soul wandering Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 I manje se ide u wc...mani ce jedan maximator biti sasvim dovoljan Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Иако га данас праве шиптари, Пећко пиво је и даље најбоље на овим просторима. Нема боље воде за пиво од оне из Руговске клисуре. О том пиву сви причају, баш бих волео да га пробам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 (edited) Simpsons are going to Kosovo! Next year. This year we are going to work. Реално, мора се отићи доле по пећко пиво и залихе Скендербега едит: пио сам неко данско пиво, око 10% алкохола, лименка од литар. И није ми се свидело. Пиво није алкохол, пиво је храна! Edited May 29, 2011 by Dead Man Drinking 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Nisam, ali sada zelim da probam. Musko pivo. probao sam bavariju od 8,6 procenata alkohola...odvratno je...tako da sa vecim procentom alkolhola moze biti samo vece sranje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Ja ovo obozavam. Posebno mi se svidja sa tekilom. Pijem ga po principu da pre njega grunem piva koliko moze da stane i onda kada preteram sa njim se lepo iskulira. Vraca u zivot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Gde ovo ima da se kupi?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 To je slovenacko pivo pa ga valjda ima u Merkatoru. Inace ovo su ukusi: Ice - 4 % alkohola. [/url] Power - 4 % alkohola. Tequila - 5,1% alkohola. Light Lemon - 2,4 % alkohola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Hm ti Slovenci opet nesto dobro prave. Znaci tekila ukus je najbolja? Bas cu skoknem do Merkatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Pa tekila ima najvise alkohola, a i ukus mi se bas svideo. Iskreno na pocetku nisam ocekivao da je toliko dobro, ali posle nisam mogao da stanem. Samo ovaj Power nisam probao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoccman Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Pio sam neka bas dobra jača piva (mahom belgijska), ona izmedju 7-12% alkohola. Nemam pojma kako se prave, ali veći procenat alkohola ne sme da u velikoj meri utiče na ukus. Lav 7 je uzasan, a koliko znam u Srbiji ne moze da se kupi solidno jako pivo. Od onih kojima sam zapamtio ime, sećam se da su u redu Grolsch Kanon (11,6%) Porterhouse Brain Blaster (7%), Baltika 9 (8%), Satan Red (8%). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 kada ste pomenuli vec ona slovenacka piva...ima u ns jedan lokal,fensi uredjen,onako pomalo kurvanjski...uglavnom,80 kinti je veliko pivo...ima lako i union,a ta piva sa tim articokama su 100 kinti...preko puta daltonke,pored babribe se nalazi...zove se blu stori...subotom bude neki domaci rok,neka lajv svirka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Valjalo bi navratiti tu ponekad ... Nego Beli Jelen >> Zlatni Lav Meni ima neki smek taj Beli Jelen . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Drsutvo jel pio neko od vas sve tipove onog viskija Label,mislim na Red Label,Black Label,Blue Label? Jedan moj drug kaze da postoji White Label i da je to najbolji ja ga nikad ni video nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Zapravo sestara koja je lekar mi je rekla da je izuzetno preporucljivo dnevno popiti jednu casu pola viski pola koka kola, i ja joj verujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Je l' ti to rekla doktorka u ordinaciji dr Dabića? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Ne, WMA mislim cak da im je to na faxu rekao neki prof ali nisam sigurna, pitacu...da, odlicna kombinacija za leto ali samo jedna rakija i cedjena pomorandza pobajte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted June 5, 2011 Report Share Posted June 5, 2011 Drsutvo jel pio neko od vas sve tipove onog viskija Label,mislim na Red Label,Black Label,Blue Label? Jedan moj drug kaze da postoji White Label i da je to najbolji ja ga nikad ni video nisam. Najjaci je satro onaj star ne znam ni ja kolko godina , on je zuti , prodaje se kao malt edition ... Pure malt ... Meni je svaki dobar , malt>>black>>red label ako bas mora da se redja Ostale nisam probao (jos) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 zeleni caj je najjaci 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Видим сви напљуваше Лав 7 овде.Не знам,мени је скроз ок био. Јуче пробао први пут златни Лав,ништа посебно. Ових дана мора да се проба о бели Јелен,баш ме занима какав је. У принципу,све је то дрвљење. Само тамно Никшићко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triad_1 Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 (edited) Probao i ja zlatni Lav, sta znam nije lose ali cu se ipak drzati obicnog Lava Taj beli Jelen je bese psenicno pivo?!? Probacu i to ali nesto mi ne odgovara Apatinska pivara nikako. Puca mi glava od svih njihovih piva sto proizvode osim od Niksickog. Edited June 9, 2011 by Triad_1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Мени је укус Јелена безвезе. Истина,само им Никшићко ваља,али Никшићко је класа. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Никшићко јесте добро, али не оно смеће што се у Апатину прави, већ право, изворно, НК пиво из Благоја града. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 to pivo je isto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Ja ovo obozavam. Posebno mi se svidja sa tekilom. Pijem ga po principu da pre njega grunem piva koliko moze da stane i onda kada preteram sa njim se lepo iskulira. Vraca u zivot. А је л' ово као пиво или? Ако је пиво,онда ценим да је голо говно. Увек су ми била безвезе пива са укусом боровнице,лимуна и осталих глупости. Зна се шта је пиво,јебеш та фенси срања. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts