Dead Man Drinking Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Te kupovne bolje prospi odmah, ili daj nekome da ih popije. Sve je to 96% etanol, razblažen vodom, u koji je dodata aroma kajsije, šljive ili nečega drugog po potrebi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 stvarno sad kad pogledam, nije mi jasno kud sam se zaletio, svakako nisam iz tvog posta mogao da zakljucim (mora da sam nesto pogresno razumio/procitao) da si pio prvi put tako da povlacim rijec. Nema problema, prika. Važno je da se cuga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 (edited) U pravcu da i dalje ne probam? Imam litru neke Loze kupovne što sam dobio za rođendan...stoji mi u vitrini. da u tom pravcu.. hah pa ti imas efikasno sredstvo za podmicivanje svih mogucih drzavnih sluzbi.. pametno upotrebljeno,na pravi nacin i u pravo vreme,moze biti veoma korisno...kad ga vec ne pijes... ili mozes zice za gitaru da ocistis... Edited August 29, 2009 by april ethereal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 (edited) Te kupovne bolje prospi odmah, ili daj nekome da ih popije. Sve je to 96% etanol, razblažen vodom, u koji je dodata aroma kajsije, šljive ili nečega drugog po potrebi. I bre da prosipam...flaša košta preko hiljadu dinara. Ima i svo ono fensi pakovanje. Vršački Vinogradi... To ću nekom da poklonim edit: baš to što kaže Vjerica Edited August 29, 2009 by Dead Man Walking Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Dakle mogu samo da kazem da je jagodinsko pivo extra! Bio sam u selu nekoliko dana na slavi i jedno je 2x bolje nego Jelen ili Lav-nista bez cice Steta sto ga ima samo u tom delu Srbije,rece mi ujak da i ne rade vise za celu Srbiju vec samo za region Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Jelen je odvratan.Lav je gospodsko pivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Nije omiljeno,ali volim Baileys Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 (edited) Jelen je odvratan.Lav je gospodsko pivo. neznam, meni bash lav ima onako shlj ukus.. a jelena je kult, to se pije svaki put u gradu.. Edited September 1, 2009 by рогозуб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 A jel se raćuna ako kažem da volim da skrnem od uspaljene kliće onaj sekret? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 (edited) Чим сам видео да си оставио пост овде, знао сам да ће одговор бити женске тЈелесне излучевине... Edited September 1, 2009 by Axeanosilas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Jelen je odvratan.Lav je gospodsko pivo. Slazem se za lav. Posle nekoliko godina podosta uzdrzavanja od alkohola ovog leta sam mu ga dao po pivu i najbolje mi je lav. Inace pijem redovno martini i apsint koktele. Inace najjace pivo koje postoji je Newcastle Brown Ale. Svake godine iz Svedske mi buraz donese po jedan friz. Uhhhh!!! Sramota je za nase Beer festivale da nemaju Ale piva koja su svetlosnim godinama bolja od ovih govana sto pijemo. Jedini Ale je Ginis, ali on je crn a ja ne gotivim crna piva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Slazem se za lav. Posle nekoliko godina podosta uzdrzavanja od alkohola ovog leta sam mu ga dao po pivu i najbolje mi je lav. Inace pijem redovno martini i apsint koktele. Inace najjace pivo koje postoji je Newcastle Brown Ale. Svake godine iz Svedske mi buraz donese po jedan friz. Uhhhh!!! Sramota je za nase Beer festivale da nemaju Ale piva koja su svetlosnim godinama bolja od ovih govana sto pijemo. Jedini Ale je Ginis, ali on je crn a ja ne gotivim crna piva. I meni je bolji Lav-Jelen mi je oduvek nekako imao bljutav ukus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 (edited) Od jelena su ruzne glavobolje. Jedna flasha mi dovoljna da umirem ujutro. Sve ostalo bez problema. @ hefest ti idi pa nauchi nashe da ne prave lager i pilsner Edited September 1, 2009 by .Vuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 ti idi pa nauchi nashe da ne prave lager i pilsner Pa realno nasa piva su sranje,tacnije ona koja se najvise pumpaju u medijima-Jelen pogotovu,Lav je jos i ok Vec rekoh gore da ih Jagodinsko sije debelo Najbolje pivo sa prostora bivse Juge je po meni Lasko,a tek crno sto je extra-mogu pod prozor da mu pljunu i daleko zvucniji brendovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Ja sam se proshle godine navadio na Zajecharsko i zao mi je shto ga nije bilo na beer festu. Da li ga josh uvek ima u proizvodnji? Inache sam od pochetka svoje alkoholne avanture vezan za Nikshicko. Ima tachno onu gorchinu koju volim. Ili mi se tako chini jer cu celog zivota biti pod utiskom tog prvog gutljaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Ja sam se proshle godine navadio na Zajecharsko i zao mi je shto ga nije bilo na beer festu. Da li ga josh uvek ima u proizvodnji? Inache sam od pochetka svoje alkoholne avanture vezan za Nikshicko. Ima tachno onu gorchinu koju volim. Ili mi se tako chini jer cu celog zivota biti pod utiskom tog prvog gutljaja Ne znam za Zajecarsko,ali ovo Niksicko sto se ovde puni po licenci nije nista spec-da ne kazem sranje Kazu da je crnogorsko Niksicko extra,ali to nisam jos probao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 (edited) ima u tempu (blizu mi, mozda ima i u drugim hipermarketima) nik gold i shije ovu apatinsku abominaciju kazem "abominacija" jer sam pocheo sa oridjinal crnogorskim, ali pijem i ovo jer je i dalje bolje od jelena Edited September 1, 2009 by .Vuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Najbolje pivo sa prostora bivse Juge je po meni Lasko,a tek crno sto je extra-mogu pod prozor da mu pljunu i daleko zvucniji brendovi Meni je Lasko odvratno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 E zbog ovog ću da ti dam minus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 nedavno sam pio valjevsko pivo,svidelo mi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TužneUši Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 lasko je ok ali ja vise volim domaca piva, pogotovo jelen (iskljucivo u staklenci naravno) nasa piva generalno imaju specifican "underproduced" smek i to je ono sto ja volim lav u dvolitrama je ok, dok apatinska pivara jos nije usavrsila tehnologiju punjenja u plasticnu ambalazu posto su jelen i apatinsko u plastikama blagi uzas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salebghouse Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 tako je,samo u staklu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hells_Angel Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Moji najbolji projatelji zovu se Jack i Johnny. Jack Daniels & Johnny Walker... Nisu nesto ukusni, al' su klasika, i uvek me utese kad se bacim u depresiju. Obozavam i one sarene koktele, sa sve kisobranciciima, suncobranciciima i kavijarom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 Šljiva, bre! Bolje od viskija, vinjaka, votke i tekile zajedno! Šteta što se uglavnom prodaje prepečenica, pošto ja nisam ljubitelj jakih alkoholnih pića, ali da je dobra - dobra je. Samo još da nađem dobru dunju, kajsiju i krušku - i Bog da me vidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 (edited) Ja volim i Jagermeister-dakle kombinacija sa ledom i limunom i nema boljeg likera Edited September 2, 2009 by Full_Metal_Yakuza 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts