Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da ne pominjemo da nema svako bakutu da pravi ajvar.

Nemam ni ja, meni pravi keva.

Jedite govna, sad moram da kupim teglu ajvara. Jebao vas ajvar.

Ja sam sad doručkovao ajvar. :D

Kao prilog, naravno.

Posted

Ајвар искључиво као прилог. Највише волим да правим сендвиче од уштипака, младог сира, сувог меса, куваних јаја и ајвара.

Posted

Куцаш "Belgrade" (у оно "Where the fuck are you"), и он ће сам да крене да ти избацује како куцаш. Онда кликнеш на "Find me a place to fucking drink" и то је то. ;)

Posted (edited)

Ukucao sam čak i Novi Beograd, odmah je prepoznao, ali me smešta u blokove, oko Kineza. :haha:

Edit: A jes' lepo kad si na NBG-u, a nisi u blokovima. :cool:

Edited by Lou
Posted

Evo vec 3-4 meseca bez Coca-cole , nije da mi ne fali , ali se zestoko borim ....

Svaka cast , ja posto vodu ne pijem , ne vidim nacin da se odreknem i Coca cole . U najgorem slucaju 3-4 dana fanta pa onda opet Cola . Najebo sam skroz za koju godinu :D

Posted

Ja sam prestao da pijem sve sokove, ne treba mi taj šećer. Kisela i obična voda, čaj i bar litar mleka svakog dana, ništa drugo mi ne treba.

Posted

Hail ce cepati bambus ! Mada , sisica , mogao bi da cepi vise od litre . Osim ako je neko jebacko domace , od te litre trne i Trne ! Domace vs kupovno je minimum 3:1 za domace . Ja jednom klopao neko negotinsko belo domace , lego pjan - ustao pjan . Nikad jaci osecaj . Ne kaze Vale za dzabaka , ovo sto jedemo (srnetina) i sto pijemo (vince) su pili Milos i Lazar !

Posted

Ja sam prestao da pijem sve sokove, ne treba mi taj šećer. Kisela i obična voda, čaj i bar litar mleka svakog dana, ništa drugo mi ne treba.

Koje mleko ? opet smaram sa Ellom , ali pij to , 0.5% masti , ono redovno ima 3% , velika je razlika ...

Hail ce cepati bambus ! Mada , sisica , mogao bi da cepi vise od litre . Osim ako je neko jebacko domace , od te litre trne i Trne ! Domace vs kupovno je minimum 3:1 za domace . Ja jednom klopao neko negotinsko belo domace , lego pjan - ustao pjan . Nikad jaci osecaj . Ne kaze Vale za dzabaka , ovo sto jedemo (srnetina) i sto pijemo (vince) su pili Milos i Lazar !

Kakav bambus , nisam gej , spricer , hriscanski , srnetinu jedem cesce nego ti prasetinu , ja slusam Manowar samo divljac dolazi u obzir .

Posted

Koje mleko ? opet smaram sa Ellom , ali pij to , 0.5% masti , ono redovno ima 3% , velika je razlika ...

Pošto sam poslednja dva meseca proveo kod kuće, ne kupujem mleko u prodavnici. A kad sam u Beogradu, pijem samo subotičko sa 2.8%mm. Ne mogu da pijem ono nemasno, nije mi ukusno. Na to se burazer loži, stvarno vi manijaci za vežbanje niste normalni. :D

Posted (edited)

Pa pijes po malo i brzo se naviknes i meni je bilo neukusno prvih par puta . Mada ako si sve sokove izbacio pola posla si odradio sto se tice zdrave ishrane . Mast iz mleka i zumanca ne spada u zdrave , tako da sto manje to bolje ;)

Edited by Hail Metal
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...