kuruz Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 I to sam pio letos, ništa posebno. E sad, ljudi koji žive blizu Valjeva mi rekoše da se to pivo pravi po nekom starom tehnološkom postupku, pa je često jedna tura vrhunska, a sledeća očajna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Мени дође да заплачем кад видим да неко велича Јелен. Kod nas nema tog Zaječarskog, a baš bih ga probao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 (edited) U zadnj vreme sam se navukao na ovaj sokic. Mnogo je slican koka-koli, ali mi je nekako prijatniji za pice. To je tradicionalni svedski sokic koji oni obavezno piju za novu godinu. Edited December 21, 2012 by HEFEST Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Зајечарац у кафићу код факултета 80 кинти,само се због тога и иде на предавања. 80 im majki jebem kurvinu u picku lopovsku.Dva zajecarca su toliko u radnji.....mmm,pivo proleca i leta 2012....cak je i u konzervi prvoklasan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 (edited) Valjevsko je slbl, ali Atlas (isto njihova proizvodnja) nie los, olesio sam se na svadbi kod ortaka...samo jebe sto ga prave u 0,33 ambalazi, morao sam 15+ komada da popiem da bi uzitak bio potpun Edited December 21, 2012 by KazimKazim Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 (edited) А ја се јуче изненадио што је пиво у El Derecho-у 175 динара, у фазону "Кад је ово постало овако јефтино?" Точено Старопрамен, 0.5l 175 динара. Сишли после испита да попијемо, па сам очекивао цене горе од старих. Пре 3-4 године, другар и ја узели по мали Ефес, платили 450 динара. 450 им мајки јебем. едит: То је кафић у склопу Правног, пре се звао Bona Fides, а сад га држи Ивица Драгутиновић- Edited December 21, 2012 by Underkuruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bourbon Princess Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 omg od sada samo tamo idem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 ne ne, sranje je i preskupo je, nikako tamo Princezo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bourbon Princess Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 a kod kog fakulteta se nalazi kafić sa zaječarskim od 80 din? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 FPN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bourbon Princess Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Zajecharsko je u prodavnicama 45-50 dinara, ne bacajte pare po kaficima, vec kao ljudi sedite po parkicima Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Pio sam bistri Paulaner danas. Fino pivo, ukusno i pitko, ali hvalospevi koje sam slušao nisu opravdani. "Kristallklar" i nije nešto, meni se lično uopšte ne sviđa, ali je zato "Naturtrub" prva liga, meni omiljeno pivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 80 im majki jebem kurvinu u picku lopovsku.Dva zajecarca su toliko u radnji.....mmm,pivo proleca i leta 2012....cak je i u konzervi prvoklasan. То је феноменална цена, с обзиром да је свуда 100+. А ја се јуче изненадио што је пиво у El Derecho-у 175 динара, у фазону "Кад је ово постало овако јефтино?" Точено Старопрамен, 0.5l 175 динара. Сишли после испита да попијемо, па сам очекивао цене горе од старих. Пре 3-4 године, другар и ја узели по мали Ефес, платили 450 динара. 450 им мајки јебем. едит: То је кафић у склопу Правног, пре се звао Bona Fides, а сад га држи Ивица Драгутиновић- Био сам тамо у 7. или 8. основне на рођендану најбољег ортака, лик је тешки буржуј. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Au koji kompleks treba da imaju klinac od 14 godina i njegovi roditelji da tamo prave rođendansko slavlje. Tamo sam sišao manje od deset puta za vreme studija, prilično besmisleno mesto. Naš fazon je bio da uzmemo picu kod Bucka, Koka Kolu u prodavnici koja više ne postoji zbog Pete avenije i da onda dva sata sedimo u parku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Па оно, увек су били у том фазону да се понекад бахате, али не у смислу да се курче. Много су добри и он и његови ћале и кева, иако не знају шта ће са парама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Zajecharsko je u prodavnicama 45-50 dinara, ne bacajte pare po kaficima, vec kao ljudi sedite po parkicima Чак је и лименка џабака у односу на остатак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 У Интерексу код мене лименка Зајечарца 49, а зидарац 36. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 80 im majki jebem kurvinu u picku lopovsku.Dva zajecarca su toliko u radnji.....mmm,pivo proleca i leta 2012....cak je i u konzervi prvoklasan. Ne preteruj, sem toga taj sto drzi taj kafic placa i poreze i konobare i ostalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 У Интерексу код мене лименка Зајечарца 49, а зидарац 36. Тај фазон...просто те моли да је попијеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 80 im majki jebem kurvinu u picku lopovsku.Dva zajecarca su toliko u radnji.....mmm,pivo proleca i leta 2012....cak je i u konzervi prvoklasan. Као што рекоше људи, то је за кафић џабе.Ја нигде у Београду осим ту (евентуално код Ластине и БАС-ове станице и код Радета) нисам видео да је испод 110-120. FPN Како све знаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Ne znam kako se zove lokal kod glavne autobuske o kojem sad pričam. Uglavnom, siđe se u neku prostoriju 5 sa 5, nema čaša, u ponudi imaju samo Jelen u staklu. Gosti divni, sve kafanski liričari. Pivo je bilo 60 dinara pre dve godine, ako se dobro sećam. Tamo smo se zapili pre Arsenala. Nalazi se u ulici paralelnoj sa onom kojom dvojka ide od stanice ka mostu i dalje na Kališ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Zajecharsko je u prodavnicama 45-50 dinara, ne bacajte pare po kaficima, vec kao raspali metalci sedite po parkicima opravljeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 ja ne pijem vise nista osim zajecarskog ima dobrih godinu dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Код мене у комшилуку у дисконту гајба зајечарца 826 динара. Малопре довуко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts