Dead Man Drinking Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 Našao sam "Leffe Blonde" u Beogradu. Konačno se i ovi naši setili da ga uvezu. Nije za svaki dan zbog $, €, ¥... ali treba nekad popiti dobro belgijsko pivo (sad bi mi se Bavarci smejali)
bezlichni Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 Kontam da je 90 % ove teme pivo. Ili vinjak. Ili tako nesto neki se pucaju na elitizam pa neka jebena pica. Da budem iskren, ja najvise volim kakao sa mlekom. I zeleni chaj. Cak sta vise u poslednje vreme samo to i deljem. Cajeve i kakao.
feyd Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 pivo, tamno. blue lagoon, 'ladan. kafa, s mlekom, bez secera.
Zagrivuk Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 E vise nije sta volim vec sta moram Surutka!
Sisus Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Uh, što sam juče pio dobru šljivovicu. Radio drugar u Bosni, pa doneo odande.
Srlandand Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Cepam jogurt, vodu, mleko, sok od zove i koka-kolu. Alkohol retko, ne volim nesto (ajde, sad me razapnite xD). Jedino prolaze rakijica, vinjak (koji je opet, vrsta rakije xD), cesko Pilsner pivo i to bi bilo to. E, i Jelen pivo kad sam zedan. xD
serblackbeard Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Dobio sam pre neki dan dobru staru sljivovicu. Pola popih a pola cu da ostavim za neku dobru thrash svirku da ne pijemo one vestake ispred skca.
A. Ford Posted January 17, 2010 Report Posted January 17, 2010 Dobio sam pre neki dan dobru staru sljivovicu. Pola popih a pola cu da ostavim za neku dobru thrash svirku da ne pijemo one vestake ispred skca. Razmišljaš krajnje racionalno. Već sam se uplašio da će ovde biti samo priče o surutkama, čajevima, rasolima i ostalim stvarima iz rubrike `bakini saveti`.
Rehabilitovani Bagrem Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 Probah i pokajah se,ovo je nesto najgore ikad ruski kvas made in BIP
kurackurackurac Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 Probah i pokajah se,ovo je nesto najgore ikad ruski kvas made in BIP Ovo je propast...
Guest HEFEST Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Sta ste vi ocekivali od kvasa? Kvas je kvas.
Footog Qpoos Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 drinkajte plzenskoga piva i domace vinjoze...rubinstajn stari...jebote,kako je dobro plzensko pivo...pa ono je k'o med,nista lepse u zivotu nisam probao...vinjoza treba da se u zakonu okarakterise kao teska halucinogena supstanca...lepo,al ima svoje posledice...vinjak je dobar sluga,al zao gospodar...al ga ipak volim...mislim,ne boli glava od njega,vec se covek probudi sa ogromnim rupama u secanju od predhodne veceri...
Night's Blood Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Najbolje crno koje sam ikada pila, a pila sam i Ginis.
Footog Qpoos Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 ginis je meni sranje pivo...samo kosta ko svetog petra kajgana...to je jedan od onih proizvoda koji nije ni za kurac,a kosta ko da je uzrok svevisnje intervencije...
phantasm of the living Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 jedno od lepsih piva koje sam pila. posebno kad se pije iz bas ovakve case.
Feniks . Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 ginis je meni sranje pivo...samo kosta ko svetog petra kajgana...to je jedan od onih proizvoda koji nije ni za kurac,a kosta ko da je uzrok svevisnje intervencije... Ja obozavam crno pivo, ali crni ginis me je apsolutno razocarao...bolje mi je i crno niksicko od njega...
Grob Bez Dna Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 stvar ukusa. meni je ginis odlican, a i niksicko je, za divno cudo, dobro.
Guest HEFEST Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 (edited) Ginis je sranje. Najjace pivo na svetu je Newcastle Brown Ale, ako se vec pije ale. Nije crno braon je, ali je bez ikakve pa i najmanje sumnje najbolje. Ko voli pivo, a ovo ne proba ne moze reci da zna sta voli uopste. Flasa. Limenka Ovako izgleda u wellington casi. NE PISE ZA DZABE - THE ONE AND ONLY - Edited February 12, 2010 by HEFEST
Night's Blood Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Crni Baron. To nisam pila godinama.
Guest HEFEST Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Evo koliko je New Castle dobar Englezi i Ameri ga tetoviraju po sebi.
Guest HEFEST Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Dobro. Jesu. U pravu si. Zato se i tetoviraju.
El Karnisero Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 drinkajte plzenskoga piva i domace vinjoze...rubinstajn stari...jebote,kako je dobro plzensko pivo...pa ono je k'o med,nista lepse u zivotu nisam probao... Plzensko pivo je nevidjena perverzija.Najbolje koje sam ja ikad probao.Gde ti nalazis,ja po Smederevu nazalost ne vidjam,pio sam samo na Beer Fest-u. Ginis je sranje. Najjace pivo na svetu je Newcastle Brown Ale, ako se vec pije ale. Nije crno braon je, ali je bez ikakve pa i najmanje sumnje najbolje. Ko voli pivo, a ovo ne proba ne moze reci da zna sta voli uopste. englezi i ameri su glupi... Sto se vidi iz prilozenog.Meni je New Castle bezveze,skroz osrednje pivo.Nekako mi je slabo,ukus je nikakav...Probao u Grckoj.Nije sranje,preterao sam ali je teski prosek.U rangu Jelena,a vec Lav mi je bolji.
Guest HEFEST Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Ti si mozda probao neku tursku verziju jer to o cemu ti pricas nema veze sa ovim pivom. Najjaci ukus piva na svetu. Popijes karton i nema podrigivanja. Pivo za kraljeve i aristokratiju. Ukus ti miluje nepca na prvi kontakt sa tekucinom. Ljudi sa slabijim srcem mogu da dozive kap ili da se slogiraju. Naravno ovo pivo mora da se pije bas hladno. Cim se malo ugreje gubi taj svojstveni ukus. Dao sam to pivo da proba jedno 10 ljudi koji ceo zivot krcaju pivcugu u svim mogucim oblicima i svi su saglasni da od ovog bolje ne mere. Meni prvo NCB pa onda sve ostalo. Lav takodje volim.
Recommended Posts