Neki Stari Kaiev Nick Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 Postoji Tribute To Manowar..i moze vrlo lako da se nadje..ali nisam dilea da ga skidam.. Trenutno leechujem novi King Diamond(Live Lullabyes) a inache..vishe ti predlazem da nadjes NANOWAR BTW idiote ne stavljaj svoju adresu ovde... Quote
Grobodan Posted September 23, 2004 Report Posted September 23, 2004 Novi Kingonja? To se ceni!!!Jedan savet - Necrophagist - Epitaph!Samo skini,preslusaj i reci kako ti se svidja. Quote
[retardus] Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 Slazem se:!!... SEPULCHRAL FEAST Mnogo dobar album Takodje nije losh ni : A Tribute To Cradle Of Filth "Covered In Filth" Quote
Arch Enemy Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 TRIBUTE TO THE BEAST Ima dosta pesama koje bolje zvuce ovde nego originali Hallowed Be Thy Name(Mnooooooogoooooo bolja Cradleova verzija) potpuno se slazem! Quote
Гласник смрти Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Најјаче да је верзија Cradle of shit-a боља од Maidena. Quote
Гласник смрти Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Мејден верзија је х-пута боља, поготово кад је изводе уживо, пошто је тад увек убрзају. Quote
Arch Enemy Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 e to da! live verzije maiden se ne mogu proediti ni sa chim! meni je maiden omiljena grupa. ali smo mi govorili o studijskoj verziji i cof-ova verzija veoma mocnije zvuchi u odnosu na maidenovu, mada je maidenova odlichna! maidenovu sam i predlozio za himnu metala! Quote
Misantrophil Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Tribute to bathory je najbolji Quote
Гласник смрти Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 (edited) In conspiracy with satan и Tribute to the Beast. EDIT: Заборавих Slatanic Slaughter 1 и 2. Edited November 6, 2005 by Гласник смрти Quote
Гера Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 hallowed be thy name je najjaci od ICED EARTH-a... bolje i od maidena i od filtha Quote
Arch Enemy Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 hallowed be thy name je najjaci od ICED EARTH-a... bolje i od maidena i od filtha ne bih rekao! po chemu to zakljuchujesh! ie jeste dobar band, ali ti si verovatno okoreli fan tako da ti je najbolja od njih! fino su obradili ali... Quote
PlanetHell Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 svidja mi se kako su cradle of filth obradili fear of the dark ako to uopshte jesu oni neki black jeste.... Quote
Arch Enemy Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 ja sam mislio da su cof obradili fear, ali nisu, nisu ni bodomi kao shto ima pjesama na kojima pishe da su bodomi. ne znam tachan naziv grupe ali znam a nije ni cof ni cob sigurno. p.s. - obrada je dobra, mada zamerka shto je izbachen solo! Quote
PlanetHell Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 e da a ko je od death/black bendova obradio the final coundown... Quote
GolluM Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 svidja mi se kako su cradle of filth obradili fear of the dark ako to uopshte jesu oni neki black jeste.... Jel to ono kad se na pocetku kad je onaj sporiji deo cuje violina umesto dzitre? Ako jeste onda je to Graveworm. I jeste odlicna obrada Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Slayer-Slatanic Slaughter Slayer-Straight to Hell A Tribute To Morbid Angel - Tyrants from the Abyss Tribute to kreator Tribute to Sepultura Quote
Angelystor Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 e da a ko je od death/black bendova obradio the final coundown... Norther Quote
Lucio Holocausto Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 Trinute to: A tribute to the Beast (Iron Maiden) In the Sign of the Horns (Venom) A tribute to the Priest (Judas Priest) A tribute to Judas Priest (vol.2) A Tribute to Holy Diver (Dio) A tribute to the Four Horseman (Metallica) Slatanic Slaughtera (Slayer) Keepers Of Jericho vol.1 & vol.2 (Helloween) A tribute to King Diamond A tribute to the Gods (obrade ICED Earth-a) A tribute to AC\DC i one pesme koje se nalaze na albumima bendova kao "tribut to, ili Cover" ako znate na sta mislim... Quote
Brynhildr Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 tribute to the beast...definitivno i dobro su cof obradili hallowed by the name...nije bolje od originala,al nije lose... Meni se najvise svidjaju aces high (COB),die with your boots on (sonata arctica),666(sinergy) Quote
Lucio Holocausto Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Meni je sonatina obrada možda i bolja od originala (original je nekako spor) Quote
Angelystor Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 To je isto neko provalio za I Want Out,...glupost Sonata ne zna da radi obrade-fakat. Quote
Cosmic Antagonist Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 I Want Out je blagi ocaj, ali Die With Your Boots On, meni ne zvuci toliko lose Quote
Гера Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 sonata je govno... kako su samo upropastili fade to black... Quote
Recommended Posts