Sisus Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 (edited) Ovo za Sremce potpisujem od reci do reci. Dobro je, pa niste skloni generalizaciji. Вероватно Срета алудира на скуп "Сријем Хрватској". Чанак био специјални гост. Ma ko jebe Čanka, ne podnosim to krme. Ja sam pedigrirani Sremac i malo mi ide na kurac to kad nas neko proziva. Ima i ovde svakakvih, baš kao i svuda, zato ne volim takve generalizacije. Inače, u Sremu danas najmanje ima Sremaca, ko zna s kim ste vi imali posla. Doduše, ima i ovde separatista koji bi da cepaju nekakvu Vojvodinu od Srbije, to kad se desi, pokrećem inicijativu za cepanje Srema od te Vojvodine (šta god to bilo), jeb'o Čanka i ostale budale. Edited May 26, 2012 by Sisus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Siske tebrex, ja sam u Sremu i imam posla sa kurcima, ne brini niko ne generalizuje... Ovde prodaju dunju, kajsiju i sta ti ja znam, a videli nisu ni jedno ni drugo... Gamad. Smrde, prde i sve grde, Canka sam pomenuo usput, doslo mi Sto si dalje od lokala, Srem postaje bolji... U lokalu su najgore majmuncine i kad ti ovde neko kaze, vidi ga ovaj Sremac, zna se kolko ima sati. Ne mozete mi re3ci da postoji dunja cista ovde... Govna koja udaju cerke jedinice za sina jedinaca i te fore, to je realnost, svasta bih ja sad rekao , ali sam napijalo i ne znam di teram .... Jebi Sreto! Hvala ti na svemu, sto obrazovase mladez i te fore.... Uvek cemo ti zahvalni biti Inace krivo mi je sto su se fini ljudi uvredili, ovde je malo takvijeh... Nisu to zasluzili od Srete! Izvinjavam se za bad feeling, sigurno postoje Sremci koji su pjesmi opjevani po junastvu.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 ja baš kupio, u stvari dobio, litru kajsije od kolege. nije jaka, ali predivno klizi... jaojao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Bako, lik je samo diler, ne pravi ništa. 800 din je l dunje, al je takooooo lepa. Napravila sam network u ovih par meseci što ga znam, valjam li valjam Kaže drugarica došla iz BL, vi stalno o rakiji, al mrtve ozbiljne,ko da se priča "moram ručak da spremim, da kupim meso", tako mi, "koliko je bilo tebi, litar, dva"... Ima i žutu dunju, šljivu, kajsiju, medovaču, medu sa tartufima i zlatnim nitima (i izdrkotinom vilenjaka), ima svašta. E kajsija je lepa ove ostle nisam probala. Sem medovače, koja je divna ali slatka u tri lepe, al brate 1200 litar Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 meni nekako neprikladno da žene piju rakiju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Naravno, kada mogu da popiju više od tebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 to je jasno kao dan, nikad nisam voleo žestinu a i nije mi jasno to takmičenje u ispijanju što veće količine alkohola Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Ja baš volim da pijem sa ženama , pa makar me i natpile... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 a i nije mi jasno to takmičenje u ispijanju što veće količine alkohola Slažem se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 ja ne volim, nema ružnijeg prizora od pijane žene eventualno severna tribina najdubljeg stadiona na svetu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Svrha alkohola nije da od sebe pravis svinju, vec da ga gospodski konzumiras u malim kolicinama radi pozitivnih efekata koje u tom slucaju ima na tvoje telo i duh . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Siske tebrex, ja sam u Sremu i imam posla sa kurcima, ne brini niko ne generalizuje... Ovde prodaju dunju, kajsiju i sta ti ja znam, a videli nisu ni jedno ni drugo... Gamad. Smrde, prde i sve grde, Canka sam pomenuo usput, doslo mi Sto si dalje od lokala, Srem postaje bolji... U lokalu su najgore majmuncine i kad ti ovde neko kaze, vidi ga ovaj Sremac, zna se kolko ima sati. Ne mozete mi re3ci da postoji dunja cista ovde... Govna koja udaju cerke jedinice za sina jedinaca i te fore, to je realnost, svasta bih ja sad rekao , ali sam napijalo i ne znam di teram .... Jebi Sreto! Hvala ti na svemu, sto obrazovase mladez i te fore.... Uvek cemo ti zahvalni biti Inace krivo mi je sto su se fini ljudi uvredili, ovde je malo takvijeh... Nisu to zasluzili od Srete! Izvinjavam se za bad feeling, sigurno postoje Sremci koji su pjesmi opjevani po junastvu.... Ma ok je, no bad feelings. Ima i ovde ljudi koji ne vole Sremce, al' zato Sremicama ne mogu da odole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 ja ne volim, nema ružnijeg prizora od pijane žene eventualno severna tribina najdubljeg stadiona na svetu Хеј Пјано,скочи дај гол главом! Svrha alkohola nije da od sebe pravis svinju, vec da ga gospodski konzumiras u malim kolicinama radi pozitivnih efekata koje u tom slucaju ima na tvoje telo i duh . Наравно нико ко воли да пије тешко да може да се придржава тога. Помињаше Срета босанску ракију... Што се тиче квалитета воћа,ту нема грешке,само се треба пазити педера који много културно флаширају,знајте да ту нису чиста посла. Знам такве смрадове који купују шкарт воће са пијаце,фенси упакују и онда јебу странце,продају им за по 10-15 евра пола киле. Једина мана босанске ракије је што људи тамо генерално пију као свиње па огуглају на нормалне ракије. Мојима у Босни не пада на памет да пију ракије од 40-45 %, деда ми се тиме не би ни умио,а камоли то да пије. И да,још нешто, ракија и вињак се мере на кило,а не на литар. На литре се мере млеко и сокови... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Svrha alkohola nije da od sebe pravis svinju, vec da ga gospodski konzumiras u malim kolicinama radi pozitivnih efekata koje u tom slucaju ima na tvoje telo i duh . To je's al u fazi kad jos nisi alkos ili kad si u prelaznom roku pred ulazak u alko svet. Od mojih republikosrpskcana,niko ne prodaje.Prave za sebe i za deljenje medju sobom,ili kad ko od prodanih rodjaka koji odose u grad,dodje u goste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 meni nekako neprikladno da žene piju rakiju Fakooooooooooooof Inače, nije do takmičenja, nego se malo po malo raširio netvork zaintersovanih za dunju, jebaga. Ja samo ispunjavam želje Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Drugari moji, sacam pio sa baticom domaću kajsiju, pravac iz Samoša, pažljivo prekucavao ovu poruku iz više puta i moram vam reći da sam zadovoljan i da su žene divne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 поздрави Жрцу, то је једини човек којег знам из Самоша синоћ сам пио црни Кругер (ваљда се тако зове) и Карслберг ово црно је слабо, само једно сам попио и Карлсберг је слаб у поређењу са Јеленом, али је позитивно што није гадан и што ме сад не боли глава Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Red Frog <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Куј бре Жрца? рцарцарца Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Онај што те прца. рцарцарца Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Не иде то такоакоако Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Јбг, био је зицерицерицер Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Čovek pronašao stogodišnji viski na tavanu. Pročitajte ceo članak, ovo pršti od kulta. http://gma.yahoo.com/century-old-whiskey-bottles-found-missouri-mans-attic-152012321--abc-news-topstories.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sotonina posteljica Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Najviše volim da pijem sok od paradajza, jer se nekako osećam kao da pijem krv, a i zdravo je, dobra prevencija od kancera i ostalih pošasti savremenog doba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts