Jump to content

Recommended Posts

Posted
pokushavao sam da nadjem kod nas neki malo kvalitetniji crni chaj, nekad su se takvi pakovali u fensi limene konzerve...nema shanse...ni u bg ni u ns nisam nigde nashao...

Crni caj u konzervama prodaju na Futoskoj pijaci.

Posted
Imaš Twinings na Kalenić pijaci. :da:

e jeb...pijace su valjda jedina mesta na kojim nisam gledao. :) ..po nekim vecim marketima i po nekim "rinfuz" prodavnicama nema...

Posted
Teekanne je meni bezveze.

Shamandalie, gdje ima da se uzme taj azerbejdžanski ili si to kupila/dobila?

U Bakuu, glavnom gradu Azerbejdzana.

:)

mislio sam na twinings ili tako neshto...

Da, to prodaju na pijacama.

Caj u konzervama ?!? WTF ????? Zar nije samo ice tea bio u konzervama ??? Cudno.... :huh:

Kazu da je valjda to najbolji caj, u Rusiji se uglavnom kvalitetniji cajevi prodaju u limenkama.

e jeb...pijace su valjda jedina mesta na kojim nisam gledao. :) ..po nekim vecim marketima i po nekim "rinfuz" prodavnicama nema...

Ma kakve prodavnice, na tezgama na pijacama sve se nadje.

Posted

Imaš u Tvrđavi, kao što rekoh prije par stranica. Hilandarska 1, 11 vrsta. Preporučujem: kamilica, med, vanila (to je jedan, da ne bude zabune), Earl Grey naravno, crna ribzila (to je crni čaj na bazi arome), jabuka, cimet i grožđice, zeleni s nanom. To su mi trenutni favoriti :D

• 2 weeks later...
Posted

Ja mnogo volem cajeve... :wub: Posto sam poprilicni protivnik kafe ('ajde, jedino ness ponekad pijem :P), cesto ih pijem. Najvise volim crni, zeleni i nanu... x)

Posted

od kafe na prazan stomak se obavezno upalim...a od chaja mi se spava?

Koliko kofeina sadrzi jedna sholja kafe, a koliko jedna sholja chaja?

Posted
Posto sam poprilicni protivnik kafe

Die, die, die. <_<

Uh, i ja volim crni i zeleni... Mada, u posljednje vrijeme skoro sve vrste (izuzev onih vocjnih pizdarija, je li, mada ja to i ne rachunam u chajeve).

Samo dok su jaki i bez shecjera.

Posted (edited)
Joj.. Juče bilo nas nekoliko studentkinja sa profesorom kod Ruskog cara.......155din čaj, ali to mesto ima neku atmosVeru koja baš nekako prija...... biJo je to lep čaj, :da: ..

Za te pare uzmem kutiju caja pa puta 5 u Maksiju i pijem pola godine u slasti i veselju  :) Razbacujes se na ovu skupocu, ccc ;)

Edited by KazimKazim
Posted (edited)
od kafe na prazan stomak se obavezno upalim...a od chaja mi se spava?

Koliko kofeina sadrzi jedna sholja kafe, a koliko jedna sholja chaja?

u ovom nasem caju sto mi pijemo skoro da i nema kofieina, a u pravim azijskim cajevima ima 1,5 - 5% kofeina

u neprzenoj kafi ima 0,7 - 1,8% kofeina

Edited by Satyr
Posted
u ovom nasem caju sto mi pijemo skoro da i nema kofieina, a u pravim azijskim cajevima ima 1,5 - 5% kofeina

u neprzenoj kafi ima 0,7 - 1,8% kofeina

kako to nema kofeina?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...