Jump to content

Sta najviše volite da pijete?

Melodicus Deathus...

Recommended Posts

Ontopic:

Volim da pijem pivo i Gorki LIst (ne zajedno).

Pelinkovac se zapravo gasi sa pivom :)

Meni pivo bas ide uz zestine,bar kada je u pitanju rakija ili Gorki List

A ostatak tipa votka,stok,viski,vinjak i slatki likeri ama nikako-sem ako ne zelite da trpite najgori mamurluk i povracanje :)

I nikako ne mesati vina-jednom sam se doduse zajebao i pio crno i belo vino naporedo-covece 3 puta sam bacao peglu u toku te veceri a sutradan me tukao najgori mamurluk koji sam imao u zivotu uz obilato lokanje vode po ceo dan-dobro kaze ona izreka "Ko vino vecera,vodu doruckuje" :) :)

I nikada nesto nisam preterano voleo votku-oduvek mi je nekako bila ki benzin da pijem :) mada je xtra kombinacija da se pomesa sa bitter lemonom :rockdevil:

Edited by Full_Metal_Yakuza

na zadnje 4 strane niko ne pije tekilu? :D

Two Fingers Silver je jedini alkohol pored onog u kolacima koji kusham u zadnjih godinu dana :da: Imam i Sauzu Gold pa cu da probam nadam se :mhihi: Nekako razgali drustvo kad svi moraju da vriste, placu i lizu zajedno :)

Pivo - samo i jedino Lashko. Dok ne probam Zajecarsko, cujem da je sjajno. E da i ceski Velvet i Pilsner Urquell :da:

Vodka - Pa ne znam koja je najbolja, najukusnija mi je Keglevich Forest Fruit, a od klot Absolut.

Preporuka za neki slasan gust rum? Ne volim onaj redak beli sto ide u ruzne kolace sa orahom, to je neki guideline :)

Posto ide leto da podsetim ljude na najnjam domacu kafu - neka nes kafa (prah+supena kasika vrele vode da se rastvori) + najmasnije mleko/big mix + cokoladno mleko + Bejlis + (opcionalno) shecer (meni preslatko i ovako)

Edited by Double Fire

Др. Дерсу, ја мислио да ви научници тучете само вињаq. Донт гет јор ес фајрд.

Текила само у једном микс облику. ''Сангрита'' (није грешка), али је цирка била у неком бару на Бановом дозволи брду, па име ''коктела'' узети са високим процентом резерве.

текила у једној чашици а у другој сок од парадајИза, нека кап сока од лимуна и поморанје, бибер и још нешто је било, сад да га јебем. на леба да се маже. гађа се ки сарма и бео лукац.

то је у ствари коктел као што је коктел када приближите сланину и милку, једно поред другог.

Posto ide leto da podsetim ljude na najnjam domacu kafu - neka nes kafa (prah+supena kasika vrele vode da se rastvori) + najmasnije mleko/big mix + cokoladno mleko + Bejlis + (opcionalno) shecer (meni preslatko i ovako)

predlog - probaj umesto bejlisa da stavis kaluu, ima bas dobar vajb tako...

a moze i ono: solja mleka i malo kalue, onako pred spavanje. uh... :D

Jel se proizvodi jos taj Tut-gut?

Pelinkovac se zapravo gasi sa pivom :)

Meni pivo bas ide uz zestine,bar kada je u pitanju rakija ili Gorki List

A ostatak tipa votka,stok,viski,vinjak i slatki likeri ama nikako-sem ako ne zelite da trpite najgori mamurluk i povracanje :)

I nikako ne mesati vina-jednom sam se doduse zajebao i pio crno i belo vino naporedo-covece 3 puta sam bacao peglu u toku te veceri a sutradan me tukao najgori mamurluk koji sam imao u zivotu uz obilato lokanje vode po ceo dan-dobro kaze ona izreka "Ko vino vecera,vodu doruckuje" :) :)

I nikada nesto nisam preterano voleo votku-oduvek mi je nekako bila ki benzin da pijem :) mada je xtra kombinacija da se pomesa sa bitter lemonom :rockdevil:

Ja zestinu ne gasim.

A sto se mamurluka tice, ne mogu ni kap vode da popijem kad sam mamuran, muka mi je od nje. Mogu samo sok, jos bolje ako je gaziran. Kad sam za docek pio pelinkovac i posle presao na pivo, sutradan nisam mogao ni sok. Najgori mamurluk u mom zivotu. Imam neki utisak da se pivo malo popravilo u zadnje vreme. Ili tripujem.

@Sisius- Nemam pojma, bilo je ranije kod Ledze. :);)

Nije bilo kod Ledze, nego kod Boze i bio je Euro Malc. ;)

Zrenjaninska pivara je proizvodila Euro Malc, to je bilo kao Tut Gut, ali ona vise ne radi. Kvas je slican Tut Gutu, ali i njega slabo vidjam po radnjama.

Zrenjaninska pivara je proizvodila Euro Malc, to je bilo kao Tut Gut, ali ona vise ne radi. Kvas je slican Tut Gutu, ali i njega slabo vidjam po radnjama.

Zapravo, u pocetku se i on zvao "Tut Gut" pa su ga kasnije iz nepoznatih razloga preimenovali u "Euro Malc", ljudima se to uopste nije svidelo posto su se svi navikli na to ime. :)

Uzas je to, pivara nam otisla u kurac a imamo Dane Piva. :udri: Srecom, ima dovoljno drugih izlagaca. :) :) :)

Др. Дерсу, ја мислио да ви научници тучете само вињаq. Донт гет јор ес фајрд.

Текила само у једном микс облику. ''Сангрита'' (није грешка), али је цирка била у неком бару на Бановом дозволи брду, па име ''коктела'' узети са високим процентом резерве.

текила у једној чашици а у другој сок од парадајИза, нека кап сока од лимуна и поморанје, бибер и још нешто је било, сад да га јебем. на леба да се маже. гађа се ки сарма и бео лукац.

то је у ствари коктел као што је коктел када приближите сланину и милку, једно поред другог.

Vinjak se u nasim naucno-tehnickim krugovima zove 'biblioteka'. U moje vreme, dodje ti recimo kolega iz OOUR-a Automatika ili Kristali, uredno ga pozoves u laboratoriju i prvo sto ga pitas je 'Ocemo do biblioteke?'. 'Biblioteka' je u stvari deo onih ogromnih zidnih ormara u laboratorijama po nekadasnjim naucnim i tehnickim ustanovama gde je pored Nationa Semiconductor, Motorola, Intel, Zilog, AMD i slicne literature, osciloskopa, logickin sondi i analizatora uredno pohranjen i 'radni nektar', 'Vitergin', ono bez cega se radni dan u visoko obrazovanoj ustanovi ne da zamisliti.

Sto se tice sangrite, vrati se Druze Generalni u obilazak pomenutog kolektiva. Nisu te prevarili, u Meksiku se to bas tako zove i bas tako se pije. U narodu, na selu i po gradovima. Casica je malo uza nego 'shot-glass' i malo visa, slicna nasim casicama za lozu. Dobra tekila se pije na sobnoj temperaturi, sipka se polako, guc po guc. Sece se tim sokom od paradajza sa gore pomenutim prilozima. Milina.

Mi severno od Rio Grande-a imamo manje vremena na raspolaganju pa kataliticki ubrzavano proces sagorevanja cugajuci shot-ove presecene dobrom piiivom, naravski.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...