Despot! Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 baš sam se danas pitao slušajući isti jel' uopšte postoji tema:) pa prvi album mi je nekako bolji mada je i drugi ok. Ne znam bilo je zanimljivo (tada) 99 kada su uradili album Heaven Denies je bio ultimativni hit. Treba sad da nabavim i digi-pack verziju prvog albuma da vidim da li ima razlike neke sa regularnim izdanjem koje imam još od kad je izašlo. Inače drugi album sam dobio kao extra digi pack u nekom slip-casu i uz njega je išto još jedan CD sa 4 pesme al' ništa posebno da bi izdvojio. E, da i bend je imao par live nastupa-bilo bi fino pogledati:) Quote
Mita Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 ne znam ali meni je bolji drugi CD od prvog Quote
Stormlord Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 Blood On My Hands mi je uvek bio veci hit od Heaven Denies. Hiticnije mi zvuci! Quote
Prisoner of Dreams Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Да, Blood On My Hands, им је најбоља песма. Има БГ мелодију и ИЕ чврстину. Quote
KazimKazim Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 WINTER OF SOULS, mislim da je bila prva power pesma koju sam cuo i sigurno mi je u top 3 omiljenih u tom zanru...dugo vremena sam tripovao da je to pesma od Blind Guardiana, al ne lezi vraze Quote
Night Prowler Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Slazem se da im je Blood On My Hands najbolja pesma. Bolji je prvi album. Quote
Mita Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 zar sam ja ovde jedini koji kaze da mi je bolji drugi album od prvog Quote
Despot! Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 zar sam ja ovde jedini koji kaze da mi je bolji drugi album od prvog Pa i meni se na prvo slušanje učinio drugi boljim, ali objektivno kad se sve sabere bolji je prvi. Prvi ma nekako dosta zanimljivih pesama, a drugi ima par jakih pesama a ostale su baš prosek...npr. Dorian je super, al' između je onaj smor deo i to je nekako upropastilo stvari. Quote
Mita Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 ne znam meni su bas sve pesme do jaja i nakraju zavrsavaju sa tako jakom obradom da me je to bacilo sa stolice Quote
Belegurth Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Ja sam zavoleo drugi album zbog teme. Volim mracnu kulu, sta cu... Quote
tuoLarips Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 meni je drugi bolji.. mada su mi se oba bas svidela.. odlican projekat, nema sta.. gunslinger, beneath these waves su mi mozda najbolje.. Quote
DBrave Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Sprema se treci deo. Evo intervju sa Johnom: http://metalstorm.ee/events/news_comments.php?news_id=8514 Quote
Guest c1k4_ml3kc3 Posted June 7, 2011 Report Posted June 7, 2011 Ја их једноставно обожавам... не прође ни дан, а да не преслушам неку њихову песму. Једини бенд који је максимално успео да ме одушеви. Нема песме која им је лоша. Једва чекам нови албум, али ко зна када ће... док изађе проћи ће доста времена колико видим... 1 Quote
Guest c1k4_ml3kc3 Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 On March 15 of 2011, singer Hansi Kürsch posted an update on the official Blind Guardian website, containing the following news: "As we had time to share some serious moments with each other during the 70000 Tons of Metal cruise (somewhere on the oceans of time) Jon [schaffer; Iced Earth & Sons of Liberty] and I had finally found the chance to put our minds together for a possible next Demons & Wizards album. We cheerfully simultaneously announced our wish to start working on it as quickly as possible. Although time is an issue for both of us we nonetheless decided to start songwriting together during the European summer festival season when Jon will be in Europe for Iced Earth performances. During that season we will use every possible moment to complete as much material as possible." Quote
Night Prowler Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Ne znam da li je bilo pre: http://www.youtube.com/watch?v=Z2UxbMn2QMs Quote
Night Prowler Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Pronadjoh i DVD istog koncerta (CamRip, nije pro-shot). Setlista: ceo prvi album osim The Whistler i Chant + School's Out i Hells Bells. Uploadovacu ako neko hoce... Quote
Havočka Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-f266cxZklU&feature=youtu.be Quote
рогозуб Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=fvypQFZFLB8 *_* zashto nisam ranije znao da ovo postoji? zhelim hd snimak, neku studijsku verziju. jbt. Edited December 15, 2011 by рогозуб 1 Quote
Grobodan Posted March 22, 2019 Report Posted March 22, 2019 Century Media Records has announced the signing of DEMONS & WIZARDS to a worldwide deal. The band is currently recording its as-yet-untitled third studio LP, which is scheduled to be released in early 2020. 1 Quote
Angelystor Posted March 24, 2019 Report Posted March 24, 2019 Overava se u Frankfurtu početkom juna. 1 Quote
azal Posted March 25, 2019 Report Posted March 25, 2019 kako je moguce da imaju nove ideje za demons and wizards pesme kad nemaju nove ideje za iced earth i blind guardian pesme? 1 Quote
Angelystor Posted March 25, 2019 Report Posted March 25, 2019 Zadnji Blind Guardian fenomenalan, ali to je jel'te uglavnom Andre pisao. Tako da, sudeći po zadnjih x IE albuma, postoji solidna bojazan i za ovo. Quote
Angelystor Posted May 29, 2019 Report Posted May 29, 2019 (edited) The DEMONS & WIZARDS touring lineup will be as follows: * Hansi Kürsch (BLIND GUARDIAN) - Lead Vocals * Jon Schaffer (ICED EARTH) - Guitar * Jake Dreyer (WITHERFALL, ICED EARTH) - Lead Guitar * Marcus Siepen (BLIND GUARDIAN) - Bass * Fredrik Ehmke (BLIND GUARDIAN, SINBREED) - Drums * Joost Van Den Broek (AFTER FOREVER, AYREON) - Keyboards Sviđa mi se što su ga napravili kao mini Iced Guardian projekat. Sa druge strane, Jon izgleda kao da je video duha. Ako je to bio duh njegovog 90s songwritinga, onda do jaja. Edited May 29, 2019 by Angelystor 2 Quote
Recommended Posts