Angelystor Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 Ja imam onaj grejach za vodu, praktichna stvar
Господин Граул Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 Ja ga kuvam u mikrotalasnoj. Mada mislim da je brže kuvalo.
Machka Naopachka Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 Daj, bre, adresu! Odma', sad odma'!!!! Pa ne znam adresu, tu kod mene bilzu na B. Kosi je jedna radnjica u kojoj je bilo Twinnings cajeva pre godinu dana, mogu da odem da vidim u nekom momentu da li jos uvek ima i koja im je adresa.... Ali, stvarno, ne mogu da verujem da ih nema po gradu!? Ne u hipermarketima ali u nekim radnjicama mesovitog tipa (alkohol i bombonjere i cajevi)...?
Josif Visarionovič Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 Jebote moj ortak se truje sa Ice T od breskve,ja probao jednom,ogavno je.Vec godinu dana skoro svaki dan idemo na pice on uzima produzenu i to govno.
Axeanosilas Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 Какве то везе има са чајем? Иначе, малопре сам купио неко шумско воће бај Гранд Плежр, има леп укус, а цена је нормална...
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 27, 2008 Author Report Posted June 27, 2008 I to nije caj to su samo neke boje i arome:P
Kokopelli Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 (edited) Pa ne znam adresu, tu kod mene bilzu na B. Kosi je jedna radnjica u kojoj je bilo Twinnings cajeva pre godinu dana, mogu da odem da vidim u nekom momentu da li jos uvek ima i koja im je adresa.... Ali, stvarno, ne mogu da verujem da ih nema po gradu!? Ne u hipermarketima ali u nekim radnjicama mesovitog tipa (alkohol i bombonjere i cajevi)...? Ajde, pliz, ako budeš prolazila, samo vidi kako se zove prodavnica, market, šta li... Nema šanse da nađeš Twinings kod nas, ali ama baš nigdje. E sad, to što si ti vidjela ili Smorock to su sigurno ostale zaliha od pitaj-boga-kada. Ovo je 100% provjereno. Jebote moj ortak se truje sa Ice T od breskve,ja probao jednom,ogavno je.Vec godinu dana skoro svaki dan idemo na pice on uzima produzenu i to govno. Pa reci mu da mu slijedi trovanje Zamisli kombinaciju toga i kofeina Какве то везе има са чајем? Иначе, малопре сам купио неко шумско воће бај Гранд Плежр, има леп укус, а цена је нормална... Ice T = Ice Tea = Hladan Čaj = Čaj Taj ukus šumskog voća u kombinaciji sa čajem meni više miriše na hemiju nego na bilo šta prirodno i zdravo. Edited June 27, 2008 by Kokopelli
Mustang Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 Sam po sebi caj ima kofeina, pa se jos pridoda onaj iz kafe i do jaja.... Ne mos da se svrti ceo dan pretpostavljam :) Ice t je caj ,samo ladan, necu da pijem vruc caj valjda na +50 c to je ravno mazohizmu a ne hedonizmu sto se mene tice...
Axeanosilas Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 Ice T = Ice Tea = Hladan Čaj = Čaj Taj ukus šumskog voća u kombinaciji sa čajem meni više miriše na hemiju nego na bilo šta prirodno i zdravo. Aaaaaa, мислио сам да се мисли на пјевача, оно - човјек пије кахву и слуша тог чамугана (неки сингл који се зове "Пичиз" или штатијазнам). Е сад, ако није то, имам да кажем само једно - ако се мисли на сок, онда то везе са чајем нема но је чиста кемија у питању (разблажени Степ сокић, у најгорем случају). Што се тиче шумског воћа, прочитах сеставине, има понајвише хибискуса и јабуке, али и рибизле, шипка и зове. Има и нешто што се зове арома шумског воћа, ја не знам да постоји биљка арома па је то та кемија о којој причаш, претпостављам. Шта ми је чинити? Не верујем да је хемија здрава (кад се само сетим на шта личи мој аиз Гимназије, не верујем да је било која друга боља), да идем на Тару да берем воће младо па да осушим?
Mustang Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 Secam se da je krajem devedesetih bio neki ice t bip-ov.... Ljudi, niste svesni kako je to bilo dobro.... BIP zakon !!! Taj sam probao prvi i mogu reci slobodno da je zadao domaci svim ice t-ovima koji su sada kod nas na trzistu...
gavrosaurus Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 Ух, тај ледени чај ... То је такав диуретик, бар мени - катастрофа! Пио га један дан, свега чашу-две и нисам могао да се натрчим до 00 од мокрења, човече! Нешто ту мени чудно ... Пијем и сутра - исто. А, јебо сам му маму!, узмем и проспем и наравно, све се врати у нормалу. Ледени чај? Хвала, никад више.
Machka Naopachka Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 Ajde, pliz, ako budeš prolazila, samo vidi kako se zove prodavnica, market, šta li... Nema šanse da nađeš Twinings kod nas, ali ama baš nigdje. E sad, to što si ti vidjela ili Smorock to su sigurno ostale zaliha od pitaj-boga-kada. Ovo je 100% provjereno. Hm, verujem ti, mada ne zelim da ti verujem Pogledacu, u nekom momentu cu se zateci tamo vec. Doduse kod mene nije tako kriticno, imam zalihu cajeva iz Beca, a i malo malo pa sam negde vani ili mi neko naidje spolja (iz eu haha) i obicno donesem/donesu cajeve.
Angelystor Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 Иначе, малопре сам купио неко шумско воће бај Гранд Плежр, има леп укус, а цена је нормална... Ja te domace chajeve izbegavam..C, GP...josh u kaficu kad mi donesu neki no-name crni chaj, prebacim.. Ice T = Ice Tea = Hladan Čaj = Čaj Taj ukus šumskog voća u kombinaciji sa čajem meni više miriše na hemiju nego na bilo šta prirodno i zdravo. Pa da, zato i pita chovek, kakve veze to ima sa chajem
Guest Lukas Ацовић Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 (edited) joj sto sam sinoc odro sashu matića na silmultanke. moro je ćora da mi isplati 200 jevreja al posto te pare nije imo kod sebe a dogovor se valja ispostovati uvalijo mi neki gadan krek. jos me boli glava...nista to nevalja. Pardoniram ovo je trebalo da ide na topic ŠAH. ispravijo sam gresku, kazem ja pomutilo mi se opako u vugla rodjaci. Edited July 16, 2008 by Lukas Ацовић
Теша Тешановић Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 Daj mi majko nekog lijeka Jako sam ti prehladjen Da zagrijam kosti hladne Da budem iznenadjen U vrijeme influence Kad radosti nista nema Da zazivim zivot bolji Meni majka caj taj sprema refr: Caj od maka bas je djaba Zasijala stara baba Caj od maka baba sije Nema murije (fiksa se i smije)
mara! Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 "chaj sa sladoledom icon_rockdevil.gif" ju. O.o
F4R15 Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 Evo upravo divanim caj od brusnice..inace mi omiljeni... a volim jos kantarion
F4R15 Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Ko te slagao? Crni chaj sa mlekom. Pitam ja jarana, jel ono crni ide sa mlekom, kaze ide zeleni.... -.-' a nisam imao pristup internetu da proverim ovdje A to nana i zeleni... valjal ista? i kako da mesham?
Machka Naopachka Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Pa super je, pogotovo kad je hladno. Ja mesham odokativno 1:1 ili malo manje nane.
Recommended Posts