Dead Man Drinking Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Од јуче сам престао да се напијам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 sok od hmelja i jechma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 ti ces da nadzivis i ovaj forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 (edited) Njemačka piva mi se generalno dopadaju. Iako nisam ljubitelj svijetlih, ovo mi se baš dopalo . Dunkel varijanta još bolja Probala sam i tajlandsko svijetlo . Ono je isto dobro, al' ne k'o ovo prethodno A najmanje mi se dopalo indijsko pivo Cobra Sirijsko pivo ne bih više popila ni da mi platiš. Zaboravila sam i kako se zove. Oni ga piju sa limunom. E da, libijsko pivo je odlično. . Tajlandsko i indijsko nisam pila u njihovoj postojbini, već u Berlinu Leffe tamno obožavam. U "Fidelu", na samom kraju Strahinjića Bana imaju neko "mutno manastirsko". Mislim da je . U Novom Sadu postoji pab "Berliner". Tamo služe 5-6 vrsta Schneider Weisse-a . Edited May 18, 2011 by Kokopelli 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 Апсолутно је јасно ко је овде човек професионалац. Vinjak je najgora žestina u univerzumu. Lepo je rekao Axe na nekoj temi, pre koju godinu: Ne pijte deco vinjak. Ako je neko umro od alkohola, umro je od vinjaka. I zaista... one matore ljude što su pronalazlili u snegu smrznute, tokom proteklih godina... svi piju Vinjak. Ma ja se ne opijam, nisam se preparirao godinama, pa zato gledam na alkoholna pića kao i na svako drugo. Zato kažem da mi ukus vinjaka nimalo ne odgovara, za razliku od nekih piva ili vina. Ja sam se od neke 18-te do 25-26 god. opijao maltene svakodnevno svakojakim žestinama (i celo društvo u kojem sam bio). Vinjak je zlo. Potpuno si u pravu. A pili smo i neke jeftine džinove, sumnjive seljačke rakije... i ko zna šta sve ne. Generalno, najgora za mamurluk su slatka žestoka pića (Rum, vinjak, liker)... Ako čovek sa tim pretera, gore mu je nego sa bilo kojim drugim pićem da pretera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 vinjak je pravo pice...najjaci zest...ja sam celo proslo leto lokao vinjak i nijednom nisam bio u snegu... sve zavisi od tolerancije...ja ne mogu crno vino da pijem...kada to pijem onda imam tri dana fleseve sta sam radio to vece kada sam ga pio...sklapam sliku sta sam radio to vece...i onda stalno sebi u neverici postavljas pitanje:"pa jel moguce da sam to uradio"...ko da si bio u vijetnamu,pa ratni flesevi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Tekila pravo pice , uz naravno belo vino . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vozd Jovan Pogani Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 PIVO, RAKIJA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Ljudi, da se ne lažemo, pije se pivo... ostalo šta naleti. Evo, juče probah ovo "novo" mutno apatinsko: Nije da baš vopće ne valja... ima neki kiselkasti šmek... pšenica, cele klice, kurčevi palci... ako je pivo, ima da se pije. Večeras trčanje, pa lav i ondak temno nikšićko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Стварно,сви живи пљују тај вињак и причају да је зло. Мени се одједном свидео,од Нове године искључиво вињак. И никад немам некк мамурлук,само ми падне шећер кад се баш убијем,па поједем по 15 палачинки. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Карнисеро не греши, а ви пијте Јелен пиво буђаво. Нема горег пива. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 merak, master, pils plus odma, a i lav, staropramen i tuborg su isto gora piva od jelenka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 sva piva su dobra a Beks je najbolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Од Зајечарског са црвеном етикетом нема бољег. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Najbolje je treće pivo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
рогозуб Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 najbolje je dzhabe pivo. a shto se tiche rednog broja, men najbolje chetvrto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Sto se tice broja tu nema ogranicenja, jedno pijes drugo ispisavas i tako do fajrunta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 piva mos uvek popiti kol'ko 'oces...najgrdji mamurluk je posle lose rakijestine... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Ja sam danas vec popio 8 piva, a to je samo uvod za veceras. Ima da se pije celu noc, ali samo pivo i vino za mene (neka Sangrija u velikoj boci), i lav pivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 volim i ja to kada se nalocem vec popodne...idemo stalno na neke kotlice,pa se ceo dan pije....napijes se ko prase,a masna hrana to iznivelise,pa ispadne da se nisi napio k'o prase... Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Карнисеро не греши, а ви пијте Јелен пиво буђаво. Нема горег пива. Апсолутно сагласан. Не капирам како толико људи пије то говно од пива. А горих пива има,мада дискутабилно је да ли се Мерак и Мастер смеју назвати пивима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 (edited) Najbolje je treće pivo. Bra'o ti ga. Usput, ovo je Armani: Edited May 20, 2011 by Vic Rattlehead Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џејсон Њустед Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Pijem retko, a tada volim Karlsberg pivo, ako moze da nije Celarevski.... Kuci imam neki singl molt viski, to je za mene, iskljucivo. A,da, zove se Dimple. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~SilentWarrior~ Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 (edited) Jel zna neko jel ima kod nas negde da se nabavi lichido i lichey vino i kolika je cena? Edited May 20, 2011 by ~SilentWarrior~ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 (edited) Pila sam sinoć neku višnju... Mnogo dobra ^^ Edited May 21, 2011 by ~HaVoC~ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts