kuruz Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 Dionisovo vino iz amfore. Dobro, ludaci, ko je hakovao Boćin profil? Nema šanse da on zna za Dionisa. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Ni za vino. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Gle ovoga,preko noci postao teksaski rednek...pije spiritus iz papirnate kese,a misli da je Dionisovo vino iz amfore. Crveno vino je moje omiljeno pice, pored dobrog piva. Inace ne pijem iz papirnate kese, ''budlight lime'' se konzumira u kucnoj atmosferi, uz True Blood ili neki dobar film, nemam pojma o cemu ti to.. Pivo je odlicnog kvaliteta, jako prijatnog, blago kiselkastog ukusa.. moras probati jednom. I dalje ostajem pri stavu da je lav najbolje srpsko pivo, jelen nikada nisam voleo, pre bih pio master ili sampion nego jelen pivo. Ne kazem da je lose, jednostavno mi ne prija, uvek me uhvati kiselina posle jelena. Nemam nista protiv toga da je nekome to omiljeno i bolje pivo od lava, naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Kakav tolerantan odgovor.Dosadan si. Dobro, ludaci, ko je hakovao Boćin profil? Nema šanse da on zna za Dionisa. Idi skaci po autobusima paore. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 jelen fresh je dobro.ocekivao sam smece ogromnih razmjera,uopste nije lose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Idi skaci po autobusima paore. Ja bar mogu da uđem u autobus, ne viri mi glava k'o Šilji u Mikijevom zabavniku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 jelen fresh je dobro.ocekivao sam smece ogromnih razmjera,uopste nije lose. to, to. Valja za osvezenje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Kakav tolerantan odgovor.Dosadan si. Samo tolerantno od sada. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Jel probao neko onaj Tuborg Cold Shot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Samo tolerantno od sada. U prevodu,samo pederasto. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolf child Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 lav:pivopije: a bezalkoholno vodu uglavnom to i ide ovim redosledom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Бога ми, ових дана само Зајечарско. Шије лавове, јелене и остале животиње и по цени и по квалитету. Јес' да сам из западне Србије, ал' за ове из источне имам само речи хвале Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 da,cuo sam da je zajecarsko super,kaze mi drugar...kaze da sasiva lav i jelen,po kavlitetu,a da je cena 35 dindzi...doduse,meni je lav najbolje nase pivo,a i od stranih slobodno mogu da kazem da slabo koje moze da parira lavu...u principu sam prestao da pijem pivo...dosta je,mogu da popijem dosta,tako da nema svrhe se nalivati k'o prasac pivom...kratka pica ili spricer...pivo jedno posle fudbala...to je ono najbrze popijeno pivo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Зајечарско са црвеном етикетом - нема грешке. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 ovih dana idem dole u srbiju,pa cu da cirkam zajecarca...doneo mi drugar flasu,ona stara zidarska...e,to je to,ima dusu,a ne ove pederske ambalaze...pre imas kuci flase,odes i uzmes koje hoces pivo za te flase,a sada za svako pivo moras da imas po flasu...i kako onda da covek ne maznjava flase...jebo ih sveti jeronim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 (edited) U ovoj letnjoj sezoni cesto cirkam somerzbi,a za neku dnevnu varijantu ono jelence s limun nije lose.Za vecernje varijante piva u ful verziji. Edited July 23, 2011 by sale 83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Ја не пијем алкохол, једва да сам пробао, али кад бих пио, пио бих само Јагодинско пиво. Овако Пепси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 jedva da si probao,a znas da bi pio jagodinsko...ima smisla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 А пије Пепси, капиталистичко пиће, уместо сока од зове убране у манастирском дворишту. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 posto kaze da je iz novog sada,onda je definitivno sa detelinare...takva suzena svest ima samo tamo...i na klisi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 А пије Пепси, капиталистичко пиће, уместо сока од зове убране у манастирском дворишту. Пијем и сок од зове, да знаш, само га баба нешто ређе прави него раније... А од тих америчких пића, Пепси ми је некако најисправнији, продаје се и у арапским земљама... posto kaze da je iz novog sada,onda je definitivno sa detelinare...takva suzena svest ima samo tamo...i na klisi... Ни једно, ни друго. Живим у једној уличици између Бул. ослобођења и Кисачке, код основне школе ''Коста Трифковић''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Sad si najebao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Ни једно, ни друго. Живим у једној уличици између Бул. ослобођења и Кисачке, код основне школе ''Коста Трифковић''. blah...rotkvarija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 To je Novi Sad, dve ulice tri kraja grada. Nemam pojma u kom smo mi kraju, meni je sve to centar pošto su tri bloka na NBGD veća od svega toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 (edited) ti si na sajmistu...cirpanova i te fore...inace,do pre par godina svaka treca kuca je imala poslanika u tvorza,a u svakoj drugoj neko na horsu...mislim na cirpanovu... Edited July 23, 2011 by Trne-svetska mega faca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts