Jump to content

Sta najviše volite da pijete?

Melodicus Deathus...

Recommended Posts

U zadnj vreme sam se navukao na ovaj sokic. Mnogo je slican koka-koli, ali mi je nekako prijatniji za pice. To je tradicionalni svedski sokic koji oni obavezno piju za novu godinu.

julmust.jpg

Edited by HEFEST

Зајечарац у кафићу код факултета 80 кинти,само се због тога и иде на предавања.

80 im majki jebem kurvinu u picku lopovsku.Dva zajecarca su toliko u radnji.....mmm,pivo proleca i leta 2012....cak je i u konzervi prvoklasan.

А ја се јуче изненадио што је пиво у El Derecho-у 175 динара, у фазону "Кад је ово постало овако јефтино?" :haha:

Точено Старопрамен, 0.5l 175 динара.

Сишли после испита да попијемо, па сам очекивао цене горе од старих. Пре 3-4 године, другар и ја узели по мали Ефес, платили 450 динара. 450 им мајки јебем.

едит: То је кафић у склопу Правног, пре се звао Bona Fides, а сад га држи Ивица Драгутиновић-

Edited by Underkuruz

80 im majki jebem kurvinu u picku lopovsku.Dva zajecarca su toliko u radnji.....mmm,pivo proleca i leta 2012....cak je i u konzervi prvoklasan.

То је феноменална цена, с обзиром да је свуда 100+.

А ја се јуче изненадио што је пиво у El Derecho-у 175 динара, у фазону "Кад је ово постало овако јефтино?" :haha:

Точено Старопрамен, 0.5l 175 динара.

Сишли после испита да попијемо, па сам очекивао цене горе од старих. Пре 3-4 године, другар и ја узели по мали Ефес, платили 450 динара. 450 им мајки јебем.

едит: То је кафић у склопу Правног, пре се звао Bona Fides, а сад га држи Ивица Драгутиновић-

Био сам тамо у 7. или 8. основне на рођендану најбољег ортака, лик је тешки буржуј.

Au koji kompleks treba da imaju klinac od 14 godina i njegovi roditelji da tamo prave rođendansko slavlje. :haha:

Tamo sam sišao manje od deset puta za vreme studija, prilično besmisleno mesto.

Naš fazon je bio da uzmemo picu kod Bucka, Koka Kolu u prodavnici koja više ne postoji zbog Pete avenije i da onda dva sata sedimo u parku.

Као што рекоше људи, то је за кафић џабе.Ја нигде у Београду осим ту (евентуално код Ластине и БАС-ове станице и код Радета) нисам видео да је испод 110-120.

FPN

Како све знаш. :wub:

Ne znam kako se zove lokal kod glavne autobuske o kojem sad pričam. Uglavnom, siđe se u neku prostoriju 5 sa 5, nema čaša, u ponudi imaju samo Jelen u staklu. Gosti divni, sve kafanski liričari. Pivo je bilo 60 dinara pre dve godine, ako se dobro sećam. Tamo smo se zapili pre Arsenala.

Nalazi se u ulici paralelnoj sa onom kojom dvojka ide od stanice ka mostu i dalje na Kališ.

• Upvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...