Jump to content

Recommended Posts

Posted

Naravno da ih posedujem...dvojka je kult kultova,jedna od najboljih igara koju sam ikada igrao.Najbolja muzika ubedljivo.

U novembru izlazi treci deo...to se ceka!

• 6 months later...
Posted (edited)

'fala lemmy :pivopije:

stoji mi reminder na mobilnom za ovo vec duze vreme al' nikak' da se nakanim da potrazim :) Dvojku sam bash voleo igrati, jedva chekam ovo da isprobam.

edit: josh da link radi :)

nevermind, nadjoh preko wareza..

Edited by Angelystor
Posted (edited)
kec i dvojka mi spadaju u neke od najboljih igara koje sam ikada igrao, nazalsot pogubio sam diskove, pa bi zeleo da pitam da li ih neko od forumasa mozda poseduje? :pivopije:

Ја сам с ISDN-ом скинуо едитовани Ra2 који је стајао на неких две стотине мега, с тим што нема филмиће.

Фора је била и у томе што је за WLAN игру потребно инсталирати старе интернет протоколе, ако желите да играте у мрежи.

Елем, мислим да нема сервера на интернету већ сви играју преко VirServer-a.

Елем, музика је ту (хвала богу), а играње је одлично - као и увек. Најбоља RTS игрица коју сам играо у свом животу, а заувек ћу памтити како сам на фињака сјебб ортака само с Тањом :violent:

Edited by Onime no Kyo
Posted (edited)

Bogme zauzima 6.5 GB, ne znam otkud ti to za 3 DVD-a.

Osim ako nisi gledao report na newzbinu gde piše da je 13 GB, to su dva lika okačila report praktično istovremeno pa je server računao da se radi o jednom reportu (unutra su dupli fajlovi).

Edited by voodoo_
Posted

Evo i prvih utisaka.Igrao sam samo skirmish,misije jos nisam probao.Grafiku necu komentarisati,posto ja imam ATI Radeon 9550SE,pa nisam u situaciji da je komentarisem. :) Sto se tice gameplay-a,nije se mnogo promenio u odnosu na dvojku.Sve je standardno,sem sto sada ima upgrade-a i jos nekih stvari.Sve stare jedinice su tu,a dodate su i nove,koji su manje/vise dobre (rusi imaju sjajan protiv-pesadijski arsenal),sem kod japanaca...sunce ti jebem kakva oni cudesa imaju...neke helikoptere kojima izadju noge pa mogu hodati i po zemlji,pa neke metalne dzinove,avione koji se pretvaraju u robote (totalno transformers fazon)...sranje.Super oruzja su ok,ali nema nuklearki.No,objasnjeno je na pocetku igre u samom introu,pa je i razumljivo zbog cega ih nema.

Filmovi su tu,naravno,a glumacka ekipa je do jaja...Abruzzi iz Prison Break-a glumi ruskog naucnika,cale od Hiro Nakamure iz Heroes igra japanskog imperatora,ruskog generala igra Tim Curry a oficira isto poznati glumac,ali ne znam kako se zove...uglavnom super.

Danas cu jos malo piciti skirmish,da se uigram...posle toga misije.

Posted

poceo sa uvodnim misijama, sa sovjetima, naravno :da:

ovo izgleda prebrutalno za sada. mislim, i dalje je to red alert, malo cartoony i presminkan, ali to je to. :rockdevil:

Posted

Ova igra je za mene samo još jedan u nizu razočarenje poslednjih godinu dana u igračkoj industriji ... ne znam za vas, ali meni je sve više muka od novih izdanja, gde je izgleda bitan samo grafički aspekt. A kad smo kod toga, uopšte me nije oduševila: šareno, sve nam boje lepo stoje, jedinice koje su u svom šarenišu jedva uočljive, bagovitost, malo debilan enginee .... ne znam, mani je RA2 50 puta bolji. Igra mi nije dala razloag da je igram duže od 15 minuta

• 2 years later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...