Mita Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 A svaki treci obradjuje Motore.WTF?! to vec nisam cuo Quote
The Joker Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 (edited) E sto jes,jes!Dark Preachers su,po mom znanju,hteli to da budu pa je nesto ispalo cvrc.A da ti pravo kazem,treba naci muzicare za to. Edited May 27, 2008 by The Joker Quote
Mita Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 brate da ajde gitare ok i bas ali bubanj(vise manje) i vokal e to je malo teze Quote
Mita Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 moze brate da se nadje ima sto posto ima neki seljak koji ore u nekim brdima pa ima taku boju glasa XD Quote
RNA Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Koliko sam ja video na vashem myspace vi(Space Eater) ste obradjivali King Diamonda. Koje pesme? Само 'From The Other Side', а и она није звучала баш како треба. Згрозим се сваки пут кад погледам снимак са свирке, требало је то много боље. Quote
enclave Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 nama treba jedan Guardian tribut Mi imamo jedan Blind Guardian tribute samo sto momci sviraju za njihovu dusu i totalno ne planiraju svirke i ostala cuda. Quote
enclave Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 U negativnom smislu? Momci su ok i sviraju doticni bend jer vole, ne zele da sviraju za druge vec za sebe. Quote
phantasm of the living Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Interna zezancija znaci. :rockdevil: Quote
phantasm of the living Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Pa zezancija za njihovu dusu, drugim recima receno. Ne razumem sta je tu nejasno. Quote
RNA Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Вероватно то лоше раде, чим не желе да други чују то што раде. Quote
Mita Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 brate to je veoma glupo bas ocu da ih cujem Quote
Sreta Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 A svaki treci obradjuje Motore.WTF?! Jbg pesma je hit , a lako se navezba,pa ko god nauci malo da drlja - obradi Motore !!! Inace slusao sam pre par godina Iron Maiden tribute u kst-u,nije bilo lose uopste,cak su mi i 2-3 pesme Helloween-a odsvirali. Mislim da se bend zvao Afterlife ili tako nesto,dva pevaca....mozda je cak jedan bio RNA,ili neki lik koji do jaja lici na njega... Za Kaoar sam cuo da su ok,mada pre bih slusao dok peglaju Whitesnake nego DT,DT me smara...... Quote
The Joker Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Neka te smara,ali to trreba odsvirati,a oni to rade ladno.Neverovatni su,majke mi,jesu l' ono ljudi ili Miki,Paja i Silja? Quote
Mita Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 extra sad ste mi dali ideju ovo za Motore XD Quote
Sandman Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Jbg pesma je hit , a lako se navezba,pa ko god nauci malo da drlja - obradi Motore !!! Inace slusao sam pre par godina Iron Maiden tribute u kst-u,nije bilo lose uopste,cak su mi i 2-3 pesme Helloween-a odsvirali. Mislim da se bend zvao Afterlife ili tako nesto,dva pevaca....mozda je cak jedan bio RNA,ili neki lik koji do jaja lici na njega... Za Kaoar sam cuo da su ok,mada pre bih slusao dok peglaju Whitesnake nego DT,DT me smara...... Jeste,RNA je bio u Afterlife-u. Quote
Sreta Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Neka te smara,ali to trreba odsvirati,a oni to rade ladno.Neverovatni su,majke mi,jesu l' ono ljudi ili Miki,Paja i Silja? Slazem se potpuno,ko voli nek izvoli....Mislim meni nesto ne lezi progresiva,a da DT jebe kevu sto se tice muziciranja to je istina...Kaoar je cesto u Fest-u u Zemunu,meni je to blizu,nije iskljuceno da pogledam...Samo kazem da sam primetio da nekad rade WS tribute , a nekad DT Quote
RNA Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Jbg pesma je hit , a lako se navezba,pa ko god nauci malo da drlja - obradi Motore !!! Inace slusao sam pre par godina Iron Maiden tribute u kst-u,nije bilo lose uopste,cak su mi i 2-3 pesme Helloween-a odsvirali. Mislim da se bend zvao Afterlife ili tako nesto,dva pevaca....mozda je cak jedan bio RNA,ili neki lik koji do jaja lici na njega... Za Kaoar sam cuo da su ok,mada pre bih slusao dok peglaju Whitesnake nego DT,DT me smara...... Јун 2003. године, 36 песама за 3 и по сата, од чега 32 Maidena. '2 Minutes To Midnight' је свирана двапут, од Дикинсона су биле 'Road To Hell' и 'Tower', а за мало разбијање монотоније трибјут вечери од Helloween су биле 'Future World' и 'I Want Out'. Имам целу свирку на две видео касете, пошто смо је снимали са 2 камере. Иначе, ја сам био главни певач, Горан (који је сада у Равно до дна, тада певао у Dungeon Bell) је певао пратеће и главне вокале у једној или две песме, да ја мало данем душом. Ах, да, то је била и последња званична свирка са мном као чланом тог бенда. Quote
Sandman Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Uh jebote 3 i po sata Maidena...to veche mora de je bilo kult. Quote
Recommended Posts