Schneider Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Ja ne znam za ta uvozna piva takodje bih voleo da probam pogotovo ta nemacka, verujem da ima u vecim hipermarketima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 @Triad 1: Paulaner nije toliko tesko naci..ima ga u onoj podzemnoj radnji kod beogradjanke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Šta ima zanimljivo od alkohola u Ameriki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 (edited) U juznoj... mnogo toga Edited May 14, 2011 by Ozziris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triad_1 Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 @Triad 1: Paulaner nije toliko tesko naci..ima ga u onoj podzemnoj radnji kod beogradjanke. Familija?!? Moracu da proverim. Hvala @Schneider Pa i ja mislim da bi veliki marketi trebali da imaju uvozna piva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 (edited) E da familija..i skoro sam ga video na b.brdu u jednom podrumu pica. Edited May 14, 2011 by Ozziris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 U juznoj... mnogo toga Pa, ne baš tako južno. Teksas, npr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vozd Jovan Pogani Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 KAD SAM ZEDAN KO STOKA... SAMO LADNA IZVORSKA VODA... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triad_1 Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 E da familija..i skoro sam ga video na b.brdu u jednom podrumu pica. Gde na B.brdu? Pitam posto mi je brdo blize nego da idem cak do centra po Paulaner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 (edited) Šta ima zanimljivo od alkohola u Ameriki? Tekile (''Patrón'' omiljen mojoj zeni, ja nisam bas neki ljubitelj), raznorazni perverzni kokteli, od piva dobar mi je ''amber bock'', mada planiram uskoro da probam sve od piva sto se ima, da vidim sta je tu dobro a sta nije. Ljudi tamo od piva najvise vole ''Guinness'', koliko sam primetio. Mada, pricam o jugu, na severu je drugacije verovatno. Edited May 14, 2011 by Novaliis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Pa zanima me područje Teksasa. Sestra ide tamo u junu, pa da mi donese nešto, ako uopšte sme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Mislim da ne sme, ja jos nisam probao pa ne znam sigurno, neka proveri to prvo za svaki slucaj, umeju da budu retardirano strogi po aerodromima. Ja sam bas u Teksasu, u junu se vracam i ostajem tamo, pa cu proveriti detaljnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Moram se raspitati, pošto je ona frkadela, zajebaće nešto sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 (edited) Gde na B.brdu? Pitam posto mi je brdo blize nego da idem cak do centra po Paulaner Prva raskrsnica od okrentnice tramvaja kad se krene npr ka siti holu tj centru pozeske (ne ono odvajanje za onaj konjicki klub nego bas raskrsnica), sa desne strane je ta radnja...oko 100 din je konzerva paulanera. Edited May 14, 2011 by Ozziris Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Na platou s 5-6 kafica u Njegosevoj (prekoputa onog predrkanog sto se zove Moda) ima jedan kafic (s drvenim klupama) koji navodno toci neko nemacko pivo... Cula sam da je dobro, nisam jos potvrdila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 у последње време највише се конзумира легенда: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triad_1 Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 (edited) Prva raskrsnica od okrentnice tramvaja kad se krene npr ka siti holu tj centru pozeske (ne ono odvajanje za onaj konjicki klub nego bas raskrsnica), sa desne strane je ta radnja...oko 100 din je konzerva paulanera. Hvala Znam tacno na koju radnju mislis. Prvom prilikom svracam tamo da kupim Paulaner @MissionVao Zahvaljujem na info-u Edited May 15, 2011 by Triad_1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vozd Jovan Pogani Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 BEZ ZAJEBANCIJE... SOK OD MRKVE JE ZAKON... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Taj vinjak je najodvratnije piće na svetu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Taj vinjak je najodvratnije piće na svetu. tecni LSD,niko se ne ponasa isto kad se napije od vinjaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Не лупетајте,вињак је пиће богова. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Не лупетајте,вињак је пиће богова. ja nisam rekao da nije dobro nego sam rekao da ima efekat kao da je tecni lsd u pitanju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Нектар.. Пиће за праве пичкаре. Увек вињак, никад розе, бамбус и остала смећа. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Апсолутно је јасно ко је овде човек професионалац. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 (edited) Ma ja se ne opijam, nisam se preparirao godinama, pa zato gledam na alkoholna pića kao i na svako drugo. Zato kažem da mi ukus vinjaka nimalo ne odgovara, za razliku od nekih piva ili vina. Edited May 15, 2011 by Underkuruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts