SATAN-iz Batajnice Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 Ja najvise volim caj od hibiskusa.A pijem ga svako jutro .Ponekad skuvam litar caja,zabodem se ispred kompa i pikam Dotu...Nema bolje relaksacije od toga.Ah da nanu ne podnosim.
:matija Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 obozavam caj! hibiskus i kamilica su do jaja, takodje volim nanu i zeleni caj.. sto se tice "vocnih", jedino od divlje tresnje ovo ostalo ne.. uglavnom stavim malo secera ili meda, ponekad ubacim i mleko, kako kad
Zen Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 E sad kad su upekle vrucine... sad cu da strpam litar hibiskusa da se 'ladi ... mmm...
LazaGNR Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 Mmmmmmm...nana... Meni se smucio taj caj od nane,jer moja keva kad kog pravi neki caj - pravi caj od nane Jebes nanu...
mara! Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 bančo i zeleni. e da, žalfija je zdrava za umivanje, a ruzmarin protiv celulita
Sandman Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 sto se tice "vocnih", jedino od divlje tresnje ovo ostalo ne.. uglavnom stavim malo secera ili meda, ponekad ubacim i mleko, kako kad To,samo divlja treshnja i cepaj.Zakon chaj. Sa medom naravno. Meni se smucio taj caj od nane,jer moja keva kad kog pravi neki caj - pravi caj od nane Jebes nanu... Joj ja sam ranije voleo chaj od nane al' sada mi je dojadio.
Shamandalie Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 Da li je neko od vas probao maté? vec sam govorila o tome, tradicionalno argentinsko pice ili bolje reci caj. Kod nas se prodaje u filter kesicama i uopste nije lose. Ja ga redovno konzumiram, posto ima bolji ukus nego zeleni caj. Sa dodatkom limuna jos je bolje. Evo jednog korisnog linka: http://www.yerba-mate.com/health.htm
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 18, 2008 Author Report Posted June 18, 2008 E ja jesam ima neku cudnu miru koja me bash opusta:( A i poslednje vreme pijem caj od Aloe+cimet jebe keve kako mirishe\m/
Kokopelli Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Moja firma je ekskluzivni uvoznik i distributer čajeva. I prije nego što je počela da ih uvozi oni su, po meni, bili najbolji čajevi, samo sam ih rijetko mogla kupiti, eventualno ako mi neko donese iz inostranstva. Skupi su mnogo, pa se ne isplate nabavljati za supermarkete i tome sl. Od septembra, imaće ga svaki bolji kafić/pab/hotel/caffe u Beogradu, a ja ga dobijati besplatno!
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 22, 2008 Author Report Posted June 22, 2008 Kokopeli da dodjemo na caj kod tebe:P
Kokopelli Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 Može, ali od septembra Tada počinje hjuuuuuuuuuuuudž uvoz.
Angelystor Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 Moja firma je ekskluzivni uvoznik i distributer čajeva. I prije nego što je počela da ih uvozi oni su, po meni, bili najbolji čajevi, samo sam ih rijetko mogla kupiti, eventualno ako mi neko donese iz inostranstva. Skupi su mnogo, pa se ne isplate nabavljati za supermarkete i tome sl. Od septembra, imaće ga svaki bolji kafić/pab/hotel/caffe u Beogradu, a ja ga dobijati besplatno! Twinings je majka, meni ga slala grandma iz Shvice, al' sad vishe nije tamo Skoro sam ispraznio i poslednju earl kutiju.. Ako bude moglo da se kupuje ovako, javi se <- Ja zamishljam da se kuckaju sholjama X)
Zen Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 Izdala sam chaj. Otkad je pocelo ovo 30+ pijem 'ladno mleko i na vr' kasicice Jacobs Cronat Gold. Ne mora da se kuva
Angelystor Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 Ja sam samo smanjio porcije, ali josh ga cepam na dnevnoj bazi : ) Dodushe, cepam povremeno i onaj ajs kafe, neskafe il donkafe, shta mi vec padne pod ruku, a i extra sas nekom chokoladom pored.
Machka Naopachka Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Twinings je majka, meni ga slala grandma iz Shvice, al' sad vishe nije tamo Skoro sam ispraznio i poslednju earl kutiju.. Ako bude moglo da se kupuje ovako, javi se <- Ja zamishljam da se kuckaju sholjama X) Sta pricate, ima kod mene u lokalnoj radnji. Ili je bar bilo pre godinu dana.
Angelystor Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Adresa molim, adresa! Ma ima ovde kod mene kod nekog Kosovara da se nadje i Darjeeling i Lipton, al' povremeno (trenutno nema, neko pokupovao sve ), ali to on uvezao odakle vec, nemam pojma, a ovako po radjama, maxijima, ja ga stvarno ne vidjah...
Kokopelli Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Sta pricate, ima kod mene u lokalnoj radnji. Ili je bar bilo pre godinu dana. Daj, bre, adresu! Odma', sad odma'!!!!
Zen Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Bilo do skoro u privatnim mini marketima, ja uzela Twinnings cejlonski caj mmmm
Angelystor Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 Pichi vrucina, a ja cepam vec drugi chaj zaredom, svakim gutljajem mi sve toplije i toplije, koj' mazohizam : )
Mustang Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 (edited) Ma cepam samo ICE T zajebi ostalo... Nit sam bolesan nit je hladno vreme Edited June 26, 2008 by Mustang
Angelystor Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 Ja pijem chaj zato shto ga volem, prija, nebitno mi da li plus 30 ili minus 30.
Zen Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 ma sve je to kul ali da ukljucujem sporet na ovu vrucinu??? Nooooooooooo
Recommended Posts