Blasphemer Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 Koji chaj protiv gastritisa? probala sam nanu i kamilicu,ali ne pomazu... Ni ranitidin ne pomaze, ni ranisan (mada je to skoro pa jedno te isto), sinoc sam i povracala gorushicu... U stvari- i gorushicu i sve shto sam prethodno pojela.... protiv gorusice - soda bikarbona mucnina i bolovi u stomaku - DOMACA nana Čaj bez šećera je kao nešto što nije baš mnogo dobro bez nečeg drugog. ~ Zoran Rakas secer u caj to ti ko da sipas vodu u vino
Ајлин Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 tačno tako poznajem ljude koji čak i kad piju odličnu espresso kafu presele celu onu cuker-posudu u šoljicu sa kafom. kako se ne proseru bre od tolikog šećera, i kako mu nije zlo instant i žao što one divne ukuse ubi sa rafinisanim smećem ali ajd' sad ima nas raznih
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 29, 2009 Author Report Posted March 29, 2009 Fora je i u tome sto secer je vishe ukusna stvar a caj aromatichna pa nemozes da uzivas u jednom zadovoljstvu u potpunosti
Dersu Uzala Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Granice ljudske gluposti su neverovatne.
Tomislav Sawyer Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 Mislim da te granice ustvari nepostoje.
Ајлин Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 ne postoje. skontaj dal' sam saglasna sa tobom ili sam ti ispravila pravopis
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 29, 2009 Author Report Posted March 29, 2009 ne postoje. skontaj dal' sam saglasna sa tobom ili sam ti ispravila pravopis Pravopis ne postoji,jer kad bi svi isli pravo ,udarali bi jedni u druge:P
Tomislav Sawyer Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 U mom slucaju to bese brzopis, ali lepo od tebe. Free assistance = nice
Ајлин Posted March 29, 2009 Report Posted March 29, 2009 pretpostavila sam jer nikada ranije nisam videla da na tako trivijalnim stvarima grešiš nego kad smo već kod čaja: zna li neko da li ima i gde da se nabavi crveni čaj, pu-erh? lipton (unilever) ga pakuje za evropsko tržište.
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 30, 2009 Author Report Posted March 30, 2009 VEzbas za sexy sekretaricu vidim ja:P
Kokopelli Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Gdje generalno može da se nađe pu-erh čaj i onaj od crvenog afričkog grma ali da nije fructus-ov?
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 30, 2009 Author Report Posted March 30, 2009 U kuci caja?I preko neta
Angelystor Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Pravopis ne postoji,jer kad bi svi isli pravo ,udarali bi jedni u druge:P Pa kad si ga ubio, zivotinjo.
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 30, 2009 Author Report Posted March 30, 2009 Krive linije su mnogo zanimljivije:P inache el zna neko kinesku radnju gde ima da se kupe one solje za caj na rasklapanje ko transformers?
Ајлин Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Gdje generalno može da se nađe pu-erh čaj i onaj od crvenog afričkog grma ali da nije fructus-ov? mislim da sam rooibos videla u DM drogerijama, ali pu-erha nema nigde... ako ga nađeš viči na pp.
Kokopelli Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 http://www.kucacaja.rs/prodavnica.php?btnPrikazi=1 Samo ovdje nađoh, mada mislim da ga u BGu nigdje drugo ni nema.
Tomislav Sawyer Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 (edited) pretpostavila sam jer nikada ranije nisam videla da na tako trivijalnim stvarima grešiš Hoces da kazes da pokazujem nestasicu mozga na malo vishim nivoima? Dooobro...ipak mi je drago sto pratis 'moj rad', bar nesto da me greje oko srca Edited March 31, 2009 by Tomislav Sawyer
Ајлин Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 (edited) @kokopelli jbg juče bejah tamo i nisam se setila da tamo ima vidiš. @tomica pamtim lunara tešu i ostale koji greše iz posta u post i zbog kojih se vuk st.karadžić verovatno u grobu okreće. ti definitivno nisi od tih a i znam da ti se svidela moja zajebancija sa acdc topica. a ne postuješ baš često pa me to malo iznenadilo. Edited March 31, 2009 by Ајлин
Night's Blood Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Gdje generalno može da se nađe pu-erh čaj i onaj od crvenog afričkog grma ali da nije fructus-ov? Pogledaj u Lili-ju, tamo ima cajeva 'Kuca Caja'.
Ајлин Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 u lillyju? dal je moguće da to nisam primetila... misliš, u svakom, ili samo u nekom većem specijalno..?
Night's Blood Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Ja sam u Zrenjaninu, ovde ima. Moguce je da nema u svakom, ali pogledaj.
Night's Blood Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 hvala hoću obavezno Molim i drugi put.
Kokopelli Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 mislim da sam rooibos videla u DM drogerijama Kupila baš tu Grazie Eileen! : Pogledaj u Lili-ju, tamo ima cajeva 'Kuca Caja'. Jao, pa da, i ja sam vidjela u Liliju kod hrama Svetog Save.
Recommended Posts