Rle Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 (edited) konkretno u pitanju je falush frulash a sad porediti frulu i frulajne sa onim to je vec stvar moje intime a to je tachno severno americhki indijanci su mi nepoznanica sem nekih ljudi /zivotinja tj indijanskih mocnika kao i shpanskim delanjem sa juznoamerishkim poglavicom . the falus je simbol plodnosti na to se odnosi ovaj teskt , fala koji naš kraj, ja ne stanujem tamo u okolini. ja sam sa zvezdare kako kaže ona bakuta, krkobabić, jel to zanimanje ili ime? nego bre, lapsus calami. kuća čaja. na mileševsku mislim. ne na tea house u hyattu tamo mi je malo sterilno to jest da se ispravim previše poslovno. ma, wtf, jes' sterilno. hoćete stvarno da odemo na čajanku? govna bi pio samo da sedim za tim stolom medj mnogobrojnom pichetinom , o zivote tvrd li si ! Edited January 30, 2009 by Rle
Dersu Uzala Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 konkretno u pitanju je falush frulash Ne, nije. U pitanju je frulash.
Kokopelli Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 :) Rle, najgori si od sve djece Dersu got the point Btw, Starshooter je zvao da idemO kod njega na čaj jer ima neki azebejdžanski ako se dobro sjećam No, mislim da je ipak bolja varijanta Kuća čaja. Samo da se dogovorimo za tajming. Any idea? Гледај ти да спасиш живу главу, бежи одатле да се не би нашла у, Боже ме сачувај, некаквом сендвичу, раскршћу путева, средини... Ова данашња млађарија свакојаке јаде зна и ради. Скувај ти лепо себи чај кући и гледај неки филм. Сигурније је. Eileen, ja ne volim sendviče, tako da si sa mnom sigurna A obećavam da ti donosim kutiju Twinings-a kad se vidimo
Dersu Uzala Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Dersu je indijanac. Мохиканац. Zovu ga Ункас tamo oko Velikih Jezera, sin Чингаџгука.
Rle Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 (edited) neuk i najgori , al uvek ima neko gori ! realno ! Edited January 30, 2009 by Rle
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 30, 2009 Author Report Posted January 30, 2009 Dersu je indijanac. Мохиканац. Zovu ga Ункас tamo oko Velikih Jezera, sin Чингаџгука. Ti doci u Srbijata kod velika dupata da pijemo cajata:)
imaginos Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 (edited) edit.. Edited January 30, 2009 by imaginos
imaginos Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 hajde da organizujemo čajanku u tea house na primer, ako ste za, pošto nas nema previše taman ćemo se zgurati za jedan sto Eeee, pa to ti je sjajna ideja Možemo u Kuću čaja, a možemo i tamo gdje imaju čajeve iz Kuće čaja Znam već dva paba u samom centru aj sacekajte mene (sledeci vikend), hocu i ja u kucu caja...
Tomislav Sawyer Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 E, ajte sto pre da ne zatvore jadni ljudi zbog shtucanja
Kokopelli Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 (edited) aj sacekajte mene (sledeci vikend), hocu i ja u kucu caja... Čekamo te, imaginose Dogovoreno onda, naredna subota popodne - Kuća čaja? Ako ne, znam sigurno 2 osobe koje će tamo biti prisutne, right? Edited January 31, 2009 by Kokopelli
Dersu Uzala Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Big deal, idite i ove i sledece nedelje.
Kokopelli Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Ova uveliko prolazi, tako da nema šanse da se izorganizujemo.
Tomislav Sawyer Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Pa imate ceo vikend, a to je buljuk minuta.
Kokopelli Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Buljuk minuta, a malo slobodnog vremena, moj Sojere Kakva nepravda! Elem, ko hoće, 'ajmo da se stvarno dogovorimo.
Dersu Uzala Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 U je...a zivite svi na 5 minuta razdaljine. Dovogorite se za 5 nadjete za 5-10, znaci treba vam pola sata u vr' glave.
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 31, 2009 Author Report Posted January 31, 2009 Ajde nedelju jer ja kao akter teme nisam tu na probi sam a i anglistor nije tu nemozemo ja i imaginos da se izborimo sa svima haha
imaginos Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Čekamo te, imaginose Dogovoreno onda, naredna subota popodne - Kuća čaja? Ako ne, znam sigurno 2 osobe koje će tamo biti prisutne, right? deal, naredna subota popodne. za sada, dve osobe sigurno. :-) cekamo da ostali potvrde.. @starshooter - u nedelju ne mogu nikako.
Kokopelli Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Čekamo da ostali potvrde. Ko su, zapravo, ostali?
Baal Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Ni meni ne odgovara nedelja. Subota it is.
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 1, 2009 Author Report Posted February 1, 2009 Odkad ti volis caj gejcino:P PA ajde al popodne znaci posle 12 znaci u 1 kod vuka
blondie Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 ja sam samo dosla da vidim ko se s kim smuvo.
Ајлин Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 niko ni sa kim. idemo na čaj. tamo ćemo da se izjadamo na temu neuzvraćenih ljubavi.
Recommended Posts