Jump to content

Sta najviše volite da pijete?

Melodicus Deathus...

Recommended Posts

• 2 weeks later...

pivo na prvom mestu!Od sokova volim sve zhivo,a od zhestine najvishe tekilu,pelin,vodku(V i slichne moram da mesham sa sokom) a Finlandia,Smirnoff,Stolichnaya mogu da se konzumiraju i bez sokica :] od rakija volim kajsiju i jabuku.

Slazhem se da je vinjak otrov jebeni,pre sam se razvaljivao od istog,al' sad postim i to od 1.juna proshle godine,i fino mi je :D

• 3 weeks later...
pivo na prvom mestu!Od sokova volim sve zhivo,a od zhestine najvishe tekilu,pelin,vodku(V i slichne moram da mesham sa sokom) a Finlandia,Smirnoff,Stolichnaya mogu da se konzumiraju i bez sokica :] od rakija volim kajsiju i jabuku.

Slazhem se da je vinjak otrov jebeni,pre sam se razvaljivao od istog,al' sad postim i to od 1.juna proshle godine,i fino mi je :D

Znaci postis i propagiras unos voca u organizam.

Porcija od sedam deci, naravno potpuno redizajnirana u odnosu na onaj iz "herojskih vremena".

Imam u svojoj kolekciji naravno i verziju sa albanskom akcizom, ali ovaj sam dobio od lika koji je uvoznik za Srbiju,

a ja mu radim reklamni materijal i promo fotografije za sajt.

Ako zelis, mogu da ga pitam gde se u Bgd. moze kupiti pa uzivaj...

Kvalitet je isti, znaci ne udara direktno u mali mozak, nije toliko raskosno mirisan kao bugarska Pliska Povardarje (koju manijakalno obozavam),

moze se upijati dosta dugo bez tehnickog nokauta. Idi na www.skenderbegkonjak.com pa ces videti i novi dizajn flase i etikete.

Nazalost nisam probao pecko pivo ali sam imao nekoliko vojnika Albanaca pod mojom komandom u Kumanovu koji su mi pricali da je veoma kvalitetno (bese to 1987. godine :) )

Inace od Bugara mi se josh jako dopale njihove rakije od voca i naravno fenomenalna crna i bela vina.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...