Ајлин Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 Imate pribora za čaj i vina u onoj luksuznoj radnji u Nušićevoj što prodaje WMF i ostale poluprofesionalne i profesionalne programe. Lepo za kupiti nekome za poklon.
Ni! Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Ja se navukoh na one Twiningsove zajebancije, naročito na ove: I tražim ovo:
Angelystor Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 ^Kewl je taj poslednji Juce pio beli chai prvi put, mnogo mi lepo leglo
Ајлин Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Beli čaj (ako nisi već!) probaj u Kući Čaja u Bg. Imaju više vrsta, zanimljivo je kako je tehnologija spravljanja različita za razne vrste čajeva.
Angelystor Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 (edited) Pa tamo sam ga i probao Edited February 5, 2010 by Angelystor
Council A Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 @Kokopeli Videh u Idei u Ušću tea ball. A što se zaslađivanja tiče, Earl Grey ne treba da se sladi uopšte, ali je mleko ok, ali english breakfast može da se sladi, a za irish breakfast se čak preporučuje zaslađivanje. Lično, od šećera u čaju iskreno zazirem, ali volim da ponekad (no, retko) stavim voće iz slatkog ili malo meda u neku varijaciju crnog čaja. I da, zeleni i mleko - nikako. Jel probao neko gunpowder tea? Sad videh da ga ima u ponudi u kući čaja, pa ću probati uskoro.
lemmy sixx Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 Opustanje je najbolje u gitaricu,vatricu,neki caj... 1
morbid god Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 Ja kad popijem crni caj sa malo varenike, kenjam ko zmaj.
lemmy sixx Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 Koji si poeta... Popijes caj,kenjas ko zmaj.
Kokopelli Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 @Kokopeli Videh u Idei u Ušću tea ball. Hvala, kupujem već sjutra
morbid god Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 Scatman John,jedan i jedini. Hahahaha, ladno Sketmen. Kad je umro?
Tanya Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 Zna li neko gdje ima da se kupi tea ball infuser: I meni to treba. Kad bi ovo napravili http://relogik.com/chigra genijalno mi je Zeleni i ginko bez mleka i secera naravno, nanu, vocne mesavine i sl sa secerom bez mleka.
Council A Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Cool je to, ali kako pluta? Deluje keramičko, haha. Hej, pa ovo je neko iz Srbije radio?
B@K@ Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 "The chigra infuser is made out of a light, plastic propeller lid and stainless metal body promising years of use. The lid is filled with air which allows it to float while the body is submerged. The propeller lid makes the infuser rotate when you blow into the tea. The container holes are created at an angle which allows for faster blending." Inišl dizajn, koncept... Al' je stvarno slimpatično..=) (najkulji mi je letaut autlet) Čaj? Da, hvala.
Recommended Posts