Jump to content

Recommended Posts

Posted
sve je to bundeva sa aromom

Tacno. Ali domaci sok od bundeve je mama.

Ma uzo je mama!Provaljujem da niko nije stavio najbolje alkoholno pice-MEDOVINU :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Niko nije ni grog spomenuo.

Posted
Nisam probala ni grog ni medovinu :(

Mi smo jednom prilikom pravili grog. Niko nije mogao da kenja nekoliko dana, osim mene, a i ja sam tada pozeleo da ne mogu. :)

Posted

Haha :) :) :)

Rece mi drugarica da su oni pravili dok je zivela u ns, nemam pojma, imacu valjda nekad prilike i ja da probam :D

Posted

Ne sećam se recepta, znam se kuva vino sa karnafilićem, orašćićem i cimetom pa se u to sipa još i rakija i valjda med. Jedino u šta sam 100% siguran je da sam kenjao crno tri dana od tog groga.

Posted
Ne sećam se recepta, znam se kuva vino sa karnafilićem, orašćićem i cimetom pa se u to sipa još i rakija i valjda med. Jedino u šta sam 100% siguran je da sam kenjao crno tri dana od tog groga.

Hahahaha i ja isto. Napisacu ja recepAt sutra. Jos uvek imam tog Hogara. :)

Posted
Hm pica su OK dok hrana... :icon_ne:

Meni je i jedno i drugo odvratno... :/ Nishta bez bureka i jogurta. ^ ,^

Posted
Hahahaha i ja isto. Napisacu ja recepAt sutra. Jos uvek imam tog Hogara. :)

Pravi najpravlji grog nije nista do li razvodnjeni rum :)

Posted

Sto se tice tih `prirodnih` sokica, to ti je stvarno na bazi bundeve sa aromom bilo cega drugog..

Mada ne znam da li su svi bas na tu foru verovatno velika vecina jeste.

Sad od tih osim onog breskva/jabuka koji je Nazzgul pomenuo, ima i onaj od ananasa koji gotivim...

A od pivdze Jelen Holsten i Becks su mi kul, kao i Carlsberg i Lav.

Posted (edited)

Kad sam bio klinac u Politikinom Zabavniku je izasao Vikinski prirucnik Hogara Strasnog. Odatle recept za grog. Evo ga, pa ako imate dovoljno hrabrosti, probajte. :)

"Prvo treba pronaci jednog neuracunljivog prijatelja, a zatim u kotao slatkog crnog vina ubaciti platnenu vrecicu sa stapicima cimeta, korom od pomorandze i karanfilicima. Krckati jedan sat, pa dodati vecu kolicinu badema i suvog grozdja i mesati dok tecnost ne postane slatka i ugodna oku.

A onda... pustiti neuracunljivog prijatelja da doda rakije po ukusu!"

Edited by Sisus
Posted
Kad sam bio klinac u Politikinom Zabavniku je izasao Vikinski prirucnik Hogara Strasnog. Odatle recept za grog. Evo ga, pa ako imate dovoljno hrabrosti, probajte. :)

"Prvo treba pronaci jednog neuracunljivog prijatelja, a zatim u kotao slatkog crnog vina ubaciti platnenu vrecicu sa stapicima cimeta, korom od pomorandze i karanfilicima. Krckati jedan sat, pa dodati vecu kolicinu badema i suvog grozdja i mesati dok tecnost ne postane slatka i ugodna oku.

A onda... pustiti neuracunljivog prijatelja da doda rakije po ukusu!"

Aaaaaaa!!! Vrh!!! :) :) :)

Moracu da probam ovo, mada imam osecaj da cu ja biti u ulozi neuracunljivog prijatelja :D

Posted
Nemoj bre,popijes to,pustis Final Countdown i sledece sto znas,posle malo stomcanih tegoba-You're heading for Venus....

Hahaha, sounds like tons of fun :) :) :)

Posted

hm taj grog dodje ko neka papazjanija, mislim da nemam dovoljno neuracunljivog (ne) prijatelja,a i nije za dz izraz groggy, ako prezivim onaj domaci apsint sto muckamo to mi je sledece na listi :P

Posted

@ Tanya-sounds like fun,pogotovo ako ti je zacepljen auspuh,tad letis do Alfa-Kentaurija.

@ Dida-PA TI SI MOJ NAJBOLJI PRIJATELJ!!!!(trep,trep,trep)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...