Nimrod Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Nema svrhe da sad prepricavam sta se tu radi i kako izgleda,ali je do jaja sprdnja. Posto se downloaduje,treba preko torenata da se nadje krek koji se iskopira u folderu,i to je to. Jel' se zezao neko sa ovim?
Jabba the Hutt Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 O cemu se radi bre tu, daj neki link???
MissionVao Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Ne znam sta je,al' ajde... bas si sjajan moderator. kakvog smisla ima odobravanje tema kad si dopustio bar 10 sranja u zadnjih mesec dana?
Aces High Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 (edited) ja imam ovu igru........................i preso sam je........................... super je zezanje.................. pustis mjuzu i picis........................... i jos uvek je igram kada nemam bas nista da radim ............................ u svakom slucaju igra je super..................... Edited April 24, 2008 by Aces High
Nimrod Posted May 5, 2008 Author Report Posted May 5, 2008 O cemu se radi bre tu, daj neki link??? http://www.bigfishgames.com/download-games...e/download.html eve gi,enjoy
Aces High Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Meni je najbolji definitivno Zec................................. on je zakon............................ Redovno dobijem Triple Score !!!!!!!!!!!.........................
Machka Naopachka Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Ja sam se navukla pre par dana, prelazim challenge sada... najbolji su mi cvet, svemirac, dabroje i zmajoje.
Aces High Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Ma zarazna je igra bre................. posto sam presao sve, ne igram vise ......................... al zarazna je igra bre!!!!...................... Dabar je los...................(po meni)..................
Recommended Posts