Vuk Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 (edited) Ja pijem pivo kao ja. svinja sam pijana Edited December 16, 2011 by Vuk 1
MissionVao Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Jel zna neko koji megamarket sigurno drzi Amstel? Naravno u staklu, za slucaj da uvoze i konzerve... 1
Јарослав Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Сваки Макси, Идеа... би требало да имају. А виђам и по свим обичним продавницама. Наравно, ово што се код нас прави. Ако за увозно питаш, тешко да тога има код нас.
MissionVao Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Ma ima bre, pre dve nedelje sam kupila al se ne secam gde, islo se puno po prodavnicama tad Bas uvozni, ne zlopatinac.
Јарослав Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Ау, нисам имао појма да то уопште има да се прибави. Ај, ако се присетиш где си нашла, јављај.
Lou Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Dajte vina, hoću joooooooš Ju, što lepo popih noćas. Sinoć.
Kendall Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 They You bastards! Ne, ozbiljno, iako pijem samo tamno pivo moram da priznam da mi se ovo svetlo irsko mnogo svidelo. Sinoć probao prvi put pa prenosim utiske.
Јарослав Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 И сад иде питање: Где си га нашао? И, вероватно, твој одговор да живиш у Ирској.
Јарослав Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Тај фазон? Морао бих чешће да посећујем ту Идеу. Стално имају нека егзотична пива.
WIZARD OF GORE Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Najbolje pivo koje sam probao u poslednje vreme
Јарослав Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Тај Paulaner је одличан. Има нека продавница код Земунског парка која га продаје. Увозно, наравно. Имају обично светло, и оно мутно. Невероватна разлика између њега и мутног Јелена. То наше ни за курац није, док бих Paulaner могао по цео дан да пијем.
WIZARD OF GORE Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Najbolje pivo koje sam ikada probao je Baltic Porter, ali mana je sto se veoma tesko nalazi
Kendall Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 И сад иде питање: Где си га нашао? Nećeš verovati ali u pitanju je jedna autentična uderground prodavnica. Samo odabrani i upućeni znaju za nju. Zove se MAXI. A što se tiče najboljeg piva na svetu, zar to nije ono pivo što prave monasi jednog manastira u Belgiji? To sam čuo od nekoliko ljudi. Prave ga u ekstremno ograničenoj količini i nije za prodaju već samo za posetioce tog manastira. 1 1
Vuk Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 U Belgiji ima 180 pivara (od onih mikro, do velikih). U Briselu sam bio u pivnici (Delirium tremens) u kojoj sluze neshto preko 2000 vrsta piva. Malo je reci da sam za 3 dana tamo sasuo u sebe jedno 20 vrsta Trenutno omiljeno mi je Tripel karmeliet. Videcemo sa vremenom shta ce josh da mi se dopadne
Kendall Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Videcemo sa vremenom shta ce josh da mi se dopadne Naravno. Uvek treba biti open-minded. Da ne kažem open-mouthed.
MissionVao Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Kilkenny i Leffe sam videla i u Veru
Novaliis Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 A što se tiče najboljeg piva na svetu, zar to nije ono pivo što prave monasi jednog manastira u Belgiji? To sam čuo od nekoliko ljudi. Prave ga u ekstremno ograničenoj količini i nije za prodaju već samo za posetioce tog manastira. Ima milion takvih slučajeva, gde je proizvodnja u veoma ograničenim količinama i služi samo za jedan uži krug ljudi. Ima jedan azijski market gde pronalazim dosta dobrih retkih stvari, a među njima i raznorazna alkoholna pića. Naravno, morao sam probati Nihonshu poznatiji na zapadu kao Sake. Prilično dobra stvar za društvo i opuštanje. Imaju i raznorazna manastirska vina iz Rusije. Iznenadih se kada sam video da imaju i kafu iz Bosne. Volim da probam raznorazne egzotične stvari, i uživam u novim ukusima. Mada i nisam nešto uživao u jamajčanskom pivu, npr. Evropska piva su ipak najbolja.
Machka Naopachka Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Meni paulaner dobro pivo... Ali najjjj - j vops ever, u Munich, Šnajder, tamni hefe... uf. Mis'im, dok ne naidje neko bolje...
MissionVao Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 I oba piva su prilicno losa... Stvar ukusa. Meni su odvratna, drugi se kunu (u nedostatku slicnih a boljih u RS).
Novaliis Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Sve je stvar ukusa, dabome. Meni su neka fensi nemačka piva imala ukus pokvarene kobasice, pričao sam o tome na ovoj temi.
Machka Naopachka Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 A jebi ga sad, meni je hefe bilo grozno bilo koje... posle sam se navikla, valjda...
Recommended Posts