Machka Naopachka Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Ja ti znam samo za onaj preko puta veterinarskog... kroz park, ravno preko puta... mada oni valjda točeno imaju, dal Paulaner??
Kokopelli Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Cek, cek, sta je to na slici u pozadini? You pervert! Ja ti znam samo za onaj preko puta veterinarskog... kroz park, ravno preko puta... mada oni valjda točeno imaju, dal Paulaner?? Aha, mislim da znam. Grazie!
Lord Iffy Boatrace Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Volim pivce ladno zidarsko sa saspem u grlo kad je leto i +30. Ne volim homoseksualna pića tipa špricer, bambus, tekila, smrt u diskoteci, sex on the beach, sex machine itd. Slazem se za pivo u potpunosti ali si mnogo failovao za spricer,spricer iz masne case sa ostacima prasetine na njemu je pravo musko pice. 1
Dead Man Drinking Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 @Kokopelli Paulaner imaš na sto mesta u gradu. "Penzija" preko puta Mašinskog, "Drinking exxxpert" na uglu Molerove i Krunske, "Zlatni Vilajet" kod čuburskog parka... "Rak" u Zemunu ima neko dobro nemačko pivo (i svetlo i tamno), ne mogu tačno da se setim kako se zove. Ali nije bavarsko, tako da je dobro ako ti nekad dosadi Paulaner
Machka Naopachka Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Rak.. davno tamo nisam bila... fino mestašce..
Nesalomivi Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 They You bastards! Ne, ozbiljno, iako pijem samo tamno pivo moram da priznam da mi se ovo svetlo irsko mnogo svidelo. Sinoć probao prvi put pa prenosim utiske. Probao sam nedavno kod nas u pivnici, sjajno pivo, bas mi se svidelo. Samo nije bas jevtino, plus imaju samo 0.33 pakovanje, ali bas je dobro. 1
oʞɾoƃ Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Ja sam mislio da su ljudi koji pišu "jevtino" urbana legenda.
Nesalomivi Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Kuruze, znamo da volis jesti govna ali ovo je tema o picu. 1 5
Havočka Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Je l' prob'o neko ono jevtino pivo Pivo? 1
Lou Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Skupi to malo kinte sa dečkom, pa probaj i uživajte zajedno.
Havočka Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 A nesto me stra' da probam prva, niko jos do sad nije pricao utiske ;/ U fazonu svi koji su probali su pomrli... 1
Јарослав Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Срање је. Не може добро да буде никако. И мислим да се не зове више тако. Сада је то оно Мастер ђубре. Ваљда.
Demon Seed Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Ja imam komsiju Jevtu, on ponekad ima pivo.
kuruz Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 U fazonu svi koji su probali su pomrli... To k'o da slušaš Feniksa duže od petnaest minuta. 1
Havočka Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Срање је. Не може добро да буде никако. И мислим да се не зове више тако. Сада је то оно Мастер ђубре. Ваљда. Nije, videla sam par tona toga juce u Idei, kontam da im ostale zalihe 1
Јарослав Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Не бих ја то узимао. Последњи пут сам то Пиво пиво видео пре једно годину и по, тако да не може од тога свежије да буде.
MissionVao Posted January 3, 2012 Report Posted January 3, 2012 Kakva je ono Stella Artois od 0.75l bez etikete? Uzeh sve sto se ne pravi kod nas a da je u staklu pa cu da zaredjam cim sidjem s antibiotika... Trezna Nova godina je bila ekstra sranje.
Kokopelli Posted January 4, 2012 Report Posted January 4, 2012 @Kokopelli Paulaner imaš na sto mesta u gradu. "Penzija" preko puta Mašinskog, "Drinking exxxpert" na uglu Molerove i Krunske, "Zlatni Vilajet" kod čuburskog parka... "Rak" u Zemunu ima neko dobro nemačko pivo (i svetlo i tamno), ne mogu tačno da se setim kako se zove. Ali nije bavarsko, tako da je dobro ako ti nekad dosadi Paulaner Nisam bila bas dugo u Raku. Mogla bih da svratim tamo. Hvala, hvala
kuruz Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 Fensi kafić u gradu, a Nikšićko tamno 0.5l samo 120 dinara. Njam.
kuruz Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 Ahaha, da, ali skroz neplanirano. Mada, možda je vreme da batalim ovaj burazerov spartanski način života i da počnem opet da se bavim aktivnostima iz srednje škole. Slab mi je karakter za ovo planinarenje... 1
Recommended Posts