Demon Seed Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Pio sam u Engleskoj u nekom pubu domace toceno crno pivo, jeo neku pljeskavicu, i dopalo mi se. Jeste da je njihov pojam rostilja smesan u odnosu na nas, ali imaju dobar domaci barbeque sos i pivo je bilo odlicno.
Talvi Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Ja našao kod kuće neki prastari domaći recept za tamno pivo, moraću da probam.
Јарослав Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Ја сам летос правио пиво од вишње. Спремила кева домаћи сируп, насуо на дно кригле, као кад се сок прави, и преко тога 'ладан вопс. До јаја је испало. У принципу, може са сваким сирупом. Тако, уосталом, и праве она од боровнице, јагоде, и осталих воћки. Једино не знам какав би укус био са, на пример, сирупом од кајсије.
Talvi Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 (edited) @Mačka: Planiram da se oprobam, pa šta bude. Moji svakako već peku rakiju, to bi bilo malo proširivanje delatnosti. Edited December 28, 2011 by Talvi
Јарослав Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Ајде баци рецепт овде, па да направимо неко такмичење.
Talvi Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Čekaj da prvo ja probam, neću da ispadne neka zozovača u pivskoj formi pa da ja budem odgovoran. Mada, bolji vi nego ja...
Machka Naopachka Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Domaće pivo... samo oko toga valja napraviti okup... Posle svi zajedno u klonju... ili bar na temu...
Генеральный Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 ? http://www.yumetal.net/forum/topic/54658-price-iz-klonje/page__st__180 плашио сам се да су нам затворили клоњу
Vuk Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 (edited) Ја сам летос правио пиво од вишње. Спремила кева домаћи сируп, насуо на дно кригле, као кад се сок прави, и преко тога 'ладан вопс. До јаја је испало. У принципу, може са сваким сирупом. Тако, уосталом, и праве она од боровнице, јагоде, и осталих воћки. Једино не знам какав би укус био са, на пример, сирупом од кајсије. Znam te, znash me... ali BATE!!! NEMA PIVO OD VISHNJE/BOROVNICE/LIMUNA... te kurce iz "Kornjache" zabatalite, to su kombinacije sa pivom, nikako "OD" piva Edited December 28, 2011 by Vuk 1
Vuk Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Pazi, limun kombinacija se u fr zove "Panaché". Kombinacije sa drugim vocem odvajkada postoje. Ali tripovanje domace omladine zbog lazno plasiranih informacija od strane "Kornjache" vredja inteligenciju.
Machka Naopachka Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 BATE!!! http://www.youtube.com/watch?v=HiuuUC-pOh8
Sisus Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Domaće pivo... samo oko toga valja napraviti okup... Posle svi zajedno u klonju... ili bar na temu... Ovo me podseti kad smo mi pravili grog. једном речју - то је за дЕвојке I LDP-edere. 1
Vuk Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=XJJXOt1z8Qs plus za Sretu
Sisus Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 A recept smo našli u Vikinškom priručniku Hogara Strašnog koji je izašao u Politikinom Zabavniku.
Јарослав Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Znam te, znash me... ali BATE!!! NEMA PIVO OD VISHNJE/BOROVNICE/LIMUNA... te kurce iz "Kornjache" zabatalite, to su kombinacije sa pivom, nikako "OD" piva А добро, јеботе, зна се на шта сам мислио.
Muškarac Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 Volim pivce ladno zidarsko sa saspem u grlo kad je leto i +30. Ne volim homoseksualna pića tipa špricer, bambus, tekila, smrt u diskoteci, sex on the beach, sex machine itd. 1 1
Kokopelli Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 (edited) Sad vise ni Leffe ne moze da se nadje da se kupi. Ne znam ko ga i da li uvozi, ali nema ga ni u jednom hiper/super marketu, kao ni u manjim lokalnim prodavnicama gdje sam ga mogla ranije naci. Cak ga ni lokali u kojima sam ga nalazila ranije vise ne sluze. Ocigledno je neki veliki dobavljac prestao da ga uvozi. Imate li preporuku za neki beogradski lokal koji prodaje njemacko/belgijsko ili neko drugo dobro uvozno pivo? Btw meni se Leffe bas dopada (i svijetlo i tamno). Mmmm Edited January 3, 2012 by Kokopelli
Demon Seed Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Mmmm Cek, cek, sta je to na slici u pozadini?
Recommended Posts