vudun Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Sest serija, po tri testa u svakoj, da se napravi Δϱ uzoraka, s'il vous plaît. Да ти ниси од раног јутра пијан? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Да ти ниси од раног јутра пијан? Kasno vece? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Ах, да ... заборавих. У Калифорнији си. Испио сам пола литре црвеног клакера од јутрос. Право пиће за младиће. Сладуњава навлакуша, само таква. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Ах, да ... заборавих. У Калифорнији си. Nemoj to nikad, nikad da zaboravis . Do daljnjeg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Но проблемо. --- смајли у складу са сржи теме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Ma stvarno ne znam shta pokushavash da kazesh... Da samo klinci vishe vole pivo od rakije?! Pivo volim zbog njegovog ukusa (naravno, ne svako pivo), a rakiju ne - eto ne svidja mi se ukus. Svaka chast jednoj shljivi koja je bila mnogo slatka, pa mi je zbog toga bila super. Tad sam prvu put chula za tu vrstu - sterlejka. Ali to je bilo samo jednom, a pivo mi je uvek dobro... Sterlejka? Najgora sljiva za rakiju. Hocu da kazem, i stojim iza toga, da je najgori mamurluk od piva. To ce ti reci svako sa iole iskustva. To sto si se oroljala od rakije, vise nego od piva, samo znaci da ne znas da pijes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 nije tacno, najgori mamurluk je od vina (pogotov losijeg vina) i slatkih i jako aromaticnih zestokih pica tipa pelinkovac (jebe keve) ouzo, gin itd.. whiskey i vinjak su posebna kategorija haha pivo je milina, to sto ga ti mozda slabo podnosis je druga prica Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 He he, slazem se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 nije tacno, najgori mamurluk je od vina (pogotov losijeg vina) i slatkih i jako aromaticnih zestokih pica tipa pelinkovac (jebe keve) ouzo, gin itd.. whiskey i vinjak su posebna kategorija haha pivo je milina, to sto ga ti mozda slabo podnosis je druga prica Da, da, pelinkovac. Od toga sam se otrovao za docek. Pio pelin i pivo. Ne, od piva je najgori mamurluk, vino nije ni blizu, ono najvise tera na povracanje, pa kad se napijes od vina, ispovracas se i gotovo. Pivo je najzajebanije. Uostalom, svi koje znam tako kazu, tako da nije u pitanju moje lose "podnosenje" piva. Od pivskog kvasca boli glavudza u pm. E sad, sto vama ne ide zestina, nisam vam ja za to kriv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Evo, ovde piše o mamurluku: http://en.wikipedia.org/wiki/Hang_over Nigde se ne pominje pivski kvasac. Uzrok glavobolje je u dehidrataciji, koju uzrokuje alkohol, a koja može da bude pojačana nekim nusproduktima koji se javljaju u proizvodnji pića. Pa se tamo objašnjava zašto je od crnog vina posebno jaka glavobolja. Od pivskog kvasca glava ne da ne boli, već isti sadrži nekoliko B vitamina, koji pozitivno deluju na otklanjanje simptoma mamurluka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Sve si nasao, samo nisi nasao da se ne puni isto pivo u plastiku i staklo. Od piva BOLI glava i to ne mozes da poreknes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Boli glava, ali ne od piva, već od alkohola u njemu. Mada stoji i ovo za nusprodukte - ako pivo nije kvalitetno proizvedeno, veća je verovatnoća da se u njemu nađu sastojci koji će pojačati glavobolju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Pa od svakog alkohola boli glava, normalno, zbog dehidratacije i svega, ali u nekim alkoholnim picima ima sastojaka koji pojacavaju glavobolju ili mucninu. Jbg, meni ne treba Wikipedia da me o tome uci. Kad popijem istu kolicinu alkohola u pivu i rakiji, od piva me ujutru boli glava od rakije ne. Mada, ni ja nisam vise istreniran kao sto sam nekada bio, jer sam mnogo smanjio konzumaciju alkohola, ali kad vidim koliko se ljudi zali, ne mogu a da ne dodjem do zakljucka da je pivu mnogo opao kvalitet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 mene recimo od vinjaka nikada nije bolela glava...pivo mi sjebe zeludac,bude mrtav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Uticaj pića na želudac i procese varenja je drugo pitanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mississippi_Queen Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 vino mada, ono shto mrzim kod njega jeste jutro posle i onaj osecaj dehidratacije! Elem, od rakija je dunja najbolja, bar meni. A vinjak je zlo x) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Pelinkovac,mada retko ga pijem usled pivarskog drustva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mississippi_Queen Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Pelinkovac,mada retko ga pijem usled pivarskog drustva. Pelinkovac je zlo! svaka chast kad mozesh to da pijesh! jednom sam se oleshila od njega i nikad vishe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 ja nikad zato ga i volim,pivo sluzi za napijanje dok pelinkovac za uzivanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mississippi_Queen Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 pa nisam ga ni ja pila da se napijem, ali tako je ispalo, chak sam jako malo popila, ali me je bash ubilo. a pivo ne volim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Pelinkovac je zlo! svaka chast kad mozesh to da pijesh! jednom sam se oleshila od njega i nikad vishe Neiskusna devojcica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 pogresi covek,mozda sam i ja nekad z...z..z...z...zapio se Sve vise zena pije vino,to mora da je neki trend majku mu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mississippi_Queen Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Neiskusna devojcica pa, mora neko i to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Sve vise zena pije vino,to mora da je neki trend majku mu. Istina, imam i ja jednog geja u razredu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwlt Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 vupi,najbrze udari,najbrze se otreznish,najeftino,ukus lep,mana je da se dosta dehidrira ali meni lichno ne smeta to ich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts