The Joker Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Ma uzo je mama!Provaljujem da niko nije stavio najbolje alkoholno pice-MEDOVINU
Melodicus Deathus... Posted April 26, 2008 Author Report Posted April 26, 2008 Nikad nisam probao medovinu, a bas bih voleo... I mrzim sok od jabuke!! Tako je jebeno KISEO... Svaki koji sam do sad probao...
The Joker Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Imas na Moonsorrow sajtu recept.Ja i ortak se dogovaramo da probamo da napravimo svoj mali privatni stek.
Sisus Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 sve je to bundeva sa aromom Tacno. Ali domaci sok od bundeve je mama. Ma uzo je mama!Provaljujem da niko nije stavio najbolje alkoholno pice-MEDOVINU Niko nije ni grog spomenuo.
Josif Visarionovič Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Next 100% Breskva!! (sa primesama jabuke) takav sok ne postoji.kao sto neko reche sve je to na bazi bundeve.
Sisus Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Nisam probala ni grog ni medovinu Mi smo jednom prilikom pravili grog. Niko nije mogao da kenja nekoliko dana, osim mene, a i ja sam tada pozeleo da ne mogu.
Tanya Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Haha :) Rece mi drugarica da su oni pravili dok je zivela u ns, nemam pojma, imacu valjda nekad prilike i ja da probam
Grob Bez Dna Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 (edited) dajte recepAt Edited April 26, 2008 by Amon-Ra
Hudini Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Ne sećam se recepta, znam se kuva vino sa karnafilićem, orašćićem i cimetom pa se u to sipa još i rakija i valjda med. Jedino u šta sam 100% siguran je da sam kenjao crno tri dana od tog groga.
Sisus Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Ne sećam se recepta, znam se kuva vino sa karnafilićem, orašćićem i cimetom pa se u to sipa još i rakija i valjda med. Jedino u šta sam 100% siguran je da sam kenjao crno tri dana od tog groga. Hahahaha i ja isto. Napisacu ja recepAt sutra. Jos uvek imam tog Hogara.
Ni! Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Hm pica su OK dok hrana... Meni je i jedno i drugo odvratno... :/ Nishta bez bureka i jogurta. ^ ,^
The Joker Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Hahahaha i ja isto. Napisacu ja recepAt sutra. Jos uvek imam tog Hogara. Pravi najpravlji grog nije nista do li razvodnjeni rum
Mustang Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Sto se tice tih `prirodnih` sokica, to ti je stvarno na bazi bundeve sa aromom bilo cega drugog.. Mada ne znam da li su svi bas na tu foru verovatno velika vecina jeste. Sad od tih osim onog breskva/jabuka koji je Nazzgul pomenuo, ima i onaj od ananasa koji gotivim... A od pivdze Jelen Holsten i Becks su mi kul, kao i Carlsberg i Lav.
Sisus Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 (edited) Kad sam bio klinac u Politikinom Zabavniku je izasao Vikinski prirucnik Hogara Strasnog. Odatle recept za grog. Evo ga, pa ako imate dovoljno hrabrosti, probajte. "Prvo treba pronaci jednog neuracunljivog prijatelja, a zatim u kotao slatkog crnog vina ubaciti platnenu vrecicu sa stapicima cimeta, korom od pomorandze i karanfilicima. Krckati jedan sat, pa dodati vecu kolicinu badema i suvog grozdja i mesati dok tecnost ne postane slatka i ugodna oku. A onda... pustiti neuracunljivog prijatelja da doda rakije po ukusu!" Edited April 27, 2008 by Sisus
Tanya Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Kad sam bio klinac u Politikinom Zabavniku je izasao Vikinski prirucnik Hogara Strasnog. Odatle recept za grog. Evo ga, pa ako imate dovoljno hrabrosti, probajte. "Prvo treba pronaci jednog neuracunljivog prijatelja, a zatim u kotao slatkog crnog vina ubaciti platnenu vrecicu sa stapicima cimeta, korom od pomorandze i karanfilicima. Krckati jedan sat, pa dodati vecu kolicinu badema i suvog grozdja i mesati dok tecnost ne postane slatka i ugodna oku. A onda... pustiti neuracunljivog prijatelja da doda rakije po ukusu!" Aaaaaaa!!! Vrh!!! :) Moracu da probam ovo, mada imam osecaj da cu ja biti u ulozi neuracunljivog prijatelja
Hudini Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Moracu da probam ovo Dobronameran savet: NEMOJ!
The Joker Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Ole!Ovakva mesavina mora da protera samo tako!Popijes i ne mislis,otcepice ti svaki zatvor bolje od Mr.Muscolo!
Tanya Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Dobronameran savet: NEMOJ! E jbg sad si me ubedio da definitivno probam prvom prilikom
The Joker Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Nemoj bre,popijes to,pustis Final Countdown i sledece sto znas,posle malo stomcanih tegoba-You're heading for Venus....
Tanya Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Nemoj bre,popijes to,pustis Final Countdown i sledece sto znas,posle malo stomcanih tegoba-You're heading for Venus.... Hahaha, sounds like tons of fun :)
Black Diamond Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 hm taj grog dodje ko neka papazjanija, mislim da nemam dovoljno neuracunljivog (ne) prijatelja,a i nije za dz izraz groggy, ako prezivim onaj domaci apsint sto muckamo to mi je sledece na listi
The Joker Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 @ Tanya-sounds like fun,pogotovo ako ti je zacepljen auspuh,tad letis do Alfa-Kentaurija. @ Dida-PA TI SI MOJ NAJBOLJI PRIJATELJ!!!!(trep,trep,trep)
Recommended Posts