Jump to content

Sta najviše volite da pijete?

Melodicus Deathus...

Recommended Posts

U pubisu onako, nije loše. U queensu mi je dobro, kada je sveže. Ali dzaba, uvek mi bude muka.

Znači, nikšićko se ipak pravi u Nikšiću? Sećam se pre nekoliko (ili malo više...) godina, da je bila priča da su premestili fabriku, a i tada se osetila razlika u ukusu piva... nisam u toku.

Meni je, recimo, u Kvinsu bolje, ili što Peđa (ćelavi konobar) nama daje uvijek svježe. Mi smo tu ionako stalni gosti ima već ... par godina :D U svakom slučaju. očigledno ti ne prija. A svijetlo u Kvinsu je nekad mnogo razvodnjeno. To mi je bolje u Pabisu. I jesi primjetila da je čaj iz Kuće čaja u Pabisu skuplji od piva? :)

Koka kolu iz staklene ambalaže pijem samo u kafiću, a kupujem u prodavnici u plastičnim flašama. Inače, otkako se pojavila koka kola zero, više ne pijem druge vrste, samo nju.

Ovo što kažu da od piva iz plastike boli glava je glupost. Od svakog alkohola boli glava kad te uhvati mamurluk i imam takvog iskustva sa svim vrstama ambalaže. Ako umem da sprečim mamurluk - glava me ne boli, bez obzira šta pijem.

Dakle, manite se tih tripova, pivo je pivo, sve zavisi od toga kako ga, koliko i u kojoj situaciji piješ, marka piva i ambalaža su sporedne. Uporediću to sa tripom da je navodno bolji zvuk Mp3-ke od 320 kbps, nego od 192 ili 128. U stvari, sve zavisi od toga koje ozvučenje imaš i kako namestiš equalizer, te u kakvom su stanju tvoje uši, koje to treba da čuju.

ja stvarno ne znam koliko si ti vrsta piva pio,ali ako kao sto kazes nema razlike onda bi svi pravili piva u plasticnoj dvolitri jer bi to bilo najeftinije i najvise bi se kupovalo.Probaj jedan dan da pijes jele iz dvolitre a drugi dan iz 0.33.dakle,na pivo utice i reaktivnost plastike sa CO2(ugljen dioksid),staklo je inertan materijal i reaguje samo u nekim ekstremnim situacijama i sa jakim kiselinama sto pivo nikako nije.e u tome je razlika.kao drugo,zasto dvolitra jelen kosta 160 dinara a karsberg 0.33 150?.pivo u OSNOVI ima isti ukus jer se od ISTIH sirovina pravi i to nije topla voda,nijanse tu presudjuju.neko je jako gorko,neko je slabo,ima i kiselih verovali ili ne(vrsacki ''sampion'').

ja sam sipao u casu pivski kvasac i pomesao sa vodom,i opet sam dosao do osnovnog ukusa piva,e sad sto bi verovatno dobio proliv da sam pio vise od 3 gutljaja je druga stvar.

i da napomenem da sam uvek imao proliv i stomacne tegobe kad god sam pio pivo iz plastike.al stekao sam utisak da je tebi sve isto kao i onim notornim alkosima kojima bi i domestos bio ok,samo da nesto jako popiju

Edited by Josif Visarionovič

ja sam sipao u casu pivski kvasac i pomesao sa vodom,i opet sam dosao do osnovnog ukusa piva,e sad sto bi verovatno dobio proliv da sam pio vise od 3 gutljaja je druga stvar.

ja sam pio pivski kvasac, on je jako zdrav, ali je odvratnog ukusa, ne znam kako si ti uspeo da dobiješ ukus piva... ili sam se ja nešto prebacio...

Nisam ti laskao. Imam dovoljno iskustva (a bogami i staza) sa pivom, jednostavno, ono sto si rekao, stoji. Nisam kao neki sto su juce poceli da piju pivo, pa sad drugima sole pamet.

Zajebavam se. Boli me djoka da li se ti ili bilo ko drugi slaze sa mnom, I tell it like it is.

Edited by Kalifa nad kalifama

Meni je, recimo, u Kvinsu bolje, ili što Peđa (ćelavi konobar) nama daje uvijek svježe. Mi smo tu ionako stalni gosti ima već ... par godina :D U svakom slučaju. očigledno ti ne prija. A svijetlo u Kvinsu je nekad mnogo razvodnjeno. To mi je bolje u Pabisu. I jesi primjetila da je čaj iz Kuće čaja u Pabisu skuplji od piva? :)

To je komično. Ali i razumljivo, oni sigurno dobijaju cene iz kuće čaja.

Al ne služe mleko uz čaj pa mi se nije pio nikad tamo.

Ma stvarno ne znam shta pokushavash da kazesh... Da samo klinci vishe vole pivo od rakije?! Pivo volim zbog njegovog ukusa (naravno, ne svako pivo), a rakiju ne - eto ne svidja mi se ukus. Svaka chast jednoj shljivi koja je bila mnogo slatka, pa mi je zbog toga bila super. Tad sam prvu put chula za tu vrstu - sterlejka. Ali to je bilo samo jednom, a pivo mi je uvek dobro...

pivo se pije iz zgloba...nagnes flas ka ustima,a glavu malo nazad....i laganim pokretima cimas zglob i tocis pivo u usta...postupak se ponavlja za svaki cug...

Ovaj covek pravo zbori. Nikad u manje reci nisam cuo bolji savet :pivopije:. Vizavi piva. Elem, svi na laboratorijske vezbe, da se to akademski oproba. Sest serija, po tri testa u svakoj, da se napravi Δϱ uzoraka, s'il vous plaît.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...