necko Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 (edited) razmisljah da li da ovo stavim u death metal podforum, posto realno tamo i pripada, ali 'ajde ipak ovde... pa ako neko misli da treba, slobodno mozete prebaciti tamo... dva albuma za sad: All Things Set Aside [2006] The Common Man's Collapse [2008] ovaj novi album ne vadim iz plejera vec nekoliko dana, fenomenalan je... Influences: meshuggah spawn of possession spastic ink hiromi maps & atlases herbie hancock death r. kelly dream theater chick corea suffocation wu-tang clan cryptopsy nas extol textures martyr gorguts capharnaum three 6 mafia cynic http://www.myspace.com/veilofmaya http://www.facebook.com/pages/VEIL-OF-MAYA/10208091213 http://www.last.fm/music/Veil+of+Maya http://www.purevolume.com/veilofmaya Edited April 24, 2008 by xnemanjax Quote
+GoThDOLL+ Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 cemu takvo ime? aj, volite Cynic, ali preteraste Quote
:matija Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 potrudicu se da skinem posto su cynic zaljubljenici, al' ne ocekujem mnogo Quote
Geozee Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Prave skoro potpuno istu muziku kao Born Of Osiris... super je bend... Progresiv-deathcore... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 pusite ga...lozio sam se na jednu mayu u osnovnoj i nisam uspeo nista da uradim,odjebala me kuja Quote
Keno Refleks Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Imam prvi album, drugi nikako da se natjeram da skinem, sta velis Nemanja, drugi puno bolji? Quote
necko Posted April 25, 2008 Author Report Posted April 25, 2008 pusite ga...lozio sam se na jednu mayu u osnovnoj i nisam uspeo nista da uradim,odjebala me kuja to je zato sto si feget sta velis Nemanja, drugi puno bolji? definitivno. Quote
Lunar Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Kao Spawn of Possession , cryptopsy , cynic , death im influence ...... Ako zvuce ko ovi bendovi moze dobr oda bude. DAjte neki link za download novog albuma! Quote
necko Posted April 25, 2008 Author Report Posted April 25, 2008 evo ga: http://rapidshare.com/files/106670478/Veil...apse__2008_.zip Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 skida se,javljam utiske! P.s.promenih nick jer mi dokurciste.. Quote
VoivodBG Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Nemanja jel ovi opravdavaju to ime benda ili su samo jos jedan u nizu dethcore/metalcore bendova? (translating to simple english, is this shit worth checking out?) Quote
necko Posted April 25, 2008 Author Report Posted April 25, 2008 (translating to simple english, is this shit worth checking out?) oh yeah... Quote
VoivodBG Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 upravo preslusavam, album mi je poprilicno dosadnjikav.... Quote
necko Posted April 14, 2013 Author Report Posted April 14, 2013 7. Jula u Beogradu https://www.facebook.com/events/560632663977388/ Quote
VoivodBG Posted April 28, 2013 Report Posted April 28, 2013 http://www.last.fm/event/3581770+Veil+Of+Maya+at+Dom+Omladine+on+7+July+2013 Quote
Vuk Posted April 28, 2013 Report Posted April 28, 2013 Go kurac od pravca, go kurac od benda. A jesam davao priliku od 2007, ali neje ishlo :/ 1 Quote
truliandedzombileš! Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 složio bih se, kod mene vazda davanje šanse pre svega zbog imena. nema ovde ni čuda, ni muda. no, fino da dolaze, nek je šareno i za svačiji ukus. Quote
azal Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 složio bih se, kod mene vazda davanje šanse pre svega zbog imena. nema ovde ni čuda, ni muda. no, fino da dolaze, nek je šareno i za svačiji ukus. bas to. Quote
Demon Seed Posted May 1, 2013 Report Posted May 1, 2013 Go kurac od pravca, go kurac od benda. Slazem se sa ovim, ali mi je interesantno sto to dolazi od nekog ko voli Nu metal 1 Quote
truliandedzombileš! Posted May 2, 2013 Report Posted May 2, 2013 ну метал је секси ово је дет метал за сиромашне Quote
Chicken Little 420 Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 ovo za veceras je otkazano, madjari ih nisu pustili. Quote
Chicken Little 420 Posted July 7, 2013 Report Posted July 7, 2013 "Dragi prijatelji, kolege i svi vi koji podržavate naš rad, Ovim putem vas sa iskrenim žaljenjem i osećajem dubokog razočaranja obaveštavamo da koncert, na kom je trebao da nastupi bend „Veil Of Maya“ neće biti održan danas, 7.jula u klubu Doma omladine Beogarda, kako je planirano. Ceo koncert se otkazuje iliti „odlaže do daljnjeg“. Razlozi otkaza koncerta su administrativni-zakonski problemi prozašli iz nedostatka potrebne dokumentacije, koja je bendu potrebna da bi napustio teritoriju EU, tj. prešao mađarsku granicu i ušao u Srbiju. Drugim rečima, bendu fali papir (sastavni deo famoznog ATA carnet-a) za opremu koju koriste, koji bi im garantovao da kad jednom iznesu istu sa teritorije EU u istu mogu i da je vrate. Ne ulazimo u spekulacije oko odgovornosti za nedostatak tog papira, ali ono što je jasno – problem nije sa srpskom granicom, niti sa procedurama privremenog unosa-/iznosa opreme u i iz Srbije. Sa te strane, mi kao organizatori smo realizovali sve prethodne administrativno-zakonske radnje za pripremu njihovog nastupa u Srbiji. U ternutku nastajanja ovog problema (jutros oko 9h) sa naše strane je učinjeno sve da se bendu ipak omogući dolazak u Srbiju. Kroz konstantne razgovore i posredovanje u višeuglu sedište buking agencije-„tour“ menadžer na licu mesta-bend-ispostave graničnih prelaza-predstavnici Uprave carina RS nismo uspeli da nađemo rešenje, iako su ljudi iz Carine maksimalno hteli da izađu u susret, a mi spremni i da ih lično dočekamo na našem graničnom prelazu i ispratimo iz Srbije posle koncerta. Međutim, kad se pdvuče crta, ovde nije moglo išta više da se uradi, jer problem nije bio u našim rukama, već na mađarskoj izlaznoj granici. Znamo da je i bendu i menadžmentu istog ovo takođe veliki problem sad, jer smo sa njima na vezi od jutros. Krivo im je, jer su stvarno su želeli da ovo realizujemo, a i trošak neodsviranog koncerta je najveći problem za svaki bend na turneji. Međutim, mi ovde prvo odgovaramo našim ljudima, publici i bendovima koji su jedva čekali ovaj koncert, pa smo svesno skrenuli fokus ovog obraćanja prema njima. Ovo je za sve vas veliko razočaranje. Znamo, i zbog toga nam je, iskreno i najteže. Kad pogeldamo unazad, bili ste predivni, podržavali nas da ovo izvedemo do kraja. Mlada ekipa, pogotovu. Ljudi koji su pomagali oko organizacije i institucije sa kojima smo ugovarali propratne detalje, bili su više nego kooperativni. Ponekad jednostavno ovakve stvari se dese i ma koliko se trudio, ne možeš da ih predvidiš i sprečiš. Nadam se da razumete. Mi ćemo svakako danas oko 17h biti ispred Doma omladine, spremni da i uživo odgovorimo na sva pitanja, a od sutra nas čeka i administrativno rešavanje ove situacije prema stranama sa kojima smo pod ugovorima. Sve pare od kupljenih karata biće refundirane putem Eventim, samo nam dajte malo vremena da se konsolidujemo i bićete informisani o svemu." Hvala na razumevanju i podršci. MTA TEAM Quote
Recommended Posts