Sisus Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Leti je čak i dozvoljena upotreba kukuruza umesto ječma, zbog povećane potrošnje piva. Nikšićko mi je mnogo razvodnjeno, kad pijem pivo, volim da pijem pivo, a ne vodu kojom je neko oprao čašu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Пиј тамно. Сад сам попио литар, најбоље је. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Od njega mi se, pre ili kasnije, prisere, pa izbegavam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Meni je svako naše pivo očaj. Zadnji put sam se prevario i pio ga pre nedelju dana (pre toga, ko zna kad) i više mi ne pada na pamet da pijem pivo. vino rulez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Пиво, бре, какво вино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RokateLi Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Uzmes kriglu piva i unutra ubacis punu casicu tekile. I morads odmah da uzmes da pijes, i to na eks, a tekila kad se ubaci pocne da kljuca i peni Do jaja pice, posle par komada si koma E Rourasydan, odlicna kombinacija, evo upravo sam slistio jedno, odlicno, oclicno... jedino nije doslo do reakcije kljucanja kao sto si naveo... mozda je trebalo vise tekile da sipam??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trwe Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Lavche je najbolje...bar kad su nasha u pitanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gabriellaaaa Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Crveno vino definitivno!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreator_ Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 ^ Bombica jedna / dve pred zurku (apatinac ili jelen) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 (edited) Vodu.Zlatibor ili Vrnjci.Sokove izbegavam ali ako vec pijem,pijem "originalnu" kolu.Sto se tice piva popijem mozda 5 flasa godisnje,preselo mi jos od decembra 2007.(mesao sam jeger,votku i pivo i dobio sam dobitnu kombinaciju dranja zeludca) od tad kako popijem jedno odma mi se dizna zatvori i dalje ne moze,a kad vec pijem pivo pijem staklenog Jelena ako toga nema necu ni da pijem. Edited November 6, 2010 by dimmu1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
abraxas Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 obicnu vodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 a koja je voda neobicna? djus votka je konza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 a koja je voda neobicna? Ona sa ukusom breskve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreator_ Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Sto, ja sam tu cepao proslo leto po dve do tri flasice dnevno, gadna mi je bila prvi put kad sam probao ali vremenom sam se nalozio zestoko na nju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Nisam rekla da je gadna, nego da nije obicna. Ja je volim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 a koja je voda neobicna? Zrenjaninska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 (edited) Zrenjaninska. Ono nije voda, ne postoji rec za ono. Edited November 6, 2010 by Night's Blood Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 najbolja je voda sa cesme...ove kupovne su za dezurne paranoike i hipohondere...nesto kao moj mladji burazer...rosa i prlom voda iimaju ukus k'o da ih vade iz kanalizacije...ove ostale se pune na cesmi,pa ih upakuju kao lekovitu...slepi progledaju,leprozni se izlece,blabla... ima i ona stara krajiska pesma:"necu vode iz frizidera,dam mi onu sa plitvickih jezera"...satanik gotik pank 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Pelin, lejtli. Jedared smo pili čokoladno mleko i skiwi. U stvari, i nije bilo tako loše. Al' ne bih opet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Kupih juče limenku Hajnekena, čisto da ga ponovo probam posle sto godina. Bačenih 130 dinara, slabo i nikakvo govno. Samo Nikšićko tamno, Lav i Jelen, jebeš ta fensi piva. Hajneken je užasan.Od stranih piva gotivim Plzensko,češki Bud i Amstel. Ali naravno crno Nikćko i Lav 7 su neprevaziđeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Fin izbor. Budweiser i jeste češki, ameri su ga maznuli i nazvali totalno drugačije - Bud Amstel ima verovatno najbolji odnos cena/kvalitet kada su u pitanju "naša" piva. Šteta što su velike kompanije upropastile pivo. Sad samo neke lokalne pivare prave odlično pivo, koje retko napušta zemlju/pokrajinu. 'Bem ti život kad u 21. veku zbog piva moraš da ideš u Češku, Bavarsku, Irsku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Ide neko na Rakija Fest? http://www.youtube.com/watch?v=qh_90zZmNcw&feature=player_embedded Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Sve samo da nije iz Zitista . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mord'Sith Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Od žestine vinjak. Što se tiče ženskih sladunjavih pića Baileys, a što se tiče ,,koktela'' MAZUT (vinjak-coca cola) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Ma pivo je zakon . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts