Zen Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Futoška pijaca je sajmište? Čisto sumnjam. kako god, sve što je meni 10 min peške od trga je meni Centar ontopic otkad ne pijem alkohol (a ima tome već dosta vremena) samo Ananas 100%, svejedno mi je Next ili Nektar... A to za "poslanike" rekoše mi da ovde u ulici ima neki kafić odakle valjaju belo roblje. Al zato ima i x sport Gym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Da se nadovežem na trenutnu temu - pišem sa Limana 3 Ali Rotkvariju volem najviše Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 ako si u cirpanovoj,onda je sajmiste...ako si u cirpanovoj blizu bulevara,onda si jednostavno sa bulevara...odrediste da nekom objasnis je da si kod futoske pijace,al to nije deo grada... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/20/Novi_sad_quarters.png od futoske ulice,do bulevara oslobodjena,ulica u kojoj je masinska skola(zaboravih trenutno,pa sve do sajma i bolnice je sajmiste... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 previše ste zakomplikovali... Edit ladno ima deo Depresija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 uglavnom,sa sajmista si zvanicno... ja u principu ne znam sta je ono jugovicevo...nesto veliko,a nikog ne znam odatle,niti sam ikad bio...to je neki bag...stasvise,ne znam nikog k'o zna nekog da je odatle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 (edited) ako si u cirpanovoj,onda je sajmiste...ako si u cirpanovoj blizu bulevara,onda si jednostavno sa bulevara...odrediste da nekom objasnis je da si kod futoske pijace,al to nije deo grada... http://upload.wikime...ad_quarters.png od futoske ulice,do bulevara oslobodjena,ulica u kojoj je masinska skola(zaboravih trenutno,pa sve do sajma i bolnice je sajmiste... Bulevar Kralja Petra EDIT: Trne, iz koje si ulice na Rotkvariji? Edited July 23, 2011 by Stolet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 (edited) da,jebote,zaboravim,a milion puta prodjem tuda na mesecnom nivou...hvala...nisam ja na rotkvariji...to ja za ajron vila rekao...ja sam na telepu... nego,da li je neko eventualno probao kombinaciju sprajta i crnog vina juce mi drugar rekao da je super fora za cirkanje...ne znam sta bi to moglo biti...meni zvuci kao neki otrov... Edited July 23, 2011 by Trne-svetska mega faca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Old school! Zidarac till death! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Aha, OK, pošto na Rotkvariji ima otprilike 1 metalac, koga viđam stalno jer se često krećem po tom delu grada, evo upravo sam se vratio sa Rotkve A on topic: onaj Jelen limun fini za ove dane. Inače ne pijem nešto posebno alkohol, čisto radi zdravlja i vitamina malo ponekad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 nego,da li je neko eventualno probao kombinaciju sprajta i crnog vina juce mi drugar rekao da je super fora za cirkanje...ne znam sta bi to moglo biti...meni zvuci kao neki otrov... Instant smrt, ne bih ja to probao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Upravo gustiram crno vino iz 2006 godine manastir Tvrdos Trebinje,neverovatno dobro, jako vino intenzivnog ukusa i mirisa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slavic_Blood Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Danas sam stukao oko 15 pils plusa, okej pivo skroz, a i pristojna cena 45 djunti flasa. Picu ga cesce ubuduce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 Tvrdos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 (edited) u ns u univeru kod sajmista lav 42,a jelen 45.madafaka...pricam o flaji...staklencu standardnom... Edited August 23, 2011 by Trne-svetska mega faca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 2, 2011 Report Share Posted September 2, 2011 јебеш све то. ипак, без чиче нема приче! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Pijem "Sagres" i dobro mi je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Ovo Lav limun pivo nije lose uopste x) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Srsly dude, ocajniji od toga je samo Jelen limun :S 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Belo Jelen je sve i svja , ostalo samo kad mora ... Sto je najgore mora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 (edited) kod mene u mahali ima da se kupi jelen ĺimuntus ponegde.Dok su prvog vozaca kamiona koji je dovezao u avliju lav limun izvukli iz kamiona mestani,skinuli ga do gole koze i udavili u najblizem bunaru. Edited September 7, 2011 by Egzistencijalni Bol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Belo Jelen je sve i svja , ostalo samo kad mora ... Sto je najgore mora Belo..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Belo tebra!koks nije nikad biJo jeftiniji,od sada u tecnom obliku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Ko sto slika kaze , psenicno , nefiltrirano ... Mutno neki bi rekli , cak dobijes i uputstvo za ispijanje zakaceno oko flase Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 ok, izvinjavam se svim pravim muskarcima na forumu. ma jebite se, meni se svidja evo jos jedno lepo pivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts