East Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 znam citao sam na kutijama,ali ja ga ne osecam uopste...a dok ga ne osecam moze biti osnova u 90%slucajeva i u 90 %sastava !
Sandman Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Bash volim chaj. Ranije sam pio najvishe kamilicu,al' sam skoro otkrio jedan dobar od vishnje.
Mazrim Taim Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Apsolutno obozavam earl gray sa mlekom, mada svaki crni moze da prodje sa mlekom. Meni nekako cajevi sa mlekom imaju ukus stiropora pomesanog sa deterdzentom!! Ali sa livadskim medom uvek!!
Machka Naopachka Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 meni je to sjajna kombinacija, pogotovo poshto ne volim da sladim chajeve, a prejako mi je da pijem samo crni chaj. Sada sam vec i navikla, ne mogu da zamislim crni chaj bez mleka. Pussy cat, pussy cat, where have you been? I've been to London to visit the Queen. Pussy cat, pussy cat, what have you done? I've caught a mouse wright under her throne
Zen Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Bash volim chaj. Ranije sam pio najvishe kamilicu,al' sam skoro otkrio jedan dobar od vishnje. Koji od visnje? @ Marzim znas kog je ukusa stiropor sa deterdzentom??? extreme-boy :):)
LazaGNR Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Bah,jebes caj... Pijem inace bilo koji,al' mi je onaj od nane najgadniji nekako...
Bejbe Kompajler Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 (edited) чај од нане или од банане... али у задње време највеће волем ладан чај од бреск'е!!! Edited May 1, 2016 by Zen jaje
Yggdrasil Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Kuća čaja u Mileševskoj i Apropo u ulici Nikole Spasića. Posebno ovaj drugi. Zeleni čajevi sa egzotičnim voćem, kao 'Pustinjski čaj' i 'Ali-Baba' (uh, Ali-Baba) iz 'Kuće čaja' - preporučujem.
NećuDisplejNejm Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 JAbuka-cimet. Crvena pomorandza. Pomorandza-rum. mmmmmmmmmmmmmmm milford je keva
Mustang Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Nana objasnjava, pored nje, dobra je kamilica , ne tolko po ukusu kolko je zdrava.. A engleski caj cu morati da popijem danas zbog gosn Paul Scolesa i onog njegovog cepanja mreze Barse...
Ni! Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 meni je to sjajna kombinacija, pogotovo poshto ne volim da sladim chajeve Takodje. :-) Ili sa mlijekom, ili sa limunom, ili bez ichega...
ket Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 zeleni sa breskvom. ima i neki ,,zen'' čaj, zeleni sa mangom, taj baš valja
cutak Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Nemojmo se zavaravati ipak Lipton pravi bolje cajeve. Milford u sve trpa hibiskus. Ma samo da je caj od nane
wasd Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 hibiskus sa malo secera i malo limuna, mislim da bih mogao ga pijem non-stop
STARSHOOTER_SUPREME Posted May 1, 2008 Author Report Posted May 1, 2008 Preporucio bi indi kafic Maska izmedju FONA i VETSA imaju krajnje zanimljive cajeve i solje:P
East Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Caj od maka,caj od maka...(Satan Panonski) probao ....ne funkcionise...mikako ...al seme maka kad se iscedi lici na kavijar ....po izgledu samo naravno
Rüzgar /değişik/ Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 -Karamel -Milford kupina & malina (valjda) -hibiskus inace nisam neki ljubitelj caja..
Machka Naopachka Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Preporucio bi indi kafic Maska izmedju FONA i VETSA imaju krajnje zanimljive cajeve i solje:P To je onaj kafic koji izgleda skoro pa kao indija shop? I ima zanimljivo oznachene wc-e? Super je tamo Dodushe, nisam im pila cajeve.
Laurelin Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 (edited) Mmmmmmm...nana... Dream caffee je ok...Stavljaju i kolacic uz caj.. Edited May 3, 2008 by Laurelin
STARSHOOTER_SUPREME Posted May 4, 2008 Author Report Posted May 4, 2008 TO je ono kao super je i sex kad ti daju cokoladu,put na karibe itd jebesh to Inache jedna opaska za neki post pre staviti zeleni caj u bokal preko dana nema nekakvog smisla posto je on antioksidant i sto duze stoji to vishe zapravo nema svrhe:P
Angelystor Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 (edited) Posle muzike, chaj mi je omiljena droga. Pijem pre svega crni chaj, Earl Grey mi je u poslednje 2-3 godine postao omiljeno pice, ne samo toplo pice, nego uopshte medju picima. Sad bash cepam Liptonov, hehe. Takodjer dosta volem zeleni, sa medom je fantazija. Tu ima Twinings lepih kombinacija, Java Green Tea je moja preporuka fanovi zelenog Chajeve pijem bez shecera, eventualno u crni dodajem prs' mleka (il manje), prelepa kombinacija. Med+zeleni spomenuh... Takodjer, chisti crni chaj+Jack Danielsa malo = pefekcija. Shto se tiche ovih "domacih" chajeva, pa gotivim kamilicu, nanu..lipu sam cepao k'o lud k'o mali. Ali su mi nanu ogadili ljudi, jer svaki put kad dodje neko kod mene (chas' izuzecima), kad ga ponudim chajem ovaj/ova odma' trazi nanu..eh human ignorance, naravno uvek probam da "uvalim" crni chaj, poshto dooosta ljudi ga nikad nije probalo, a volim da namecem svoje favorite, heh. Vocne chajeve izbegavam, bljutavi su mi. Jedino kombinacije zeleni+limun, zeleni+narandza su mi kul, zeleni+jabuka npr mi uzas zivi...izbegavam vocne, zakljuchak. Dnevno cepam po 3 otprilike, zimi, posebno ako me neka kijavica na'vata po 5-6 obavezno. Edited May 5, 2008 by Angelystor
Tower... Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 E, 'ladno ja nisam izvalio ovu temu! Čaj je zakon!
Bejbe Kompajler Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 спешл коментар Тауеру - си извалио оне сладоледе а ла ајс ти?! делтини су, иначе
Recommended Posts