imaginos Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 meni je super "according to new york", ceo album obrada deep purple u nekom fanki/shred fazonu. Quote
Anarki StarScream Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 sonata je govno... kako su samo upropastili fade to black... Mogu samo da pomislim kako to zvuci . Meni je Love Bites u izvedbi Nevermore-a jedno 100000 puta bolja od originala. A Children su lepo uradili Rebel Yell, a bogami i oops i did it again ... mnogo dobra pesma . Quote
Angelystor Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Judas Priest tributi Legends Of Metal, oba dela su fantsticna E sad..dal je bolje od originala.. Quote
Lucio Holocausto Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 sonata je govno... kako su samo upropastili fade to black... Kako to zvuči? Želeo bih da čujem, ali nisam ni baš toliko siguran? Zamisli te samo kako bi Metallica preobradila "Ace Of Spades"? Refren bi išao: " (The) Ace of Spades, yeah!!!"... Quote
Anarki StarScream Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Judas Priest tributi Legends Of Metal, oba dela su fantsticna E sad..dal je bolje od originala.. Apsolutno, overkill su odradili tyrant ... pa mnogo dobro ... a za nevermore, pa mnei se vise svidja, jer je onako bila malo brza, a ovako sporija je meni lepsa ... sta znam. Naravno da mi je Halford jos uvek najdrazi vokal ... ali opet lik iz nevermore-a peva jebe kevu. A za metalkinu verziju Ace of spades, verujem da bi bila odlicna , a ja ne volim metallica-u. Quote
Angelystor Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 E Overkill obrada JESTE bolja od originala! Zbog refrena pre svega..u stvari studijska verzija Priesta te pesme je ochaj..uzivo mnogo bolja Quote
Anarki StarScream Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Extra je i Leviathan ... Ali smara angra!!! Quote
Гера Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Kako to zvuči? Želeo bih da čujem, ali nisam ni baš toliko siguran? Zamisli te samo kako bi Metallica preobradila "Ace Of Spades"? Refren bi išao: " (The) Ace of Spades, yeah!!!"... metallica je svirala ace of spades na lemijevom rodjendanu, ako se ne varam! Quote
heroinchic Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 A+Tribute to Leonard Cohen - Tower of Song Quote
Lucio Holocausto Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Tribute to Death... Tribute to Burzum Tribute to Mercyful Fate Tribute to Mercyful Fate vol.2 Tribute to Mayhem Tribute to Bathory Tribute to Testament Quote
Wise Owl Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 (edited) Tribute to MDB Edited June 12, 2006 by Wise Owl Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Wizards Of Gore-A Tribute To Impetigo Quote
Ashen Shugar Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Ubedljivo najbolji Tribute to Dio - Holy Voices Slazem se ubedljivo najbolji Tribute Album a kako i nebi bio kad ima sledece bendove: Axel Rudi Pell, Hammerfall, Gamma Ray, Yngwie Malmsteen, Doro, Stratovarius... Quote
Гласник смрти Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Tribute to Mayhem и Tribute to Bathory. Quote
Prinzessin Tinea Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 jao da, Dani pomahnitali Paja Patak... Mislim da imamo dosta dobrih tribute-a, npr, Esgaroth kao neki blekic, Death tribute isto, mada meni to i nije interesantno... Tribute to Apocalyptica sa normalnim instrumentima Quote
Dead Man Drinking Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Tribute To Accept Tankard - Son Of A Bitch Quote
WHISPER_EVE Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 (edited) mene su samo dve pesme odusevile koje su obradjene... TALISMAN-FROZEN..(madonna) i BODOMI-OOPS! I DID IT AGAIN..(britney spears) Edited December 2, 2006 by WHISPER_EVE Quote
Geozee Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 BODOMI-OOPS! I DID IT AGAIN..(britney spears) Quote
Geozee Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Jeste li culi one country Tribute Metallice. Quote
StarbreakeR Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Skyclad - Emerald Auuu...da jebeno...nesto najace ikada!!!Majka svih Folkeraja Quote
Recommended Posts