salebghouse Posted March 24, 2010 Report Posted March 24, 2010 (edited) Prijatelj se, nakon Vinjaka, na njivi probudio. Srećom, ima HTC telefon, pa je pomoću GPS-a skontao gde je. moderna vremena... nema vise onog da posle budjenja juris prvog seljaka da bi ga sa najnevinijim osmehom na licu pitao "gde se nalazim, dobri covece"? kokopeli, gde sve moze da se nadje to vino? ovo je bilo crno, u freski Edited March 24, 2010 by salebghouse
Azaralena Posted March 24, 2010 Report Posted March 24, 2010 _najbolji caj Čaj od crnkinje! Miriše divno i kao da mi na uvo šapuće "med, meeeeeeed". I ja, šta ću, moram da stavim med. Naravno, čim smo se mi u kući navukli na njega i posrkali prve tri kutije, više ga nigde nisam našla.
phantasm of the living Posted March 24, 2010 Report Posted March 24, 2010 Moja baba spazila ovaj chaj u kuhinji i pitala "Je l' ovaj chaj za ono... [kezi se] mis'im, znash... [nudge, nudge] pa otkud znam bre, dete, vidim neka gola zena na kutiji" hahahahahahahahaha!!! mada, kad malo bolje razmislim...ima tu neceg.:D:D Čaj od crnkinje! Miriše divno i kao da mi na uvo šapuće "med, meeeeeeed". I ja, šta ću, moram da stavim med. Naravno, čim smo se mi u kući navukli na njega i posrkali prve tri kutije, više ga nigde nisam našla. da, sa medom je jos fantasticniji.i mi smo se stvarno svi navukli. je l ti treba hint za snabdevanje?
Kokopelli Posted March 24, 2010 Report Posted March 24, 2010 (edited) kokopeli, gde sve moze da se nadje to vino? ovo je bilo crno, u freski U svim bolje snadbjevenim prodavnicama (Vero, Maksi lux, Tim 99, Goty). Edited March 24, 2010 by Kokopelli
Triad_1 Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 Upravo pijem ovo: Odlicno je! Moracu poneti u Srbiju nekoliko kad se budem vracao iz Nemacke
Azaralena Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 da, sa medom je jos fantasticniji.i mi smo se stvarno svi navukli. je l ti treba hint za snabdevanje? Zapravo, jedan fini hint bi mi sad baš leg'o k'o kec na deset.
lemmy sixx Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 Jel probao ko god WOW vina? Vinarija sa Palića, WOW (World Of Wine) Dobih njihovo crveno vino, al' ga još ne otvori' Nisam crveno probao,ali njihova bela vina su dobra.
phantasm of the living Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 Zapravo, jedan fini hint bi mi sad baš leg'o k'o kec na deset. eve: here ako nisi iz bg, onda jbga.
Azaralena Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 eve: here ako nisi iz bg, onda jbga. Jesam, čak mi je i blizu. Hvala Vi mLogo!
phantasm of the living Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Jesam, čak mi je i blizu. Hvala Vi mLogo! nema na cemu.
Footog Qpoos Posted April 27, 2010 Report Posted April 27, 2010 rakija,spricer,vinjak,pivo... jesam svinja...al je dobro... valja uvek biti pijan...ali uvek...sve na cugu... hrana je gej!
iron will Posted April 28, 2010 Report Posted April 28, 2010 VODU... Sa izvora... Kod mene u Bakincima... To je nevjerovatan osjecaj... Kad je pijem kao da mrsim kose lijepim djevojkama... Sa velikim sisama... Ozbiljno voda jenajbolja stvar kad si gadno zedan... Nema nista bolje... A taman i ruke operes... Тако је брате... Страшан је осећај. И не могу га сви осетити... Иначе, кад сам у граду, углавном Битерлемон... Алкохол не волим.
Rehabilitovani Bagrem Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 pre neko vece se otkinuh pivom i tek sutradan videh da je ovo cesko platan pivo,haha,bolje je od jelenka da se zna!
Talvi Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 Kokta Svidja mi se kako je u zadnje vreme Pepsi zajebao sve ostale sa cenom.
Rehabilitovani Bagrem Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 nek vrate onaj pepsi sa limunom,bio je bas super stvar,a mogli bi i fantu od limuna,niceg boljeg nema od gaziranog limuna,mirina je sajze!
Rehabilitovani Bagrem Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 a ja od koka kole,i extra je neprijatno kad ti prodje gaza kroz nos
Recommended Posts