Dead Man Drinking Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Nikšićko tamno točeno - sad sam doručkovao dva! Jedva čekam da mi se završi rok, da kupim gajbu (hteo sam bure, ali točenje je problem) i odem na neku planinu da se odmorim k'o čovek. Pivo je hrana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Jeste brate, ne valja to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarancaba Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 sokići, kafa..odričem se alkohola do daljnjeg..preterah baš ovih dana, pa mi se sve kiselinčina u želudcu napravila..progoreh!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugar Overdose Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 sinoc pila 'ladan spricer i slusala tamburase,divota x))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarancaba Posted May 16, 2009 Report Share Posted May 16, 2009 sinoc pila 'ladan spricer i slusala tamburase,divota x))) dobra kombinacija špricer.. otkad to nisam pilaaaa a tek bambus i šmuc..hladni i slatki..a ujutru ne boli glava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dwid Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Shta toliko prozivate Vinjak,ko da ste Shvedjani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diddy Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 pivo na prvom mestu!Od sokova volim sve zhivo,a od zhestine najvishe tekilu,pelin,vodku(V i slichne moram da mesham sa sokom) a Finlandia,Smirnoff,Stolichnaya mogu da se konzumiraju i bez sokica :] od rakija volim kajsiju i jabuku. Slazhem se da je vinjak otrov jebeni,pre sam se razvaljivao od istog,al' sad postim i to od 1.juna proshle godine,i fino mi je Link to comment Share on other sites More sharing options...
A. Ford Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 pivo na prvom mestu!Od sokova volim sve zhivo,a od zhestine najvishe tekilu,pelin,vodku(V i slichne moram da mesham sa sokom) a Finlandia,Smirnoff,Stolichnaya mogu da se konzumiraju i bez sokica :] od rakija volim kajsiju i jabuku. Slazhem se da je vinjak otrov jebeni,pre sam se razvaljivao od istog,al' sad postim i to od 1.juna proshle godine,i fino mi je Znaci postis i propagiras unos voca u organizam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemethor Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Prvi put posle 20-ak godina ljustim Skenderbeg konjak. Cheerz!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Prvi put posle 20-ak godina ljustim Skenderbeg konjak. Cheerz!!!!!!!!!!!! jel pravi,onaj u maloj boci?dje ga nadje? joooj,moja jetra place za njim,suza krv ne stize... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemethor Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Porcija od sedam deci, naravno potpuno redizajnirana u odnosu na onaj iz "herojskih vremena". Imam u svojoj kolekciji naravno i verziju sa albanskom akcizom, ali ovaj sam dobio od lika koji je uvoznik za Srbiju, a ja mu radim reklamni materijal i promo fotografije za sajt. Ako zelis, mogu da ga pitam gde se u Bgd. moze kupiti pa uzivaj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 jel priblizan "herojskim" danima,onako iskreno mi reci?ja sam nabavljao preko nekih malisora dok sam bio u cg,ali samo onaj trve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemethor Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Kvalitet je isti, znaci ne udara direktno u mali mozak, nije toliko raskosno mirisan kao bugarska Pliska Povardarje (koju manijakalno obozavam), moze se upijati dosta dugo bez tehnickog nokauta. Idi na www.skenderbegkonjak.com pa ces videti i novi dizajn flase i etikete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 e brate jos samo reci da si se klao od peckog piva i skupio si sve moje kvltove na jednom mjestu.cu sjeti se povardarja lik lagano... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemethor Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Nazalost nisam probao pecko pivo ali sam imao nekoliko vojnika Albanaca pod mojom komandom u Kumanovu koji su mi pricali da je veoma kvalitetno (bese to 1987. godine ) Inace od Bugara mi se josh jako dopale njihove rakije od voca i naravno fenomenalna crna i bela vina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Evo, da preporučim mix. Vodka Smirnoff, Canadian Old Whiskey i Jelen pivo. Lepo sam se razvalio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 (edited) A jesi probao beton? Pivo plus rakija-mogu ti reci da uopste nije losa kombinacija sa stomakjlijom-ali udara instant u glavu Edited June 21, 2009 by Full_Metal_Yakuza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Ne zajedno, brate. Jedno po jedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Zajedno bre Elem sledeci put probaj da pomesas votku i bitter lemon-extra kombinacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Pa, to se u narodu zove Schweppes Vodka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
indistraktbl Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Kontracepciju..njam,njam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 shvodka bre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 A jesi probao beton? Pivo plus rakija-mogu ti reci da uopste nije losa kombinacija sa stomakjlijom-ali udara instant u glavu Sipajte mi rakiju u pivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 A imas i "podmornicu" Uzmes casicu za rakiju napunis i spustis u casu sa pivom otuda i podmornica jelte-i tuce se na eks :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Znam za to, nego imam jednog drugara koji pije sve zivo, ne bira, pa mu je drugi drugar napravio pesmu i nazvao je "Sipajte mi rakiju u pivo". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts