Kumodraza peske zapalio na Zvezdaru..

ladan vazduk je neutralisao posledice koje ostavi jedna Zdrepceva krv..

Posted

sva sreća pa si sve to odmah zabeležio u svom dnevniku, te sad možeš da nam plasiraš kompletnu informaciju... ja ne bih mogao noćas da spavam da ovaj tvoj popis obeznjanjivanja nije bio tako kompletan... a garant je i drugima mnogo lakše...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...