Jump to content

Recommended Posts

Posted

нормално да је боље, зато се и своде на разумну меру

и боље иди на општу тему о рачунарима, него што ту паламудиш

Posted

Video sam pre neki dan. A ribu prošli vikend na tribute to Metallica.

A što se tiče problema sa računarom, jbg, ne razumem ti se ja u to toliko. Bolje pitaj onog drugog Nikolu.

Posted

Da ne bude zabune,ovo su moja tri omiljena pica zasebno.Volim viski-kolu,ali Jack Daniels se pije iskljucivo strejt,nisam blesav da ga sjebavam sa kolom.

То се подразумева. Никад мешање жестине са сокићима, само чисто.

Posted

Ma moze mesanje,volim ja viski kolu.Ali samo u kombinaciji sa nekim Balantajnsom,Dzoni Vokerom ili nekim drugim smecem.Jack Daniels i Chivas idu iskljucivo i samo strejt.

• Upvote 1
Posted

Ја нисам неки љубитељ мешања. Када видим да неко трпа колу у вињак, дође ми да га задавим. Мада, вињак са спрајтом је сасвим у реду. Али ипак сам пре за чисту жестину.

Posted

Ја нисам неки љубитељ мешања. Када видим да неко трпа колу у вињак, дође ми да га задавим. Мада, вињак са спрајтом је сасвим у реду. Али ипак сам пре за чисту жестину.

Вињак са спрајтом? Озбиљно? Никад нисам ни чуо да то неко меша.

Posted

Ма да бре, видео сам пар пута. Боље је него са колом, али опет курца баба вечерала кад је само чисти вињак прави вињак.

Posted (edited)

Мора да се дивно пегла од тога.

Улете Јаре. Мораћу да пробам,никад ми то није пало на памет.

Edited by El Karnisero
Posted

Немам појма, нисам пробао никад, нити имам намеру, него ми је другар причао да су му неки његови причали о тој комбинацији.

Posted

него ми је другар причао да су му неки његови причали о тој комбинацији.

to nešto k'o sexuality u Mortal Kombatu.

Posted

Pio sam ja tu kombinaciju, čokoladno mlekce i rum; zvučalo kao pegla u najavi, ali bilo sasvim korektno, mada ne bih to forsirao. Ima i kombinacija obično mleko i rum ili viski, al' time se nisam bavio.

Posted

Viski i mleko?Pa jebote zivot,dokle ide ljudski debilizam.To je kao i ona kombinacija pivo/sprajt.Sta sve neko nece izmisliti da bi se ukrmacio.Jebote,mesati Jack Daniels sa jebenim mlekom od 50 dinara.Stoka.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Je l' zna neko iz Pančeva ima li negde u PA Zaječarca? Dosadio mi Lav, Nikšić nije što je nekad bio, a i traži se za dinar manje...

Mislim da ima u Pivnici. Ima u Novom Selu. :bigblue:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...