Jump to content

Sta najviše volite da pijete?

Melodicus Deathus...

Recommended Posts

pa kada si pijan i kada bi jos pio,a ne rade radnje,pa nadjes pivo posle 100 godina... lav ti ispadne kao hajneken,amstel ili slicno...a kada zuris da ga popijes jer se diskont zatvara,pa traze flajku nazad...pa moras brzo da ga zgutas,onda bi ti i hajneken,amstel bili kao lav... :) ...mozda je to pisac hteo da kaze...ambalaza nije bitna...zato ce ga od sada tociti u lavore... :)

Edited by Trne-svetska mega faca

Pre neki dan odemo mi u Rodu i 'ajde odlucili da klosarimo posle duzeg vremena pa da kupimo pivo.Kad ono sve na policama a u fruzideru samo dva ceska Badvajveza od 0.5 i jedan Tuborg od 0.3.Posto Tuborg nije pivo nego sokic,a jos je u usranoj 0.33 ambalazi uzmemo ortak i ja ta dva Bada.Odemo na kasu kad ne lezi vraze racun 280 dinara.Jeste da je skupo ali je super pivo,nije mi zao para.

Mada Princ ce sad reci da sam u zabludi...

Inace moram da primetim da je Apatinsko pivo najgore pivo koje sam ja u zivotu probao.U stvari nije,najgore je ono iz Kornjace,ono sa borovnicom,ali od ovih regularnih ovo je ubedljivo najgore.

Najgore pivo koje sam u zivotu pio je bio onaj "Vitez" sto ga je svojevremeno pravio BIP

Majko mila koje je to sranje :)

A ubedljivo najgore pivo iz plastike koje sam ja okusio je bilo MB-bljak,miris i ukus mlatene ki pisaca :puke:

Istina Bg pivo iz plastike mi je skroz ok iako mnogi ne mogu da ga smisle :mhihi:

Najbolje pivo koje sam ja imao prilike da pijem je pre svega Lasko(crno rula :rockdevil:),Jagodinsko(nista bez cice-vrh!),a i Lav mi je cool-ja Jelen i Niksicko i ne volim bas

Haineken je najobicnije sranje,Bavaria nista spec,Tuborg takodje,Holsten je cool,a zelja mi je da probam taj famozni Ginis-crni naravno,ima ga u Irish Pub-u ali brate 500din casa-mamicu im lopovsku :)

Sto se tice tocenog piva ja nesto imam utisak da je to pivo skoro uvek razvodnjeno ili slabije-znam da ni posle 3 krigle nesto ne vata kako treba samo mi se sora,dok kada zdrmam Lav iz flajke odmah posle prve osetim kako radi alkohol :meshuggah:

Ma kod nas u Ru u jednoj diskoteci je jedno vreme toceno bilo skroz razvodnjeno, vidim ja da nesto nije u redu cim mogu da popijem 5 tocenih velikih, a obicno mi je dovoljno 2 da mi bude onako lepo :). Ginis sam probala na danima piva u Zr i dobro je, probala sam i neko Stajger, valjda se tako zove, crno, dovoljno gorko i malo se oseti karamela, nista bolje u zivotu nisam pila od piva.

Evo ga :).

schwarzer_steiger.jpg

Edited by Night's Blood

Inace moram da primetim da je Apatinsko pivo najgore pivo koje sam ja u zivotu probao.U stvari nije,najgore je ono iz Kornjace,ono sa borovnicom,ali od ovih regularnih ovo je ubedljivo najgore.

Слажем се. Најодвратније које постоји, мрзео сам рођендане на којима од пива постоји само Апатинско у платици.

Ranije pivo iz plastike nije bilo bas toliko lose, danas je ogavno. Inace je kvalitet domaceg piva opao, a ni toceno nije kao sto je bilo.

:da:

Слажем се. Најодвратније које постоји, мрзео сам рођендане на којима од пива постоји само Апатинско у платици.

Meni pricas...Plus uvek bude ne mlako nego vruce.Odvratno.

Presla sam sa crnog vina na rakiju ili rum.

Brzo razvijam rezistenciju, a greota je piti lose vino kao sok.... Pirate forevahhh :D

Tooooooooooooo, rakija. Nijedno pijanstvo nije tako dobro kao od rakije.

Inace, pio sam ja crveno pivo, ako mislite na onaj novogodisnji Tuborg. Sta ja znam, govno k'o govno, samo sto je slatko. Nije mi se svidelo.

Туборг, Хајнекен, Стела Артоа... све је то курац. Ми смо навикли на горчину и јачину Јелена и Лава (Јелен је ипак боље!) и не можемо да пијемо те глупости које имају укус киселе воде.

Problem kod piva je sto ako popijes jedno samo te uspava,a tek posle 3-eg krene da se otvara dizna :)

Tako da ja kada sam smoren izbegavam pivo,samo zestina

Ja sinoc posle duze vremena zdrmao jedan vinjak :)

Rubinov je jos i ok,ali ovi drugi vestaci sto se toce po kaficima-uzas bre,to je otrov :)

Sada kada sam bio na rostilju pre koji dan kupili smo ono vino iz tetrapaka-mogu reci da sam se prijatno iznenadio jer je zaista dobro,ja sam mislio da ce biti neko sranje :)

Edited by Full_Metal_Yakuza

Stvarno su dobra nemačka piva. I ovo heffeweisen (ne znam da li se tako piše), kao nefiltrirano.. dobro je. Malo više boli glava od njega.

Pils u nekim pivarama, jebe kevu. Pazi kad ja pijem svetlo pivo koje i ne volim (sem uz roštilj). Gorko, gorko. Mljac.

Juče sam pila i njihovo crno pivo, isto zavisi od pivare ili restorana. Za divno čudo u francuskom restoranu je bilo vrrrrrrrh.

Kapiram da živim ovde da bih imala sto kila samo od piva. Baš im je dobro.

crni weifert

rakija domaca(ali samo zute) ne volim providna pica pa ni vodu :D ,

ni vinjak nepodnosim!!!!!

ma u sustini sve zavisi cega ima.... probao sam i kolonjsku vodu(opklada) :twisted:

nisam akoholicar ali je najbolje da si pijan oko jedan popodne tad ima bar meni najjaci efekat!

:pivopije: ....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...