Solitude Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Slazem se ubedljivo najbolji Tribute Album a kako i nebi bio kad ima sledece bendove: Axel Rudi Pell, Hammerfall, Gamma Ray, Yngwie Malmsteen, Doro, Stratovarius... Potpisujem!!! Quote
Jedite Govna Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Omiljeni tributes, ima ih vala... ovdje se svake godine odrzavaju tribute koncerti, sto je upravo strava, no evo lista bendova na kojima sam bila. Black Sabbath tribute bend - War Pigs AC/DC tribute bend - Thunderstruck Bon Jovi tribute bend - Bad Medicine KISS tribute bend - KISSTROYER Guns N' Roses tribute bend - Appettite 4 Destruction Led Zeppelin tribute bend - Led Zepped i od Metallica. Quote
Dead Man Drinking Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Zaboravih Venom - Megalomania A najgora obrada koju sam cuo je Metallica - Mercyful Fate Quote
StarbreakeR Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Meni Sonata Arctica - I Want Out i Black Diamond(Na Stratovom DVD-u "Infinite Visions", kratak isecak...ali je po meni uzasno) Al mi je zato Die With your boots On bolja od originala... Quote
darthmoog Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 nevolim nesto tribute...ali kada vec moram da izaberem jedan... "We reach - the music of melvins" bi bio moj izbor...mada opet melvinsi nikada nisu pravili neke hitove da bi bili obradjeni.. a sto se tice pesme: Ministry - Lay lady lay ovo je inace pesma od bob dylana. koliko god zvucala na papiru lose ideja da industrial metal bend obradi dylana ispalo je extra... Quote
Shix Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Ja sam planirao da napravim Thin Lizzy tribute band ali neznam kako bi prosli na nekoj svirci u BG-u. Mislim da to niko vise ne slusa. Quote
Geozee Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Ko napravi tribute to The Black Dahlia Murder - skidam kapu. Quote
StarbreakeR Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 Ja sam planirao da napravim Thin Lizzy tribute band ali neznam kako bi prosli na nekoj svirci u BG-u. Mislim da to niko vise ne slusa. Emerald, Warriors, Banshee i Jailbreak i mene si kupio Quote
Geozee Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Eto imas vec petoro za svirku. Dovoljno. Quote
DragonHeart Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Nije mi zanimljivo da slusam tribute... Quote
Shix Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Thin Lizzy je extra za obradjivanje, bubnjevi su malo frka za sviranje ali sve ostale je ok. Quote
DragonHeart Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Znam puno bendova koji su obradili Thin Lizzy. Quote
RNA Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 A da nije samo 'Whiskey in the Jar'? Daj koji, 'leba ti! Al mi je zato Die With your boots On bolja od originala... Blasfemija! Na lomacu s vescem! Quote
StarbreakeR Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Skyclad, Dragonlord, Gamma Ray, Assassin Iron Maiden, Jorn, Sodom, Heathen, Vader...ima ih jos ihaha... Quote
Dr Alex Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Cekam Tribute to Skepticism koji ce izaci uskoro kao i tribute to Thergothon... Jedna od najboljih obrada je Bethlehem - My Way Quote
Bata Trokrilni Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Najbolji tribute album ikada je dupli album sa obradama Diovih pesama. Navešću samo neke: Blind Guardian - Don't Talk to Strangers Grave Digger - We Rock Axel Rudi Pell - Still I'm Sad Yngwie Malmsteen - Gates of Babylon Doro - Egypt (Chains Are On) i mnoge druge... Quote
Bata Trokrilni Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Obrade koje Bodomi prave su dobre, ali ja glavne nisam čuo - Shot in the Dark i Bed of Nails. Čuo sam na radiju Rebel Yell, ne znam što im je ta glupost trebala. Quote
Duxa Deathroll Rising Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Ma zajebavaju se.PA isto kao i Britni... A Bed of Nails je meni do jaja! poz Quote
enclave Posted March 12, 2007 Report Posted March 12, 2007 Sta kao Billy Idol je sprdnja?Iskreno ni ja ga nevolim ali kada su Bodomi kakili u pelene Billy je karao najjace ribe i imao velike koncerte po svetu.Do duse Bodomi su M A M A.Mada me samo interesuje sto se przite na tribute? Quote
RNA Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Тешко да су те рибе што их је он карао биле најјаче, али то ј већ више ствар укуса. Quote
Brace Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 Nisam neki fan tribute bendova. OK su za uzivo da ih cujes, ali jednom u par meseci je dovoljno. Sad ovde je do dushe rec o albumima koji su tribute nekom bendu, a svira gomila drugih bendova kao njima u cast. To mi je OK ideja, ali ja sam do sad cuo samo neke tribute albume Sistersima i to je jadno da jadnije ne moz da bude. Quote
Apeiron Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Nemam pojma sta je pominjano na proslim stranicama, ali onaj Judas Priest Tribute (dvostruki disk, ne skracena Nuclear Blast varijanta), je verovatno najbolji tribute koji sam u zivotu cuo. Iako ne volim Judas toliko, coveri su vrhunski tu. Quote
Brace Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Jel' moz' neki link da bacis za to? Zivo me zanima kako zvuchi. Quote
Recommended Posts