Brynhildr Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Rum kola. Šeri. Viski. A volim i zeleni i crni čaj. I guaranu. Jako sam izbirljiva kad su pića u pitanju. Od negaziranih sokova volim jedino jabuku i borovnicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#METALGOD Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 ma svi ste vi opasni, neka metalika i ti fazoni, kao alkohol i nznm šta, a gajbi se grabite za kocu... pipina voda zakon... ti pijes to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriarch Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 ti pijes to? ne, ali mi jadno da se pozerišem tu sa nekim alkoholom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranis Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Pivo uz roshtilj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Ja sam u Zrenjaninu pa mi j eomiljeno pice voda, to je ovde luksuz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriarch Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 mi ovde imamo i odviše vode, pa pijem kavu jedno pet puta dnevno... zato mi je mokraća boje kao ova u sredini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Kod nas je voda iz cesme boje kao tecnost u 3. casi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriarch Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Kod nas je voda iz cesme boje kao tecnost u 3. casi . znam, banem nekad do sela blizu ns-a, tamo je ista, mada definitivno je najveći trip kada sipaš i čekaš da spadne pena, a voda je bela... da li se uopšte za to može reći da je voda? ima ukus, miris, boju, a jedino dejstvo koje može da proizdvede je blagi osećaj neprijatnosti u stomaku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 U ZR ja voda puna arsena!!! Inace ima mehurice i malo je masnija od normalne. Ma svaki put kad odem kuci prvo sto uradim je sipanje vode sa cesme i ispijanje cele case. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Ovde je voda skroz bela. Ukus - bož' sačuvaj. Samo flaširanu pijem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Ko vino vecera-vodu doruckuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Ja kad sam se doselila u ZR 2 meseca sam se umivala flasiranom vodom . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Poznajem vas nekoliko takvih... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Zakljucak: poslednje 3 godine omiljeno pice mi je voda . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Tek kad dodjes u ZR shvatis koliko je ta tecnost zapravo dragocena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Tek kad dodjes u ZR shvatis koliko je ta tecnost zapravo dragocena. U pravu si, sada je svrstavam u osnovne namirnice kad idem u prodavnicu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 danas sam plakao za vodom kad sam isao bajsem u rumuniju i izgubio se u nekim njivama jedva sam se vratio nazad,plus sto sam pola puta prepesacio zbog jakog vetra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Pivo uz roshtilj! Ja ne volim pivo uz hranu da pijem. Ako ću već nešto pojesti, napravim pauzu sa pivom, pa nastavim kad završim jelo. Ne podnosim kad mi se u ustima pomešaju hrana i piće nikako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 (edited) danas sam plakao za vodom kad sam isao bajsem u rumuniju i izgubio se u nekim njivama jedva sam se vratio nazad,plus sto sam pola puta prepesacio zbog jakog vetra Ti si bas imao zanimljiv dan , zasluzio si casu vode. Edited April 2, 2009 by Night's Blood Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Katastrofa znaci,nadjem neki traktorski put i jedno 10-ak km dalje vidim prolaze kamioni.Kazem super,samo pravo i izlazim na glavni.Kad sipak,put se zavrsio i posle njive.Kako se ne bi vracao,ja preko oranica gurao bicikl,preskakao sam neke kanalcine,sav sam bio izubijan i izgreban.No nista gore kad ti vetar vitla u lice,nisam mogao da verujem da na nizbrdici usporavam. Prijavljujem se za survivor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Jel ovo lovacka ili....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Ja najvise volim da pijem devicanski krv na altaru SATANE!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 a ja pivo ispred radnje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 (edited) Dakle, manite se tih tripova, pivo je pivo, sve zavisi od toga kako ga, koliko i u kojoj situaciji piješ, marka piva i ambalaža su sporedne. Jeste da kasnim,ali moram da kazem da je ovo jedna od vecih gluposti koje sam cuo/procitao u zadnje vreme. Edited April 16, 2009 by El Karnisero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Ja to nisam ni videla. Slazem se sa tobom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts