Jump to content

Recommended Posts

Posted

I to sam pio letos, ništa posebno. E sad, ljudi koji žive blizu Valjeva mi rekoše da se to pivo pravi po nekom starom tehnološkom postupku, pa je često jedna tura vrhunska, a sledeća očajna.

Posted

Мени дође да заплачем кад видим да неко велича Јелен.

:da:

Kod nas nema tog Zaječarskog, a baš bih ga probao.

Posted (edited)

U zadnj vreme sam se navukao na ovaj sokic. Mnogo je slican koka-koli, ali mi je nekako prijatniji za pice. To je tradicionalni svedski sokic koji oni obavezno piju za novu godinu.

julmust.jpg

Edited by HEFEST
Posted

Зајечарац у кафићу код факултета 80 кинти,само се због тога и иде на предавања.

80 im majki jebem kurvinu u picku lopovsku.Dva zajecarca su toliko u radnji.....mmm,pivo proleca i leta 2012....cak je i u konzervi prvoklasan.

Posted (edited)

Valjevsko je slbl, ali Atlas (isto njihova proizvodnja) nie los, olesio sam se na svadbi kod ortaka...samo jebe sto ga prave u 0,33 ambalazi, morao sam 15+ komada da popiem da bi uzitak bio potpun

Edited by KazimKazim
Posted (edited)

А ја се јуче изненадио што је пиво у El Derecho-у 175 динара, у фазону "Кад је ово постало овако јефтино?" :haha:

Точено Старопрамен, 0.5l 175 динара.

Сишли после испита да попијемо, па сам очекивао цене горе од старих. Пре 3-4 године, другар и ја узели по мали Ефес, платили 450 динара. 450 им мајки јебем.

едит: То је кафић у склопу Правног, пре се звао Bona Fides, а сад га држи Ивица Драгутиновић-

Edited by Underkuruz
Posted

Pio sam bistri Paulaner danas. Fino pivo, ukusno i pitko, ali hvalospevi koje sam slušao nisu opravdani.

"Kristallklar" i nije nešto, meni se lično uopšte ne sviđa, ali je zato "Naturtrub" prva liga, meni omiljeno pivo :da:

Posted

80 im majki jebem kurvinu u picku lopovsku.Dva zajecarca su toliko u radnji.....mmm,pivo proleca i leta 2012....cak je i u konzervi prvoklasan.

То је феноменална цена, с обзиром да је свуда 100+.

А ја се јуче изненадио што је пиво у El Derecho-у 175 динара, у фазону "Кад је ово постало овако јефтино?" :haha:

Точено Старопрамен, 0.5l 175 динара.

Сишли после испита да попијемо, па сам очекивао цене горе од старих. Пре 3-4 године, другар и ја узели по мали Ефес, платили 450 динара. 450 им мајки јебем.

едит: То је кафић у склопу Правног, пре се звао Bona Fides, а сад га држи Ивица Драгутиновић-

Био сам тамо у 7. или 8. основне на рођендану најбољег ортака, лик је тешки буржуј.

Posted

Au koji kompleks treba da imaju klinac od 14 godina i njegovi roditelji da tamo prave rođendansko slavlje. :haha:

Tamo sam sišao manje od deset puta za vreme studija, prilično besmisleno mesto.

Naš fazon je bio da uzmemo picu kod Bucka, Koka Kolu u prodavnici koja više ne postoji zbog Pete avenije i da onda dva sata sedimo u parku.

Posted

Па оно, увек су били у том фазону да се понекад бахате, али не у смислу да се курче. Много су добри и он и његови ћале и кева, иако не знају шта ће са парама.

Posted

Ne preteruj, sem toga taj sto drzi taj kafic placa i poreze i konobare i ostalo

Posted

Као што рекоше људи, то је за кафић џабе.Ја нигде у Београду осим ту (евентуално код Ластине и БАС-ове станице и код Радета) нисам видео да је испод 110-120.

FPN

Како све знаш. :wub:

Posted

Ne znam kako se zove lokal kod glavne autobuske o kojem sad pričam. Uglavnom, siđe se u neku prostoriju 5 sa 5, nema čaša, u ponudi imaju samo Jelen u staklu. Gosti divni, sve kafanski liričari. Pivo je bilo 60 dinara pre dve godine, ako se dobro sećam. Tamo smo se zapili pre Arsenala.

Nalazi se u ulici paralelnoj sa onom kojom dvojka ide od stanice ka mostu i dalje na Kališ.

• Upvote 1
Posted

Zajecharsko je u prodavnicama 45-50 dinara, ne bacajte pare po kaficima, vec kao raspali metalci sedite po parkicima :rockdevil:

opravljeno

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...