Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

konkretno u pitanju je falush frulash a sad porediti frulu i frulajne sa onim to je vec stvar moje intime a to je tachno severno americhki indijanci su mi nepoznanica sem nekih ljudi /zivotinja tj indijanskih mocnika kao i shpanskim delanjem sa juznoamerishkim poglavicom .

the falus je simbol plodnosti na to se odnosi ovaj teskt , fala

koji naš kraj, ja ne stanujem tamo u okolini. ja sam sa zvezdare :)

kako kaže ona bakuta, krkobabić, jel to zanimanje ili ime?

nego bre, lapsus calami. kuća čaja. na mileševsku mislim. ne na tea house u hyattu tamo mi je malo sterilno to jest da se ispravim previše poslovno. ma, wtf, jes' sterilno. :)

hoćete stvarno da odemo na čajanku?

govna bi pio samo da sedim za tim stolom medj mnogobrojnom pichetinom , o zivote tvrd li si ! :blink:

Edited by Rle
Posted

:) :) :)

Rle, najgori si od sve djece :razz: Dersu got the point :da:

Btw, Starshooter je zvao da idemO kod njega na čaj jer ima neki azebejdžanski ako se dobro sjećam :D No, mislim da je ipak bolja varijanta Kuća čaja. Samo da se dogovorimo za tajming. Any idea?

Гледај ти да спасиш живу главу, бежи одатле да се не би нашла у, Боже ме сачувај, некаквом сендвичу, раскршћу путева, средини...

Ова данашња млађарија свакојаке јаде зна и ради. :)

Скувај ти лепо себи чај кући и гледај неки филм. Сигурније је.

Eileen, ja ne volim sendviče, tako da si sa mnom sigurna :) A obećavam da ti donosim kutiju Twinings-a kad se vidimo :da:

Posted
hajde da organizujemo čajanku u tea house na primer, ako ste za, pošto nas nema previše :D taman ćemo se zgurati za jedan sto

Eeee, pa to ti je sjajna ideja Možemo u Kuću čaja, a možemo i tamo gdje imaju čajeve iz Kuće čaja Znam već dva paba u samom centru

aj sacekajte mene (sledeci vikend), hocu i ja u kucu caja...

Posted (edited)
aj sacekajte mene (sledeci vikend), hocu i ja u kucu caja...

Čekamo te, imaginose ;) Dogovoreno onda, naredna subota popodne - Kuća čaja?

Ako ne, znam sigurno 2 osobe koje će tamo biti prisutne, right? :D

Edited by Kokopelli
Posted
Čekamo te, imaginose ;) Dogovoreno onda, naredna subota popodne - Kuća čaja?

Ako ne, znam sigurno 2 osobe koje će tamo biti prisutne, right? :D

deal, naredna subota popodne. za sada, dve osobe sigurno. :-) cekamo da ostali potvrde..

@starshooter

- u nedelju ne mogu nikako. :udri:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...