Shamandalie Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 pokushavao sam da nadjem kod nas neki malo kvalitetniji crni chaj, nekad su se takvi pakovali u fensi limene konzerve...nema shanse...ni u bg ni u ns nisam nigde nashao... Crni caj u konzervama prodaju na Futoskoj pijaci.
Kokopelli Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Teekanne je meni bezveze. Shamandalie, gdje ima da se uzme taj azerbejdžanski ili si to kupila/dobila?
Ranis Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Crni caj u konzervama prodaju na Futoskoj pijaci. mislio sam na twinings ili tako neshto...
Mustang Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Caj u konzervama ?!? WTF ????? Zar nije samo ice tea bio u konzervama ??? Cudno....
Kokopelli Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 mislio sam na twinings ili tako neshto... Imaš Twinings na Kalenić pijaci.
Ranis Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Imaš Twinings na Kalenić pijaci. e jeb...pijace su valjda jedina mesta na kojim nisam gledao. ..po nekim vecim marketima i po nekim "rinfuz" prodavnicama nema...
Nisko_Se_Mazim Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Ja sam pre neko vece popila azerbejdzanski Earl Grey i onda cele noci nisam mogla da zaspim Naravno Pravi caj ima vise kafeina nego kafa plus tein
KazimKazim Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Ja za pola tih cajeva nisam ni cuo...kakav tvinki, kakvi azerbejdzanci - nana, rtanjski, hibiskus, kamilica - domaceee
Nisko_Se_Mazim Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Nisam ni ja Caj od nane je lep,sipak,hibiskus takodje kao i ruski(sto je ustvari samo drugaciji naziv za pravi ili crni caj koji se pravi od istoimene biljke) Kakav Millford kaki bakraci
Shamandalie Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Teekanne je meni bezveze. Shamandalie, gdje ima da se uzme taj azerbejdžanski ili si to kupila/dobila? U Bakuu, glavnom gradu Azerbejdzana. mislio sam na twinings ili tako neshto... Da, to prodaju na pijacama. Caj u konzervama ?!? WTF ????? Zar nije samo ice tea bio u konzervama ??? Cudno.... Kazu da je valjda to najbolji caj, u Rusiji se uglavnom kvalitetniji cajevi prodaju u limenkama. e jeb...pijace su valjda jedina mesta na kojim nisam gledao. ..po nekim vecim marketima i po nekim "rinfuz" prodavnicama nema... Ma kakve prodavnice, na tezgama na pijacama sve se nadje.
Kokopelli Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 e jeb...pijace su valjda jedina mesta na kojim nisam gledao. ..po nekim vecim marketima i po nekim "rinfuz" prodavnicama nema... Imaš u Tvrđavi, kao što rekoh prije par stranica. Hilandarska 1, 11 vrsta. Preporučujem: kamilica, med, vanila (to je jedan, da ne bude zabune), Earl Grey naravno, crna ribzila (to je crni čaj na bazi arome), jabuka, cimet i grožđice, zeleni s nanom. To su mi trenutni favoriti
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 13, 2008 Author Report Posted December 13, 2008 Ha ko oce Azerbedzanske cajeve koje su gazile babe po planinama nek svrati do mene,stigle su zalihe\m/
salebghouse Posted December 18, 2008 Report Posted December 18, 2008 nisam pio caj od februara ili marta...sad moram,ode grlo.kamilica iz maxija
Bejbe Kompajler Posted December 18, 2008 Report Posted December 18, 2008 Joj.. Juče bilo nas nekoliko studentkinja sa profesorom kod Ruskog cara.......155din čaj, ali to mesto ima neku atmosVeru koja baš nekako prija...... biJo je to lep čaj, ..
Brynhildr Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Ja mnogo volem cajeve... Posto sam poprilicni protivnik kafe ('ajde, jedino ness ponekad pijem ), cesto ih pijem. Najvise volim crni, zeleni i nanu... x)
Ranis Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 od kafe na prazan stomak se obavezno upalim...a od chaja mi se spava? Koliko kofeina sadrzi jedna sholja kafe, a koliko jedna sholja chaja?
Ni! Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Posto sam poprilicni protivnik kafe Die, die, die. Uh, i ja volim crni i zeleni... Mada, u posljednje vrijeme skoro sve vrste (izuzev onih vocjnih pizdarija, je li, mada ja to i ne rachunam u chajeve). Samo dok su jaki i bez shecjera.
Brynhildr Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Bez secera? Au. U crni volim mleko da stavljam. U nanu volim limun. A u sve jedno 2-3 kasicice secera.
KazimKazim Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 (edited) Joj.. Juče bilo nas nekoliko studentkinja sa profesorom kod Ruskog cara.......155din čaj, ali to mesto ima neku atmosVeru koja baš nekako prija...... biJo je to lep čaj, .. Za te pare uzmem kutiju caja pa puta 5 u Maksiju i pijem pola godine u slasti i veselju Razbacujes se na ovu skupocu, ccc Edited December 21, 2008 by KazimKazim
Satyr Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 (edited) od kafe na prazan stomak se obavezno upalim...a od chaja mi se spava? Koliko kofeina sadrzi jedna sholja kafe, a koliko jedna sholja chaja? u ovom nasem caju sto mi pijemo skoro da i nema kofieina, a u pravim azijskim cajevima ima 1,5 - 5% kofeina u neprzenoj kafi ima 0,7 - 1,8% kofeina Edited December 21, 2008 by Satyr
Bejbe Kompajler Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Za te pare uzmem kutiju caja pa puta 5 u Maksiju i pijem pola godine u slasti i veselju Razbacujes se na ovu skupocu, ccc ne razbacujem se ja.. častio nas profa :D
KazimKazim Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 E, onda bi i meni prijao za sve pare
Ranis Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 u ovom nasem caju sto mi pijemo skoro da i nema kofieina, a u pravim azijskim cajevima ima 1,5 - 5% kofeina u neprzenoj kafi ima 0,7 - 1,8% kofeina kako to nema kofeina?
Satyr Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 kako to nema kofeina? pa nema to su obicni biljni cajevi bez kofeina
Recommended Posts