Jump to content

Sta najviše volite da pijete?

Melodicus Deathus...

Recommended Posts

Gle ovoga,preko noci postao teksaski rednek...pije spiritus iz papirnate kese,a misli da je Dionisovo vino iz amfore.

Crveno vino je moje omiljeno pice, pored dobrog piva. :)

Inace ne pijem iz papirnate kese, ''budlight lime'' se konzumira u kucnoj atmosferi, uz True Blood ili neki dobar film, nemam pojma o cemu ti to.. :) Pivo je odlicnog kvaliteta, jako prijatnog, blago kiselkastog ukusa.. moras probati jednom.

I dalje ostajem pri stavu da je lav najbolje srpsko pivo, jelen nikada nisam voleo, pre bih pio master ili sampion nego jelen pivo. Ne kazem da je lose, jednostavno mi ne prija, uvek me uhvati kiselina posle jelena. Nemam nista protiv toga da je nekome to omiljeno i bolje pivo od lava, naravno.

Бога ми, ових дана само Зајечарско. Шије лавове, јелене и остале животиње и по цени и по квалитету. Јес' да сам из западне Србије, ал' за ове из источне имам само речи хвале :pivopije:

da,cuo sam da je zajecarsko super,kaze mi drugar...kaze da sasiva lav i jelen,po kavlitetu,a da je cena 35 dindzi...doduse,meni je lav najbolje nase pivo,a i od stranih slobodno mogu da kazem da slabo koje moze da parira lavu...u principu sam prestao da pijem pivo...dosta je,mogu da popijem dosta,tako da nema svrhe se nalivati k'o prasac pivom...kratka pica ili spricer...pivo jedno posle fudbala...to je ono najbrze popijeno pivo...

ovih dana idem dole u srbiju,pa cu da cirkam zajecarca...doneo mi drugar flasu,ona stara zidarska...e,to je to,ima dusu,a ne ove pederske ambalaze...pre imas kuci flase,odes i uzmes koje hoces pivo za te flase,a sada za svako pivo moras da imas po flasu...i kako onda da covek ne maznjava flase...jebo ih sveti jeronim...

А пије Пепси, капиталистичко пиће, уместо сока од зове убране у манастирском дворишту.

Пијем и сок од зове, да знаш, само га баба нешто ређе прави него раније... А од тих америчких пића, Пепси ми је некако најисправнији, продаје се и у арапским земљама...

posto kaze da je iz novog sada,onda je definitivno sa detelinare...takva suzena svest ima samo tamo...i na klisi...

:haha:

Ни једно, ни друго. Живим у једној уличици између Бул. ослобођења и Кисачке, код основне школе ''Коста Трифковић''.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...