MudriPanj Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 covek je drzao to u sebi, bilo je vreme da se otvori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 vidim da je ovo grupa podrske...ovo je tesko...ali obecao sam sebi da cu uspeti ja sam trne...i ja sam alkoholicar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 ZDRAVO TRNEEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 haha ...verujem da cu uz anonimne alkoholicare prebroditi ovaj problem...trezan sam 14 sati 17minuta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 uf, pa nije mali problem biti trezan skoro 15 sati... rešenje problema - popij nešto!!! ja sam u mnogo većem problemu, ne mogu da se setim kad sam se zadnji put napio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 pa mozda je vreme da to sada uradis...ne valja puno preskakati,ispadnes iz forme...sigurno imas u spajzu nesto za prvu pomoc...neku brlju za daleku rodbinu koju ocima ne mos da vidis...ona sto sagoreva nepce...spiritus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 U pubisu onako, nije loše. U queensu mi je dobro, kada je sveže. Ali dzaba, uvek mi bude muka. Znači, nikšićko se ipak pravi u Nikšiću? Sećam se pre nekoliko (ili malo više...) godina, da je bila priča da su premestili fabriku, a i tada se osetila razlika u ukusu piva... nisam u toku. Meni je, recimo, u Kvinsu bolje, ili što Peđa (ćelavi konobar) nama daje uvijek svježe. Mi smo tu ionako stalni gosti ima već ... par godina U svakom slučaju. očigledno ti ne prija. A svijetlo u Kvinsu je nekad mnogo razvodnjeno. To mi je bolje u Pabisu. I jesi primjetila da je čaj iz Kuće čaja u Pabisu skuplji od piva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 (edited) Koka kolu iz staklene ambalaže pijem samo u kafiću, a kupujem u prodavnici u plastičnim flašama. Inače, otkako se pojavila koka kola zero, više ne pijem druge vrste, samo nju. Ovo što kažu da od piva iz plastike boli glava je glupost. Od svakog alkohola boli glava kad te uhvati mamurluk i imam takvog iskustva sa svim vrstama ambalaže. Ako umem da sprečim mamurluk - glava me ne boli, bez obzira šta pijem. Dakle, manite se tih tripova, pivo je pivo, sve zavisi od toga kako ga, koliko i u kojoj situaciji piješ, marka piva i ambalaža su sporedne. Uporediću to sa tripom da je navodno bolji zvuk Mp3-ke od 320 kbps, nego od 192 ili 128. U stvari, sve zavisi od toga koje ozvučenje imaš i kako namestiš equalizer, te u kakvom su stanju tvoje uši, koje to treba da čuju. ja stvarno ne znam koliko si ti vrsta piva pio,ali ako kao sto kazes nema razlike onda bi svi pravili piva u plasticnoj dvolitri jer bi to bilo najeftinije i najvise bi se kupovalo.Probaj jedan dan da pijes jele iz dvolitre a drugi dan iz 0.33.dakle,na pivo utice i reaktivnost plastike sa CO2(ugljen dioksid),staklo je inertan materijal i reaguje samo u nekim ekstremnim situacijama i sa jakim kiselinama sto pivo nikako nije.e u tome je razlika.kao drugo,zasto dvolitra jelen kosta 160 dinara a karsberg 0.33 150?.pivo u OSNOVI ima isti ukus jer se od ISTIH sirovina pravi i to nije topla voda,nijanse tu presudjuju.neko je jako gorko,neko je slabo,ima i kiselih verovali ili ne(vrsacki ''sampion''). ja sam sipao u casu pivski kvasac i pomesao sa vodom,i opet sam dosao do osnovnog ukusa piva,e sad sto bi verovatno dobio proliv da sam pio vise od 3 gutljaja je druga stvar. i da napomenem da sam uvek imao proliv i stomacne tegobe kad god sam pio pivo iz plastike.al stekao sam utisak da je tebi sve isto kao i onim notornim alkosima kojima bi i domestos bio ok,samo da nesto jako popiju Edited March 22, 2009 by Josif Visarionovič Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 ja sam sipao u casu pivski kvasac i pomesao sa vodom,i opet sam dosao do osnovnog ukusa piva,e sad sto bi verovatno dobio proliv da sam pio vise od 3 gutljaja je druga stvar. ja sam pio pivski kvasac, on je jako zdrav, ali je odvratnog ukusa, ne znam kako si ti uspeo da dobiješ ukus piva... ili sam se ja nešto prebacio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 ovaj je bio u fazi vrenja,doneo mi covek iz pivare,to inace ne moze da se kupi u prodavnici.i bio je skoro pa u testastom stanju,zaboravih kako se zove ta faza,ucio u skoli sve pa pozaboravljao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Kolega, otkad se u MG uce Kirhofovi zakoni ? Ziv bio . Zbog ove neukusne sale bi rekao da nismo kolege Gde je tacno bila ta BIP prodavnica? Volim taj kraj pa mi znace takve bitne istorijske cinjenice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 vidim da je ovo grupa podrske...ovo je tesko...ali obecao sam sebi da cu uspeti ja sam trne...i ja sam alkoholicar... you have a desease..don't you understand.. kakva epizoda,ahahahah! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 (edited) Nisam ti laskao. Imam dovoljno iskustva (a bogami i staza) sa pivom, jednostavno, ono sto si rekao, stoji. Nisam kao neki sto su juce poceli da piju pivo, pa sad drugima sole pamet. Zajebavam se. Boli me djoka da li se ti ili bilo ko drugi slaze sa mnom, I tell it like it is. Edited March 22, 2009 by Kalifa nad kalifama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Meni je, recimo, u Kvinsu bolje, ili što Peđa (ćelavi konobar) nama daje uvijek svježe. Mi smo tu ionako stalni gosti ima već ... par godina U svakom slučaju. očigledno ti ne prija. A svijetlo u Kvinsu je nekad mnogo razvodnjeno. To mi je bolje u Pabisu. I jesi primjetila da je čaj iz Kuće čaja u Pabisu skuplji od piva? To je komično. Ali i razumljivo, oni sigurno dobijaju cene iz kuće čaja. Al ne služe mleko uz čaj pa mi se nije pio nikad tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Ali kako onda da je čaj iz Kuće čaja jeftiniji u Kvinsu? A gdje služe sa mlijekom btw? Ja im samo dodam da želim malo hladnog mlijeka uz crni i tako ga jedino i mogu dobiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 U queensu mi nije palo na pamet da pijem čaj, bar ne još Pa tako, ja sam im tražila da mi daju mleko ali nisu, iz nekog razloga, ne sećam se tačno šta je bilo u pitanju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 To je zato sto ne znas da pijes. Od piva je najgori mamurluk. Nije, nego ti ne znash da pijesh pivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Nije, nego ti ne znash da pijesh pivo. Koliko ti imas godina, 13? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 pivo se pije iz zgloba...nagnes flas ka ustima,a glavu malo nazad....i laganim pokretima cimas zglob i tocis pivo u usta...postupak se ponavlja za svaki cug... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 kao i rakija,tzv.zglobovaca.naravno,bestrzajna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Gdje ima u BGu da se kupi plojska kad je već nisam naslijedila od babe/dede Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Koliko ti imas godina, 13? Greshka. I to ogromna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Greshka. I to ogromna Da, u tim godinama je i 2 meseca ogromno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Ma stvarno ne znam shta pokushavash da kazesh... Da samo klinci vishe vole pivo od rakije?! Pivo volim zbog njegovog ukusa (naravno, ne svako pivo), a rakiju ne - eto ne svidja mi se ukus. Svaka chast jednoj shljivi koja je bila mnogo slatka, pa mi je zbog toga bila super. Tad sam prvu put chula za tu vrstu - sterlejka. Ali to je bilo samo jednom, a pivo mi je uvek dobro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 pivo se pije iz zgloba...nagnes flas ka ustima,a glavu malo nazad....i laganim pokretima cimas zglob i tocis pivo u usta...postupak se ponavlja za svaki cug... Ovaj covek pravo zbori. Nikad u manje reci nisam cuo bolji savet . Vizavi piva. Elem, svi na laboratorijske vezbe, da se to akademski oproba. Sest serija, po tri testa u svakoj, da se napravi Δϱ uzoraka, s'il vous plaît. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts