Jump to content

Sta najviše volite da pijete?

Melodicus Deathus...

Recommended Posts

Tamno i svetlo Nikšićko, Lav, Efes bomb(on)ica, to su uglavnom piva koja u poslednje vreme cepam. Mada, za dobru svinju nema loših pomija! Jebeš kozu - ubijaš nervozu! :rockdevil:

• Upvote 1

Људи вама су чулни рецептори закржљали... Какав Јелен,разводњено говно, никакав укус нема, Генерално није ни Лав неки квалитет али је много бољи од Јелена. Пре свега Никшићко ( и светло и тамно) а пре бих пио и Мерак и Мастер него Јелен. Уз Хајнекен и Туборг највеће говно од пива.

• Upvote 2
  • Downvote 1

Karniserov istancani ukus me je ovoga puta razocarao. Lav jednostavno ne moze da zadovolji prosecnog srpskog golju, uzivaoca piva. Tuborg je maltene preslikani (g)Lavic... Tamno Niksicko je sigurica, tu nema greske... Ja kao i svaka svinjcuga pijem sve zivo, ali neki standardi su postavljeni i moraju se postovati.

• Upvote 2

Ja sam onomad pio Lav 7 i više nikad ta jaka piva. Bolje piti rakije, manje se pobrljavi. Doduše, popio sam nekih 10 komada i onda prešao na obično.

Edited by Sisus

висок проценат алкохола у крви је део твог шарма. имбрејс ит.

e, ma ti imaš mnogo loš statistički uzorak.

mislim, ne toliko loš kolko, brate, pijan.

jelen strong je meni bljak, bolji običan jelen... a rakija diler iz pančeva, bako, odličnu dunju valja.

Karniserov istancani ukus me je ovoga puta razocarao. Lav jednostavno ne moze da zadovolji prosecnog srpskog golju, uzivaoca piva. Tuborg je maltene preslikani (g)Lavic... Tamno Niksicko je sigurica, tu nema greske... Ja kao i svaka svinjcuga pijem sve zivo, ali neki standardi su postavljeni i moraju se postovati.

Срета на висини задатка.

Mačko, koji ti je sad pa taj? Je l' prava maćado i kol'ko?

Ja sam čuo za nekog lika iz Kačareva, što navodno i izvozi rakije, kao skup je, ali jebe kevu s kvalitetom. Nisam istražio...

Pravi jebaci nece prodavati skupo, cistu i kvalitetnu rakiju. Gajeni su tako da je prave za prijatelje i rodbinu, a ako se desi da je prodaju, to je tek drugo, trece koleno, koje ne stize toliko da gubi vreme na selu, a kad ga gubi mora da ga povrati prodajom. Ko trazi preko soma za litru taj je kurton. Najjace su ciste sljive od neprskanog voca , sa bosanskog krsa ili ciste loze sa crnogorske cuke. Sumadijska vrhunska se pravi svrsishodno, tako da bi trebalo bas da vas usere da nadjete pravu u prodaji. Sremce izbegavajte, to su najgori ljudi i najveca gamad, jebo im Canak mater, od Sremaca nista ne kupujte ako niste prinudjeni, munja im sprzila seme gladno. Vazda gladni bili, gladni i ostali.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Sremce izbegavajte, to su najgori ljudi i najveca gamad, jebo im Canak mater, od Sremaca nista ne kupujte ako niste prinudjeni, munja im sprzila seme gladno. Vazda gladni bili, gladni i ostali.

Puši kurac, jeb'o te on. Ima ovde ljudi sa odličnom rakijom.

• Upvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...